sai ka ära ostetud siis..
Otsisin neid lk 1lt servereid LU15 ja FI23 ei leidnud kumbagi need maas vms:(?
igatahes keegi kuskil mängib õelgu nimi servul vaatan kas leiab
Need on jah, juba tegevuse lõpetanud. Lähen mudin kohe ära..
Kui kellegagi koos tahad mängida, siis kõige kindlam Mumblesse hüpata - kui seal kedagi pole, siis ilmselt siit kambast keegi ei mängi kah.
sai ka ära ostetud siis..
Otsisin neid lk 1lt servereid LU15 ja FI23 ei leidnud kumbagi need maas vms:(?
igatahes keegi kuskil mängib õelgu nimi servul vaatan kas leiab
Need on jah, juba tegevuse lõpetanud. Lähen mudin kohe ära..
Kui kellegagi koos tahad mängida, siis kõige kindlam Mumblesse hüpata - kui seal kedagi pole, siis ilmselt siit kambast keegi ei mängi kah.
Paar lk tagasi oli mingi "Survival Ops" serverist jutt proovin seda
eks kui tõesti head ei leia tirin mumble siis
aga kui väljakuulutatud "minecraft model" ikkagi käiku läheb, siis võib oodata et alpha saab osta üsna väikese hinna eest, võrreldes valmistootega. (minecraftil oli teadupärast 10/20, ise ostsin ka alpha ajal ära kohe )
aga kui väljakuulutatud "minecraft model" ikkagi käiku läheb, siis võib oodata et alpha saab osta üsna väikese hinna eest, võrreldes valmistootega. (minecraftil oli teadupärast 10/20, ise ostsin ka alpha ajal ära kohe )
Rocket mingis intervjuus arvas, et 15$ kanti. Ei midagi meeletut ilmselt.. Aga noh, saab näha..
Leidsin siis Devils Castles pargitud kopteri, ootasin seal päris tükk aega aga kedagi ei tulnud. Logisin siis nüüd just enne magama minekut korraks sisse, et vaadata mis toimub. Üllatus oli suur, kui 3 venda olid seal samas üleval(aga keegi mind tähele ei pannud, olid vist scoped ja ümbruse scannimisega hõivatud), võtsin need 3 maha ja 1 ronis veel trepist üles(too vist kattis nö torni sissepääsu). Lootisin niipalju ära, kui mahtus aga maha jäi veel dmr ja m24. Panin laipadele kogemata/teadmata põhjusel hide millegipärast(ega mul selle vastu midagi pole, kui nad rannikult jookseksid ja oma asjad tagasi võtaks) aga noh mis tehtud see tehtud, ajan väsimuse kaela
Oleks mingi masin omal kuskil lähedal olemas, oleks võinud relvad ja ammo geari toppida ja kuskile ära sõidutada, kahjuks tulin ise ka kah rannikult jala. Rangefinderit kahjuks ikka polnud ühelgi laibal..
Anyway nüüd lähen magama
Eile oli ka päris fun kui Survival Opsis sai NW Airfieldil sisse logitud ja mida ma näen, helikopter õhus. Egas midagi, jäin tsekkima mis edasi saab. Heli maandus pidevalt ja lootis erinevaid kohti. Püüdsin ka neile seljataha hiilida, et siis korralikult tina anda neile. Kahjuks lendasid nad iga kord just minema kui püüdsin neid lasta. Edasi trippisin Gorka poole ja poolel teel sain teada, et oma vend oleks mind peaaegu NW Airfieldil maha võtnud, kuna ta polnud mumbles. Seejärel sai leitud heli crash site lausa 3 tükki kus ühes oli medical loot ja FN FAL AN/PVS-4. Teises polnud suurt midagi, aga kolmandas sai leitud 30 STANAGI salvega ammo box + FN FAL ja muud kraami. Peaks ka mainima, et teine ja kolmas crash site olid kõrvuti suht. Muidugi sattusime me DMR-i tule alla lootides viimast crash site. Minuga kaasas olnud Kolp ja HolyGrapp jooksid eri suundadesse. Kolp üritas veel relva kätte saada helist, aga tema lasti maha Ka mind üritati maha lasta, aga ma sõitsin rattaga nagu oleks purjus, niisiis läks õnneks! Hülgasin HolyGrapi ning seejärel sai veloga liitutud Elektrikuga. Trippisime lambist metsateedel ringi ja ohhoo, ATV. Kolp aitas meid hädast välja ühe puuduva ATV rattaga ja sõit võis alata. Ei saanudki kaua sõita kuni keset metsa seisis traktor. Nii kahtlane kui see ei tundunud saime kõik järsku disco, sest serveri omanik tegi parasjagu restarti. Serverisse sai esimesena tagasi Kolp, kes läks kuuse taha varju traktorit ja ATV-d varitsema. Elektrik joinis veits hiljem ja läks ka traktori juurde. Mina olin ikka loading screenis kinni. Järsku sai Kolp kuskilt tina ja Elektrik oli sunnitud varjuma traktori alla. Ka tema elu ei kestnud kaua. Paistab, et traktori omanik ilmus välja. Mina ei saanudki serverisse uuesti sisse ja otsustasin loobuda. Traktoris olevat muide olnud M107 ja AS 50.
