|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
softis
HV Guru

|
18.09.2012 22:17:18
|
|
|
Kõige homom kogu loo juures on, et EMT ametlikult ei pakugi mingit micro-sim adapterit.
Ses osas tasub ära ise lõikamine või väljamaalt tellimine.
Uutel Sony omadel peaks olema kaasas üleminek, iseasi kas EMT neid ka kaasa jätab.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
18.09.2012 23:16:14
|
|
|
| Anti kirjutas: |
| Mul oleks tõenäoliselt selle template väljaprintimise võimaluse otsimine rohkem aega võtnud, kui kõrvaltänavas asuvasse kaubanduskeskusesse jalutamine. Aga no las ta jääb. Mõned on osavamad meistrimehed, mõned rohkem siidikäpad. |
Siis küll. Mul endal oleks teekond oluliselt pikem olnud,,
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
22.09.2012 19:06:52
|
|
|
| ma peale rimis käiku hüpasin elisast läbi ja lõigati vähem kui minutiga väiksemaks, suurem osa jäi ka alles ja saab ilusti teistesse telefonidesse istutada( püsib vanas kestas ilusti sees ühesõnaga) ja lõikamine tasuta
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
03.10.2012 17:10:38
|
|
|
EMT mobiili ja mobiilse interneti leviga olen rahul. Ning ei ole plaanis küll minna mõne teise operaatori kliendiks, ainult selletõttu, et seal on odavam, endiselt arvan, et EMT on kõige kvaliteetsem levi, tuttav ütles, et tänapäeval on igal pool hea levi vahet pole, mis operaatorit kasutada, aga teise tuttavaga käisin Solari kinos ning tal oli Elisa operaator ning tal ei olnud levi, minul EMTga oli levi.
Interneti paketid on muidugi veidi nõmedad, et on piiranguga, selline tunne, et oleks läinud jälle kümme aastat tagasi, kui sai valita Elioni puhul piiranguga paketid. Kõige nõmedam on arvuti mobiilse interneti kasutamise puhul, ma pidin u kolm korda oma paketi vahetama, kuid ma lõpuks pidin siiski võtma 3.5G XL paketti 24.95 eur, millel puudus mõistliku kasutamise piirang kuna vaatan väga palju filme, seriaale ja teatrietendusi ning vahel ka laen programme, siis M ja L paketti mõistliku kasutamise piirangu maht sai alati kaks või nädal enne kuu lõppu täis. Üldiselt ei meeldi eriti mobiilne internet, sai valitud selletõttu see kuna sai kõige kiiremini interneti sel viisil, eelistan rohkem wifit. Hetkel kuna on probleeme digitelevisiooniga, siis ilmselt peaks liituma Starmaniga ning teine põhjus on see, et oleks vaja ka interneti mitmele seadmele nt. detsembris on plaanis osta uus arvuti, siis praegune on plaanis jätte ainult meedia vaatamiseks ning teisega teen muid asju, aga selleks oleks vaja mõlemale arvutile internetti. Ma uurisin täna EMT iseteenistust, et lugeda EMT mobiilse interneti arvuti lepingut nii palju sain teada, et leping on 24 kuu peale, aga huvitaks, mis oleks leppe trahv kui see lõpetada see kuu, kui on EMT internetiga liitumisest möödas 13 kuud.
EMT iseteenindus on väga keeruline, hiljuti aitasin sugulasel otsida arvet ning võttis aega, kui suutsin juba orienteeruda saidil, kuigi ega täpselt pihta ei saanud, kus tuli arve vaatamine. Ühe sõnaga väga ebaloogilise ülesehitus EMT iseteenindus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
08.10.2012 09:59:40
|
|
|
Paar nädalat on minu jaoks emt kasutamine olnud samalaadne, kui tele2 kasutamine.
Mõlemal nii minul, kui naisel on emt paketid tehtud minu emt alt.
Päris tihti on nii, et kui helistan naisele või vastupidi, siis ütleb telefon, et teisel on telefon väljas. Samas kui proovin korra või paar korda veel helistada, siis kutsub. Teine inimene väidab ja ma ise väidan, et telefon on pidevalt sees olnud.
