Uues intervjuus rääkis Wilson päris huvitavat juttu... nimelt need uued bossi fightid, mis ülihäid itemeid dropivad, neid saate teha vaid siis kui leiate teatud objektid, ehk siis peate leidma itemid, et koostada omale seadeldis millega saate nende bossideni, kas ühekordne? ei oska öelda, ilmselt mitte.
Teine huvitav uudis, et nad on töötamas ka expansioni kallal ja PVP tuleb järgmisel aastal alles, siis kui valmis.
see eventi asi lõhnab kahtlaselt ühe vana mängu moodi. Kunagi sai mängitud sellist mängu nagu MU online. Nimelt oli seal ka nii, et sa pidid droppide näol saama kokku 3 itemit, et panna kokku üks junn, mis lasi sind eventile ( tower of blood ja mingi chas castel vist olid ). Need toimusid iga 3-4h vist ja siis lastigi sinna sind sisse. Panid timer käima 15min ja siis pidid seal lammutama koos teiste meestega seda lossi ja l00t oli parem, kui mujal (kukkus rohkem, paremate boonustega) ja lõpus olid ka bossud. Seal mängus oli see item ainult ühekordne, et pidid järgmise eventi jaoks uue farmima. Tõenäoliselt teeb Blizz sama. Seal olid muidugi need eventid lvl range ka paika pandud, et ka low lvl mehiksed said neid teha, aga loot oli siis vastavalt lvl.
lühikokkuvõte, kõik alates 1.11 patchist ja hellis ofc:
- 3 minibossi/unique-i (countess, summoner, nihlathak) droppisid keyd (suht väikse chancega, on erinevad andmed täpselt dropratest)
- need kokku pannes sai portali, kus oli randomiga üks kolmest mini-uber (väga karme kolle täis) alast mini-uber bossiga (uber lilith, uber duriel, uber izual)
- igaüks neist kolmest droppis organi, need omakorda kokku pannes sai portali uber tristramisse
- uber tristramis on baal, meph ja diablo uber variandid, lisaboonusena sisuliselt kõik 3 väga lähestikku. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Uues intervjuus rääkis Wilson päris huvitavat juttu... nimelt need uued bossi fightid, mis ülihäid itemeid dropivad, neid saate teha vaid siis kui leiate teatud objektid, ehk siis peate leidma itemid, et koostada omale seadeldis millega saate nende bossideni, kas ühekordne? ei oska öelda, ilmselt mitte.
Teine huvitav uudis, et nad on töötamas ka expansioni kallal ja PVP tuleb järgmisel aastal alles, siis kui valmis.
see eventi asi lõhnab kahtlaselt ühe vana mängu moodi. Kunagi sai mängitud sellist mängu nagu MU online. Nimelt oli seal ka nii, et sa pidid droppide näol saama kokku 3 itemit, et panna kokku üks junn, mis lasi sind eventile ( tower of blood ja mingi chas castel vist olid ). Need toimusid iga 3-4h vist ja siis lastigi sinna sind sisse. Panid timer käima 15min ja siis pidid seal lammutama koos teiste meestega seda lossi ja l00t oli parem, kui mujal (kukkus rohkem, paremate boonustega) ja lõpus olid ka bossud. Seal mängus oli see item ainult ühekordne, et pidid järgmise eventi jaoks uue farmima. Tõenäoliselt teeb Blizz sama. Seal olid muidugi need eventid lvl range ka paika pandud, et ka low lvl mehiksed said neid teha, aga loot oli siis vastavalt lvl.
Mis pagana MU Online, puha D2 idee.
Mybad, aga ma pole d2 nii palju mänginud, et seostada seda sellega. Kui seal nii oli siis tõenäoliselt on asi võetud d2, aga jah ma võtsin seda lähtudest oma kogemustest läbi aegade.
niih, hardcorest siis uudiseid, sain beliali maha ja viimase attackiga sai tema mind ka, achivemendi sain kirja kuigi barb rippis ka, kuna oli esimene kord teha seda bossi siis lõpus läks päris karmiks, ilmselt oli damage liiga low tema tegemiseks, a2 ise oli muidu tehtav, kuigi jah suuremjaolt oli tank build ja damage low, eks proovib mingi aeg uuesti kui viitsimist on
Eks näis mida 1.0.5 toob, aga erilisi lootusi siiski ei seaks. IMHO, story line ja end-game on igavad, seda juba ilma DLC-ta ei paranda ja DLC tähendaks lisa investeeringut mänguritele mida keegi praeguse seisuga kindlasti teha ei tahaks, kuna 1.0.3 ja 1.04 pätsid nerfisid mängu korralikult ära. Jah 1.0.4-ga saime Paragoni, aga mida sellest paragonist taga ajada kui loot on saast? Suht tühja grindimine.