Atm ise pelan suht lone riderina EU 1 servus
vaatasin seda survival ops servi kah aga kuramuse seal 1 vaade charril mis nadi natuke kuna meeldib ikka ringi lahtmida 3rd personis
Palju teid siit siis seal survival opsis mängib ka? või mängite kuskil veel?
tahaks kellegagi koos mängida aga see survival vaade on hetkel blocking meh
se 10 -s
see parolitud. tule mumlblesse ja saad paroli. Ja õhtuti on ta ääreni täis. suht väga raske sisse saada.
Tean kodanike ka kes lingorlis ringi lasevad. vahvli kodanikud.
mumble neil vhldayz.mumble.com _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Tasuta mitte, aga pidavat vähe maksma. Nii et taskukohane väidetavalt.
Enne 2012 lõppu välja tulev standalone-alpha versioon pidi u 15eur maksma, ning hiljem ostjatele 20-25eur kanti. Minecrafti stiilis siis, ehk kes varakult ostavad saavad soodsamalt.
Kunagi ta maanduski, aga te juu jäite kõik sinna seda nalja väga lähedalt vaatama ja jutus see mis üldiselt meiega ikka juhtub _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
jah, hea oli kuulda kuidas vennad järsku surid _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Selle skalsky saare maandumisega tuleb meelde, et nad võiks selle kopterist ejectimise korda teha, siis saaks lausa dessanti korraldada.
Täna käisime SE 10 põhjas, no ei leia sõidukeid. Kus kuramus nad neid peidavad huvitav, täna nägin esimest sõidukit ja see oli ka ikarus mis andis pedaali kui küsisin kas ma saaksin berezinoni küüti
Ehk keegi teab kaua itemid spawnivad ja kas alati samas kohas? Ja kui näiteks midagi maha viskan ühes servus kaua ta seal alles on? Ning kas kui servut vahetan kas siis samas kohast saan üles korjata?
Ehk keegi teab kaua itemid spawnivad ja kas alati samas kohas? Ja kui näiteks midagi maha viskan ühes servus kaua ta seal alles on? Ning kas kui servut vahetan kas siis samas kohast saan üles korjata?
gear despawnib kui kedagi ei ole enam umbes 400-600m raadiuses. kui sa midagi maha viskad, siis jääb see sinna serverisse.
kõik asjad tekivad suvaliselt aga on teatud grupeeritud. teatud majad/kohad tekitavad kindlaid asju aga need ei pruugi seal alati olla. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Jajah, sain juba ka ise aru.
Peale suurt jebimist, kus day-z ei tahtnud minuga koostööd teha, sain modi peale, et rahvaga ühineda aha WELCOME TO WILDERNESS.
Nüüd siis aku on W klahvil ootan, et kas suren ennem ära või jõuan kaardini.
(suund E S )
andke nõu mida teha erroriga: battleye client not responding .
Seda errorit hakkas peale serveri restardi ja on levinud erinevatele kaartidele takistan, lingor kui ka alkse dayz mapile.
Ole lasknud dayz maha kui ka ruuteril saba kiskund ja mida veel pähe ei tule mingite algeliste õpetuste järgi proovind aga tulemusteta. kõikse uuem battleye on peal.
Laseks isegi mängu maha aga ei jõua nädal oodata kui uuesti mängima saab. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Seda errorit hakkas peale serveri restardi ja on levinud erinevatele kaartidele takistan, lingor kui ka alkse dayz mapile.
Ole lasknud dayz maha kui ka ruuteril saba kiskund ja mida veel pähe ei tule mingite algeliste õpetuste järgi proovind aga tulemusteta. kõikse uuem battleye on peal.
Laseks isegi mängu maha aga ei jõua nädal oodata kui uuesti mängima saab.
BattlEye update äkki aitab?
E: Doh.. Teinekord peaks ikka läbi lugema, enne kui mölisema hakkan
Aga äkki on mingi battleye konflikt. Sul on kõige uuem, aga servul pole.
Kui BEd uuendasid, kas ikka panid mõlemasse kausta dlli? "..\BattlEye" ja "..\Expansion\BattlEye"
viimati muutis allavett 22.09.2012 13:14:36, muudetud 1 kord
Ise pakun, et DayZ Standalone tuleb enne välja kui see WarZ jutumeeste värk. Ise olen vahelduseks Project Zomboidi proovinud, 3D isometric zombie-survival koos craftimisega. http://projectzomboid.com/blog/
Laseks isegi mängu maha aga ei jõua nädal oodata kui uuesti mängima saab.
BattlEye update äkki aitab?
E: Doh.. Teinekord peaks ikka läbi lugema, enne kui mölisema hakkan
Aga äkki on mingi battleye konflikt. Sul on kõige uuem, aga servul pole.
Kui BEd uuendasid, kas ikka panid mõlemasse kausta dlli? "..\BattlEye" ja "..\Expansion\BattlEye"
mitmeid kordi proovind juba ammu.
google ka ei anna lahendust. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.