Lõppes küll paraja cliffhangeriga, mina küll seda aastat oodata ei kannata.
Samas ainuke loogiline lõpp ongi sellele sarjale, et ta vahele jääb. Mis ta siis need ülejäänud 8 vms osa teeb? Nädatakse, kuidas vanglast bisnisit juhib?
No ilmselt Hank uurib asja lähemalt, kuid mingi hetk saab Walt asjast haisu ninna ning asub mingit skeemi välja töötama, et omale alibi tekitada vms. Aga ma arvan, et ta ei suuda Walti süüd tõestada, kuid alati jääb talle see kahtlus. Walti jaoks muutub asi liiga ohtlikkuks ning kas lõpetab või lavastab Heizenbergi surma DEA jaoks ning müüb edasi kraami vaid euroopasse. DEA järeldab, et Heizenberg on surnud, narko tänavalt kadunud ->case closed
Ofkoors. Kas see oli selle hooaja esimeses või teises osas, kus nad selle elektromagnetiga Gus'i läpakat tahtsid hävitada ning siis ühe foto tagant ilmus mingi tekst välja. Huvotav, mis seal kirjas oli ning kas see mängib ka edaspidi rolli äkki?
Gus'i, tõenäoliselt, Cayman Islands'il asuva pangakonto number. Aga jah, müts maha kirjutajate ees, üks väheseid seriaale mis üllatab oma plot'i suundadega ja muusika on ka
keegi Revolution esimest osa vaatas, kuidas oli? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
ootame kommentaare _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mis se on? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7212857#7212857 _________________ This message was sent from space using stargate
Mingi zombikas jälle _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
kus krt sa neid zombisid nägid
selles lingis on 3 suht huvitavat seepi, eks paista kuda numbrid tulevad. toorest peast ma neid vaatame veel ei hakka _________________ This message was sent from space using stargate
Päris omapärane piloot on, vähemalt mul tekkis huvi, et näha mis edasi saab.- Suurimad vead on selles, et tegelased on veel üpris pealiskaudsed ja lugu hüplik. Dialoog kohutav jne, aga loodetavasti selles osas läheb paremaks. Kui ei lähe siis ilmselt üle ühe hooaja ei tule. Mis ilmselt ka juhtub.
Muusika on üks tugev külg muidugi, aga sellest ilmselt üksi ei piisa. Lugu on sinna flashforwardi kanti ja nagu keegi IMDb foorumis kirjutas siis jääb mulje, et kõik tegelased on Smallvillest välja astunud.
IMO täitsa hea hüplik küll oli, aga see oli ka alles preview, premiere alles ülejärgmine esmaspäev ja edasi vaevalt selline on.
ma igatahes hakkan jälgima, saab näha mis edasi toimuma hakkab.
huvitav, et mul tõrkus 720p mängimast, MPC-HC-ga. möllasin codecitega igatepidi (softikiirendus, erinevad rauakiirendused jne) ja MPC peal ei saanudki jooksma. VLC mängis korralikult.
ähk sa üritad sama reliisi striimida ja hakib samamoodi? _________________ nooope!
maitse yle ei vaielda vaid pannakse otse pasunasse _________________ This message was sent from space using stargate
Esimese osa kohta jättis sellise väga pealiskaudse mulje ning oleks lootnud rohkem salapära ning põnevust.
Inglise Sherlockiga ei anna võrrelda. Eks näis kuidas edasi areneb.
L.J. Smithi teostest olen jälginud noortele "tiinekatele" mõeldud The Vampire Diars'it, siis nüüd jäin peatuma sama autori The Secret Circle'l. Ei tea, kas asi on ilusates tütarlastes, huvitavas storys või asjalikes efektides, aga ka viimatimainitu hakkas huvi pakkuma. Esimesest hooajast kolm osa vaadatud. Kahju, et saade vaid ühehooajaliseks jääb. Rahule võis jääda ka True Blood'i viimase hooajaga. Ootan sellelegi lisa.