Sven, storyline? Millal storyline endgames tähtis on olnud? end-game on igas mängus lihtsalt puhas item grind, nüüd aga on oodata igasugu uut huvitavat mida teha jälle ja paistab, et Blizz kavatseb iga kuu midagi uut ja lahedat tuua. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
No DLC võiks küll tasuta olla, kui vaadata, palju nad mängukoopiate müügi pealt teenisid (plus RMAH)
Just, arvestates seda, et nad teenivad mini-transactionite pealt veel korralikult, kui nad mängu korda teevad. Üldiselt praeguseks parandamatud puudused on mängul:
1. Story ja end-game nagu ennist mainisin.
2. Liiga gearile kesknev karakteri ülesehitamine.
3. Itemite kvaliteet. Level 63 itemid on tihtipeale sama head kui mõned lvl 50+ jne. Üldised probleemid itemitega.
Sven, kui itemid oleks kõik sul überhead siis pole ju AH-d vaja, mäng on aga ehitatud üles AH silmas pidades, mis on minuarust äärmiselt suurepärane teos kuna see panebki sind mängima ja reaalset raha teenima.
See, kes väidab siin, et AH rikub mängu.. noo palun, õppige enne mängima ikka.
Ainuke miinus ongi see, et pole midagi erilist teha hetkel aga nagu näha võib siis igasugu uut ja väga huvitavat contenti on peatselt mängu ilmumas... suur miinus on ka see, et osad klassid on rämedalt overpowered ja blizz aina buffib neid ning kehvemaid klasse aina nerfib see on nagu idiootne..
Barbi WW on imo kõige sulaselgem EXPLOIT, mis ever made ja Blizz BUFFIB seda paska..
DH saab ULME dps kasutada enamus ajast ning SPÄMMIDA smoke screeni, pm surematu. PVP-s tekib küll küsimus, et kuda DH-d üldse võimalik tappa on kui too koguaeg nagu mängust üldse väljas oleks, sul pole võimalustki teda lüüa, DH laseb kaks lasku sulle oma hungering arrowga ja ongi kogu moos. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, sellega ikka arvestad, et kui DH laseb, siis kilbiga barbar võtab ca 80% sellest damagest kohe maha resistide ja armoriga? Lisaks veel ca 35-40% block chance.
eShelobik, DH laseb sulle mingi 600k-se criti, ikka one shot ju.. pealegi on teisi klasse ka peale barbi ning ta võib isegi 80% ju maha võtta aga enne pead üldse pihta saama ju.. kuda sa pihta saad kui DH-d ainult smoke spämmivad? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, arvad tõesti, et blizzard jätab sisse võimaluse 600k critiga oneshottida? Ma ei imestaks mitte üks gramm, kui tuleks spetsiaalne arena gear PVP jaoks. Või siis miski uut tüübi resistance, mis 99% damagest mitigateb. Ja smoke screen pole igavene, samuti peab DH liikuvat vastast suutma nende nooltega tabada..
eShelobik, noo siiani imestan küll kuda nad DH-d buffivad ja vaest WD-d ja Wiz-i koguaeg nerfivad... nüüd barb ka nii über jumalaks buffitud koos exploitidega, et ei oskagi kohe öelda kas nutta või naerda, lihtsalt ei mõista mida Blizz küll mõtleb. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
no igaljuhul jääb selline asi ka ära, et DH umbes 1 shotib oma 600k pauguga Iga vähegi targem inimene peaks aru saama, et nii see asi ei saa minna kohe üldse See, et dh hakkab 600k 1 shottima on mingi 12a laste teema, kes arvavadki, et gabooom mul on dammi mina võidan.
no igaljuhul jääb selline asi ka ära, et DH umbes 1 shotib oma 600k pauguga Iga vähegi targem inimene peaks aru saama, et nii see asi ei saa minna kohe üldse See, et dh hakkab 600k 1 shottima on mingi 12a laste teema, kes arvavadki, et gabooom mul on dammi mina võidan.
