Nii, ~12 euri kulutatud, eks siis tunni aja pärast ole näha kas kukub sealt peale RU versiooni veel midagi. Siis võin vajadusel aidata kedagi ostmisega ka aga esialgu veel ootaks.
Kukkus WW versioon? Mul mitte midagi hetkel.
E: Olemas nüüd, tegin Steamile restardi ja mõlemad olemas! Logisin sisse kodus oleva arvutiga remote desktop kasutades btw
viimati muutis Shantex 21.09.2012 02:09:11, muudetud 1 kord
Jah ma sain mõlemad nüüd, logige vpniga sisse ja on olemas Border 2 ja Borderlands 2 RU. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Arvutipäss, me ei saanud selle raha eest premier clubi too oli 23.5€ _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Sain enda borderlands 2 videokaardiga juba poolteist kuud tagasi. Kui steami sisendasin oli kirjas Borderlands 2 Pre-Order ja nüüd eksnäe 2k ei tahnud nvidiale preorder dlcd anda... Ega keegi ei tea, kas on võimalik kuskilt osta pre order dlc eraldi ?...
wii1mii, Kui sa mõtled neid skinnitud relvi ja ühte kuldset võtit, siis ei - need on preorderi bonused. Mechromancer plekib 10 mikidollarit, kui reliisitakse. Usu mind, ega see preorderi bonus mitte essugi ei anna, ainuke asi mis seal asjalik on, ongi see esimene dlc (mechromancer), mis pole veel väljas.
http://www.pcgamer.com/2012/09/20/most-annoying-borderlands-2-gun/
Mul sulle yks kysimus, nimelt ostsin ka kuu aega tagasi endale GTX670 ja installides olid kirjas et saad endale tasuta borderland2 kui oled ostnud selle videokaardi.
L2hemalt uurides avastasin et pakkumine ei kehti eestis.
Oskad mind 2kki kuidagi aidata.
NB: videokaardi ostsin arvutikeskusest.
Mul sulle yks kysimus, nimelt ostsin ka kuu aega tagasi endale GTX670 ja installides olid kirjas et saad endale tasuta borderland2 kui oled ostnud selle videokaardi.
L2hemalt uurides avastasin et pakkumine ei kehti eestis.
Oskad mind 2kki kuidagi aidata.
NB: videokaardi ostsin arvutikeskusest.
Kui karbiga said selle kupongi kaasa, siis saad ka BL2, kui ei, siis võta ak.ee'ga ühendust või oled ilma.
Esimest korda kui mängu käivitasin siis ennem menüüd tuli kiri ette, et leidsime teie Borderlands mängu seivi ja täname teid mängimast ning anti paar "special" skinni! Väike asi aga tore siiski
1. Sisesta ID-kaart ID-kaardi lugejasse
2. Ava internetibrauseris leht https://web.hinnavaatlus.ee/
3. Vali oma digitaalne sertifikaat ja sisesta ID-kaardi PIN kood
Ette peab tulema selline pilt
4. Logi sisse HV foorumi kasutajana
5. Salvesta oma andmed
6. Sulge brauseri aken
7. Ava brauser ja logi HV foorumisse uuesti sisse
Nii, autoriseerisin kasutaja ID-kaardiga ära, nüüd otsiks kedagi kes ostaks mulle siit lehelt ( http://gameride.ru/shop/product-details/40-borderlands-2.html ) BL2 key saades vastu pangakontole 13€
Endal ei ole virtuaalset krediitkaarti ja olen valmis ette maksma kui oled usaldatud kasutaja. Soovitatavalt Swedbanki klient aga pole ka hullu kui muus pangas.
Ka seda nüüd kaks õhtut co-opis mängitud sõpradega, ning igati mõnus mäng.
Edasiminek on päris hea, kuna juures on väga palju uusi asju, ning relvi on samuti metsikult palju. Kui BL 1 oli relvad lihtsalt erinevate värvidega, siis siin on neid ikka erinevate kujudega ka äärmiselt palju.
Keegi koos ei taha teha? Random coop pannakse rotti geari...l8 sireen _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Tundub, et kisamisest oli kasu, steamis nüüd selline jutt:
tsitaat:
*If you purchased Borderlands 2 in Estonia, you will receive two versions of the game in your library at launch. Both version are playable for you, but cannot be gifted.
Worldwide Version
The worldwide version of the game will contain the following languages (English, French, German, Italian, Japanese and Spanish).
Multiplayer will be available with everyone playing this version of the game worldwide.
Russian Version
The Russian version of the game will be playable in Russian language only.
Multiplayer will be available with other customers playing the Russian language version of the game.
*Applies to retail customers as well
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.