Nüüd uus seebihooaeg pihta hakkamas ning ootan The Walking Dead, The Big Bang Theory ning Two And A Half Men tulekut. Vahepeal vaatasin ka Nikita't, ent nii väga silmad seda vaadates ei põle. Anger Management tundub olema huvitav, ilmselt parema neti saabumisel saab ka seda vaatlema hakatud.
Kui keegi teab miskit head sarja vampiiri/zombie osalusega, siis võiks sellest teada anda. Vaataks hea meelega asja üle.
Remargi korras: Kui kellelgi on pakkuda nimetatud seriaalide DVD komplekte hooaegade kaupa, siis sobiva hinna korral olen huvitatud. Kui siit ei leia, siis eks mingi hetk saab Amazonist tellitud.
Kui keegi teab miskit head sarja vampiiri/zombie osalusega, siis võiks sellest teada anda. Vaataks hea meelega asja üle.
Pole küll vampiirid ega zombied peaosas, aga sinnapoole küll (kõrvalosades näeb nii ühtesid kui teisi) ja täitsa kenad vaadata ka: The Lost Girl
Kanada sari vahelduseks Hollywoodi kraamile.
Kaks hooaega on valmis, kas edasi ka tehakse, ei oska öelda praegu. Mul esimese vaatamine pooleli - ajaviiteks kärab küll.
Esimese osa järgi päris hea tundub. Veidi Lovecrafti hõnguline. Hargla kirjutatud.
Spoiler
See läpakas sauna alt tundus Toughbook olevat, küllap läheb käima ka
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 25.09.2012 22:40:29, muudetud 1 kord
Kuna järgmise hooajani on veel aega, siis vahepeal täitsa huvitav vaatamine.
CGI VFX Breakdowns HD: "Game of Thrones" by Pixomondo
Link _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Ülitugev piloot. Automaatselt lemmiksarjade hulka Näitlejad on ka tipptasemel.
läheb ka listi
ei ole täna aega vaadata, ehk homme _________________ This message was sent from space using stargate
Alphas meeldib väga. Hea midagi head vaadata kuni vanad sarjad pausilt naasevad.
õuuuu tahad mu puuvilja näha, see on minu mancave ja emme ei ajanud mind hommikul ülesse. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
mul on 44 seriaali listis
kuidas ma neid nii palju saanud olen, ei ela nagu teleka ees _________________ This message was sent from space using stargate
Minul on vaid 20, aga, uusi osasid tuleb neist hetkel vaid 2 'le välja.
Võrsti saab õnneks põud läbi _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
+1
Lasr Resort
ma pole nii head pilooti veel yhelgi seriaalil näinud
10-st 20 _________________ This message was sent from space using stargate
Office tagasi? Oligi aeg.
Kuidas sari ilma Scott-ita tundus?
See ei ole enam Office .
Kunagi oli väga hea, aga siis muutus väääga magedaks. Eelmine hooaeg jäi üldse vahele kuna oli nii halb, aga kui 9's on hea algusega siis on küll väga tore. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
+1
Lasr Resort
ma pole nii head pilooti veel yhelgi seriaalil näinud
10-st 20
ma vaatasin kohe peale MM posti ära aga muljetada unus. ja tõesti, VÄGA hea! aga kripeldavad teised head asjad mis täiesti alusetult surmati enneaegselt: The Event, FlashForward. ja pelgan, et sama juhtub ka sellega samal kellaajal jooksevad näiteks minu jälgitavatest sarjadest Big Bang Theory ja 2,5M, ning kindlasti ka miski(d) reality-celebrity-ice-sing-&-fcuk-along-id mis ei anna Last Resort-ile just palju võimalusi
esimene osa tehti suht odavalt, näha oli.
samas eestlaste maitse ja obamalaste oma viimasel ajal ei kattu
aga loodan parimat _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.