Jah, ja PlatoonSgtElias, endiselt arvab, et see nii lihtne olema saab. Arvata on, et sellisel kujul PvP välja ei lasta.
Nu las ta 1 shotib seniks kuni endasugune vastu satub... Küllap ladder asjad paika paneb tasakesi.
Või ongi mõnel ettekujutus, et PvP oskustel põhinema hakkab?
Kehvema varustusega vennad kaklevad endasugustega.
Veidi loeb kiirus ja näpuosavus. Kõik.
Parima varustusega tüüp ongi tabeli esimene. Ongi parim. Kuniks keegi parema varustusega tüüp ta sealt minema lükkab.
Ega praegu ka kui co-op's teiste sabas inferno läbi teed ning siis solos A2 1 shotitakse suva valge poolt, siis kellele kurta? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
eShelobik, noo siiani imestan küll kuda nad DH-d buffivad ja vaest WD-d ja Wiz-i koguaeg nerfivad... nüüd barb ka nii über jumalaks buffitud koos exploitidega, et ei oskagi kohe öelda kas nutta või naerda, lihtsalt ei mõista mida Blizz küll mõtleb.
ja wizid saavad oma 3000 inti pealt juba 300allressi seega meil DH ongi vaja gloomi/smokescreeni spammida et elus olla.
Spammida smokescreeni saab ainult vana natalya setiga millel on suht halvad statsid .. seega kaotab korralikult dpsi võrreldes muu geariga (ühelgi topis olnud DH-l polnud full legacy natalya seti)
PlatoonSgtElias kirjutas:
Sven, kui itemid oleks kõik sul überhead siis pole ju AH-d vaja, mäng on aga ehitatud üles AH silmas pidades, mis on minuarust äärmiselt suurepärane teos kuna see panebki sind mängima ja reaalset raha teenima.
See, kes väidab siin, et AH rikub mängu.. noo palun, õppige enne mängima ikka.
Ainuke miinus ongi see, et pole midagi erilist teha hetkel aga nagu näha võib siis igasugu uut ja väga huvitavat contenti on peatselt mängu ilmumas... suur miinus on ka see, et osad klassid on rämedalt overpowered ja blizz aina buffib neid ning kehvemaid klasse aina nerfib see on nagu idiootne..
Barbi WW on imo kõige sulaselgem EXPLOIT, mis ever made ja Blizz BUFFIB seda paska..
DH saab ULME dps kasutada enamus ajast ning SPÄMMIDA smoke screeni, pm surematu. PVP-s tekib küll küsimus, et kuda DH-d üldse võimalik tappa on kui too koguaeg nagu mängust üldse väljas oleks, sul pole võimalustki teda lüüa, DH laseb kaks lasku sulle oma hungering arrowga ja ongi kogu moos.
Selline jama siis, et panin just uue arvuti endale kokku ja D3 char on kadunud. Arvasin, et Blizz hoiustab ise neid kuskil serverites On mingit võimalust pidi oma vana chari tagasi saada?
EDIT: Oih vabandust, pidin enne Euroopa serverite peale panema
viimati muutis Daedroth 19.09.2012 19:08:02, muudetud 1 kord
Vaevalt, et siin ükski DH barbe one-shottima hakkab. Minu barbi ei tapaks isegi 2mil critical shot ära. Ja mul veel suht kusine gear. Mingi 600k critical on nagu kärbse peer.
Armor -80% dämmi, resid - 80% dämmi, barb dr - 30% dämmi, gear -5% dämmi, kilp, 30% ajast - 2k dämmi. Otsa veel mingi Dodge chance ka 10-20%, täpseid numbreid ei mäleta.
