Suured tänud vastajatele!
Et otsisin siiski õigest kohast.
Unustasin lisada, et selle view nupu taga on lehekülg "Ordering information" (Информация о заказе)
ja asjapulki selle lehe nii ülevalt kui keskelt kui ka lõpust läbi skännindu ja ei teki kuskile seda keyd.
Kontakteerun selle online helpiga. või kui ebaõnnestub, saadan kirja:)
ET google translate töötab hästi, otsisin võtit õigest kohast, kuid seda seal lihtslat pole.
Tänud teile! _________________ Winter is coming...
Miks te seda flashbacki üldse kasutate? Reaalses maailmas pole mingit flashback võimalust ju. Sõidad seina ja sinna ka jääd _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Need kes kasutavad flashbacki ja on probleeme mootori suitsemisega,siis lugesin codemasteri foorumist,et kui flashbacki kasutate,siis ärge hoidke gaasi peal,vaid alles siis vajutage gaasi kui flashback tagasi kerib valitud olukorda. Ise ka katsetasin seda ja siiani on toiminud.
Ma ei tea, kas mulle tundub, või jooksebki 2012 paremini kui 2011.
2011 mul full graafikaga küll päris puhtalt ei jooksnud.
2012 kõik high + 4xmsaa @ 1920x1080 ja avg FPS 50 _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
krt ei mõista, eile krt ragequitisin pela, kuna isegi parima sõidu korral ei õnnestunud häid aegu saada - rool oli liialt tundlik ja ebamugav sõita
ja täna polnud mingit probleemi - rool oli isegi liialt uimane _________________ ☠
Kas sõidu ajal saab ka erakorralist boxipeatust teha nii et ütled mis rehvid alla pannakse. Nt kui hakkab vihma sadama ja sa pole sõidu taktikaks vihmarehve valinud?
EDIT: Ise vastan, saab, by def on selleks numbrid 1, 2, 3, 4
salatoimik, ma isegi kusjuures usun, et mitte ei tundu, vaid nii ongi. Mul endal oli sama lugu, 2011 jooksis kuidagi eriti viletsalt, aga 2012 pole mingeid probleeme. Ja makipull, kindlasti tasub mäng osta, minu silmis tegemist väga hea mänguga.
Ma ise just võidusõidu mängudes väga kõva käsi ei ole, üldiselt heitlen nende viimaste kohtade peale. Panin tasemeks medium, võtsingi kohe alustuseks Marussi meeskonna, et ootused väga kõrged ei oleks. Austraalias 16. koht; Malaisias oskasin lausa katkestada, sest ei osanud sõidu ajal intermediate rehve kuiva ilma rehvide vastu vahetada, aga Shanghai rajal, mis mulle väga meeldib, võtsin lausa 7. koha. Kusjuures igasugused lipureeglid ja rikked on mul "on" ja viimased paar ringi lasin kergelt suitseva mootoriga ning et sellest veel vähe ei olnud, siis Hülkenberg oli ka väga tugevalt sabas mul, põnevust oli küll ja veel. Ja usutavasti tulevad ka Bahreinist kõrged punktid.
Mul jälle 2012 perfiga jamad. Nigu sõitma tahad minna siis kõigepealt kistab windows kisama, et nüüd vaja Aero välja lülitada. Peale seda mängu tagasi minnes on aegajalt asjad ok aga enamus ajast on paar kaadrit sekundis slaidishow
Peal on Ati viimased driverid ja muude mängudega sellist jama pole kohanud. 2011 töötab ilusasti.
Igatahes ei viitsi sellega mässata - ootan kui mingi patch või uued driverid vmt tulevad. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Endal HD 7970 cat 12.8 ja ei ole mingeid performance muresid F1 2012-ga. Korra täna küll nägin aero kohta mingit teksti kuid see oli ka alt+tabi kasutades!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.