Minu jaoks see emt iseteenindus väga keeruline pole. Arved maksan alati sealt ära, siis asi koheselt makstud.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.10.2012 12:37:01
|
|
|
kellelgi teisel ei juhtunud säärast asja, et septembris kasseeris otsekorraldus arvet justkui 2x ning seejuures liikus raha erinevatele kontonumbritele ning pisut erinevas summas?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
15.10.2012 15:17:38
|
|
|
Kuskil oli jutt, et EMT töötajad ei tee iphonedel vahet.
Sain kogemuse osaliseks, kus oleksin saanud vale telefoni ümbrise.
Kapis rippusid Nokia N9 ja 800 kotid-ümbrised. Ühe konksu otsas. Müüja küsis mis värvi tahan, valget või musta, ma räägin, et N9 musta, võtab esimese mis on 800 oma. Ma räägin, et N9 ta ütleb, et üks see sama... Näitab mulle oma telefoni taskust, no näed sama asi. Ma näitan, et ei ole. Lõpuks tegin selgeks, et välk asub erinevas kohas, ei sobi need kotid suvalisele telefonile, ikka sellele mis pakil kirjas... Või välk ei tööta.
Sain kätte, aga kui oleks vale saanud? Oleks kolm päeva hiljem avastanud? Keegi poleks seda ringi vahetanud enam, või oleks? Arve läks firma nimele kah, oleks soovitatud kuludesse kanda nagunii...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
baraban
HV kasutaja
|
28.10.2012 15:45:08
|
|
|
| On kellelgi reaalset kogemust, kui kiirelt EMT e-poest ostetud kaup kulleriga kohale jõuab?
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
29.10.2012 00:06:08
|
|
|
Kui laos olemas, siis järgmisel päeval, nagu ikka.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peacemaki
HV kasutaja
|
07.11.2012 16:14:03
|
|
|
Eile helistas mulle EMT, tahtis mulle hüpper giga supper pakkumist teha.
Kui ütlesin kui palju ma Tele2 maksan piiramatu neti eest, siis ütlesid "meil ei ole midagi teha".
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
07.11.2012 16:43:53
|
|
|
| peacemaki kirjutas: |
Eile helistas mulle EMT, tahtis mulle hüpper giga super pakkumist teha.
Kui ütlesin kui palju ma Tele2 maksan piiramatu neti eest, siis ütlesid "meil ei ole midagi teha". |
Ise elisas ja mul oli täpselt sama asi, siis üritati veel uue telefoniga meelitada, ütlesin et mul on s3, siis tuli sama vastu
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakurock
HV kasutaja
|
15.11.2012 19:05:08
emt |
|
|
...sama siin, eile helistati ja pakuti ka hüper super pakkumist, aga kui hinnani jõudsime siis ütlesin et mul tele2 ja 2x odavam kõik see mis pakute, siis lasti veel hinda alla ja küsiti palju siis ma maksan kuus lõpuks pakuti ka tasuta telefoni ja lubati hüper super levi-milles ma kahtlen väga....
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
16.11.2012 13:53:03
|
|
|
EMT levi kvaliteet on küll hea, ma ei näe põhjust selle üle küll naerda.
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
16.11.2012 21:38:28
Re: emt |
|
|
| sakurock kirjutas: |
...sama siin, eile helistati ja pakuti ka hüper super pakkumist, aga kui hinnani jõudsime siis ütlesin et mul tele2 ja 2x odavam kõik see mis pakute, siis lasti veel hinda alla ja küsiti palju siis ma maksan kuus lõpuks pakuti ka tasuta telefoni ja lubati hüper super levi-milles ma kahtlen väga.... |
Mis see viimane hüper-super pakkumine hinnaliselt oli?