Palju alles jääb sellest 600k-st? Mingi 15k või nii ning osa ajast pole sedagi. Arvestada potioneid ja healingut siis 4-5 laksu sisse saada elaks üle, 1 lask otse sinu pihta läheks veel vast mööda ka, seda siis kui ainult paigal kotte sügada. Mida vaevalt, et keegi tegema hakkab - rääkimata sellest, et nagu ma aru saan siis DH super criticalid vajavad nö. charge up'i, ehk mitte pidevalt ei ole sellised laksud. Seega saad oma ühe paugu sisse, siis leapid DH-le näkku, lased Ancientid ka välja mängima, stunnid ta ära ka veel ja teed neist glass cannonitest hakkliha.
mind täitsa huvitab, mismoodi need 8k hp wizardid/dh'd üldse pvp võimeliseks tehakse:D
Eks PVP ja PVE vajavad enamasti ikka ja alati hoopis teist-sugust lähenemist. Eks tuleb uus gear laias laastus muretseda ja uued skillid kasutusse võtta. Theory-craftingut saab igal juhul kõrini olema ma kujutan ette.
Ma täitsa põnevusega ootan rajudat PvP'd mul hetkel mõnus ja kallis WW 100k dps barb, koos mõnusate resside ja lifeleechiga,
sõidan kõigest üle täie pasaga ja OneShottin:D
"AGA", kui tuleb uuem level või Pvp, tean et suren mõne Munga litakast nagu väike poiss
Mis tähendab täielikku theorycraftingut mõõtmist ja armorite valimist, skillide sättimist ja kilbi ja relva vahetamist, erinevate
vastaste vastu kaklemiseks, sest kindlasti ei saa varustus jääda koguaeg ükssamaks
Põhimõtteliselt tüüp varastas kellegi artikli ja tegi sellest copy paste foorumis. (Hiljem lisas siiski lingi originaal artiklile ka).
Minuarust on see palju masendavam kui see õnnetu tüüp , kes trollimise õnge läks. See et keegi ariklit lugemata vastas on ka suht tavaline. Üsna paljud inimesed ei vaeva ennast postituste lugemisega. Samuti poleks ma üllatunud kui autor ise selle reply teise accountiga tegi. Tüüp tundus suht selgelt olevat tähelepanu jahitmisel.
Tähelepanu jahtimisel oli ilmselt ka originaal artikli autor. Vähegi asjaga kursis olevad inimesed teavad, et iga mängu kohta annaks sellist tüüpi artikli valmis klopsida.
Põhimõtteliselt tüüp varastas kellegi artikli ja tegi sellest copy paste foorumis. (Hiljem lisas siiski lingi originaal artiklile ka).
Minuarust on see palju masendavam kui see õnnetu tüüp , kes trollimise õnge läks. See et keegi ariklit lugemata vastas on ka suht tavaline. Üsna paljud inimesed ei vaeva ennast postituste lugemisega. Samuti poleks ma üllatunud kui autor ise selle reply teise accountiga tegi. Tüüp tundus suht selgelt olevat tähelepanu jahitmisel.
Tähelepanu jahtimisel oli ilmselt ka originaal artikli autor. Vähegi asjaga kursis olevad inimesed teavad, et iga mängu kohta annaks sellist tüüpi artikli valmis klopsida.
Ise sattusin originaali otsa. Ma ei hakka spekuleerima, miks keegi midagi kirjutas, aga mumeelest on täitsa hästi klopsitud ja sai ju täitsa muheleda. Kui keegi kirjutab nii ükskõik mis mängu kohta loen hea meelega ja kiidan takka, autori kallal puremiseks põhjust ei näe....
Kes need 'vähegi asjaga kursis olevad inimesed' olla võiks - Jay Wilson, sina, veel keegi?
Uskumatu, et see mäng on mängitav piiratud kiirusega Tele2 mobiilse internetiga ( 200kbit/s) läbi mobiiltelefoni tekitatud wifi-hotspoti ning ligi 4 aastat vana läpparijuustuga
Ehk siis tegin täna co-opi ja panin Azmo kambaga kasti, põnev oli!
Diablo 3 battletag Derp#2195
Uskumatu, et see mäng on mängitav piiratud kiirusega Tele2 mobiilse internetiga ( 200kbit/s) läbi mobiiltelefoni tekitatud wifi-hotspoti ning ligi 4 aastat vana läpparijuustuga
Ehk siis tegin täna co-opi ja panin Azmo kambaga kasti, põnev oli!
Diablo 3 battletag Derp#2195
ma olen california serveris seal on natukene probleeme juba 1,5mb/s netiga
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.