Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Tühjad read tekivad faili serverisse üles/allalaadimisel märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pmz
HV vaatleja

sõnum 21.09.2012 11:05:59 Tühjad read tekivad faili serverisse üles/allalaadimisel vasta tsitaadiga

Selline mure siis, et kui ma enda arvutis kirjutan koodi, on kõik kood nii nagu tahan, aga kui ma laen mõnda serverisse(Zone näiteks) selle üles ja pärast alla, siis on iga rea vahele tekkinud tühi rida.

Üleslaadimiseks kasutan enamus ajast PhpStormi integreeritud FTP klienti, kuid olen proovinud ka FileZilla ja Zone.ee enda veebiklienti. Koodi olen ka proovinud erinevates editorides kirjutada. Alla laen samuti PhpStormi ja Filezillaga tüüpiliselt.

Kas peab äkki mingeid seadeid muutma? Olen seda probleemi kohanud Zones ja siis ühe saksa kliendi privaatserveris, mujal on asi olnud korras.

Väga tüütu on pärast neid ridu sealt eemaldada ja Wordpressi pluginad hakkavad ka erroreid andma.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 21.09.2012 11:31:31 vasta tsitaadiga

Windows vs *nix operatsioonisüsteemide erinevad reavahetuse sümbolid on siin tõenäoliselt põhjuseks. Koodifailide (php, html?) puhul lülita FTP kliendis ASCII mode sisse, siis teeb FTP klient sinu eest teisendused ära failide saatmisel. Kindlasti ei tohi ASCII mode olla sisse lülitatud muude failide korral, näiteks pildid - siis on süsteemi katkiminek garanteeritud. Enamik FTP kliente peaks omama ka üsna intelligentset automaatrežiimi, mis faili laiendist ja sisust lähtuvalt ise valib kas ASCII või binary mode failide üleslaadimisel.

Teine variant on muidugi kasutada mingit intelligentset tekstitöötluse programmi (nt Notepad++), mida ma loodan, et sa niikuinii teed. Need suudavad igas süsteemis faile korralikult näidata ja lasevad tavaliselt salvestada ja teisendada erinevaid reavahetuse formaate. Võid oma failid kohe UNIX süsteemi salvestada ja ilmselt ei tohiks väga probleeme tekkida. Samas tavalise notepadiga vaadates on siis muidugi reavahetused puhta puudu. icon_smile.gif

Taustlugemist ka natuke: Newline at Wiki

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
andrusny
Kreisi kasutaja
andrusny

sõnum 21.09.2012 12:25:54 vasta tsitaadiga

Kas siin foorumis on sama asja pärast selliselt? Kui võtad näiteks koodi aknast koodi, mis on kenasti järjest ja pasteerid ta kuhugi editori oma arvutis on ka tekst üle rea. Siin võib mingi parsimise asi ka muidu olla, et kui kood välja lastakse ei asendata korralikult \n </br> vaid jäetakse \n ka alles.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Tühjad read tekivad faili serverisse üles/allalaadimisel
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.