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakurock
HV kasutaja
|
16.11.2012 22:08:25
Re: emt |
|
|
| Motiv8 kirjutas: |
| sakurock kirjutas: |
...sama siin, eile helistati ja pakuti ka hüper super pakkumist, aga kui hinnani jõudsime siis ütlesin et mul tele2 ja 2x odavam kõik see mis pakute, siis lasti veel hinda alla ja küsiti palju siis ma maksan kuus lõpuks pakuti ka tasuta telefoni ja lubati hüper super levi-milles ma kahtlen väga.... |
Mis see viimane hüper-super pakkumine hinnaliselt oli? |
rääkis midagi 4 eurost ja telefon ka aga 2a siis leping. netti oli vist 1giga ainult
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
24.11.2012 12:56:18
|
|
|
Kas on kellelgi "sise-infot" võimalikust jõulualest?
Üks väike 10 neiu säutsub siin minu käest uut telefoni välja!
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
3 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
01.01.2013 20:30:37
|
|
|
| softis kirjutas: |
EMT levi kvaliteet on küll hea, ma ei näe põhjust selle üle küll naerda.  |
Ma näen küll põhjust 3G üle nuriseda mis ei ole küll midagi väärt enne kasutasin elisa teenust ja oli oluliselt parem 3G levialad ja ka reaalsed kiirused.
Üle lahe vastaskalda kvaliteeti ei ole siin millegagi võrrelda.
Aga eks see ole nende väikeriikide mured kus ei jagu piisavalt nööpi arenduseks.
|
|
| Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
02.01.2013 10:54:34
|
|
|
| Kuna need 4G paketid täpsemalt "müüki" tulevad nutitelefonidesse`?
|
|
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
05.01.2013 11:50:06
|
|
|
Mulle tehti ka see 4G pakkumine, aga hinna poolest on see paras kirves. Ilmselt olen enda 3G otsas edasi. Levi korralik ja pole probleeme olnud.
Ma ei kasuta enda praegustki andmemahtu ära telefoniga ja kiirusega pole nuriseda, kui just vahest harva mõni kuu ületab selle limiidi.
Pakuti ka arvutile kiiret netiühendust, aga piiranguga 30GB vist... Ma enda kasutamisega kasutan selle 1-2 päevaga ära. Kaks 3D filmi alla laadida ja ongi täis
Reaalselt võiks paketi isegi väiksema vastu vahetada.
Suvel, kui vajadus kuskil eestis trippida, siis võib nädalaks võtta 4G liitumise, kui see prooviaeg on.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aleksandr
HV kasutaja
|
06.01.2013 21:50:52
|
|
|
| Kas EMTil tuleb ka sõnum ajaga ja tel. numbriga kui helistati telefonile mis oli välja lülitatud. Tele2-s on selline asi olemas, täitsa mugav lahendus.
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 750 loe/lisa |
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aleksandr
HV kasutaja
|
06.01.2013 22:00:31
|
|
|
Oh kurja 0,65.- kuumaks ka sellel, kuigi ei ole palju aga ikkagi. Tele2-s on see tasuta...
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
07.01.2013 09:11:02
|
|
|
Ei ütleks, et see mingi suur summa on, eriti kui seda tõesti vaja läheb
Pane tähele, et EMT pakub sulle nö suuremat teenust kui ühe SMSi saamist.
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
07.01.2013 12:05:35
|
|
|
| Aleksandr kirjutas: |
| Kas EMTil tuleb ka sõnum ajaga ja tel. numbriga kui helistati telefonile mis oli välja lülitatud. Tele2-s on selline asi olemas, täitsa mugav lahendus. |
Ilmselt mitte. Pole senini sellist asja EMT-l kohanud.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
08.01.2013 09:03:22
|
|
|
| softis kirjutas: |
Ei ütleks, et see mingi suur summa on, eriti kui seda tõesti vaja läheb
Pane tähele, et EMT pakub sulle nö suuremat teenust kui ühe SMSi saamist. |
kõnepost on ka vähe teine asi.
Tele2-l kannab see nime "Üritatud kõne teavituse" - teenus saadab sms´iga infot üritatud kõnede kohta, mis toimusid kui telefon oli teeninduspiirkonnast väljas või välja lülitatud.
lisaks on ka kõneposti teenus tele2-l
Spoiler 
|
|
   |
46 |
|