Kes olümpiat vaatavad. Täna mitu korda seal taustal kuulnud mingit muusikat kui võistlejaid tutvustatakse. Viiulid tunduvad olevat vmt.
Ei oska kuidagi kirjeldada kuidagi lugu.
Hakkas kummitama kuramus _________________ Imperfection is perfect
Kes olümpiat vaatavad. Täna mitu korda seal taustal kuulnud mingit muusikat kui võistlejaid tutvustatakse. Viiulid tunduvad olevat vmt.
Hakkas kummitama kuramus
Pole olümpiat vaadanud, aga kui kunagi teleka juurde sattusin, käiati seal pidevalt Vangelise lugu Chariots of Fire.
Raadiost, vist Sky plussist tulevad tihtipeale miski Eesti filmiklassika reklaamid, keegi teab mis lugu taustaks tuleb? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Hakkas kummitama kuramus
Pole olümpiat vaadanud, aga kui kunagi teleka juurde sattusin, käiati seal pidevalt Vangelise lugu Chariots of Fire.
see pole kahjuks see, mida ma kuulsin.
Vangelis - Chariots of Fire lasti medalitseremooniate ajal.
Kui võisteljaid tutvustati, näiteks enne jooksmist siis öeldi sportlase nimi, keerati muusikat juurde korraks siis maha ja järgmise sportlase nimi. Seal taustal käiski see lugu mida taga ajan. _________________ Imperfection is perfect
History peal see Pawn Stars reklaam (kus inimesed uksel erinevate esemetega seisavad).
Mis lugu seal taustaks võiks olla _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Krrt, üks laul mis mu mees kuulas, sellel oli üks meloodia mis meenutas üht teist vana tehcno? laulu, mida ma kahjuks ei suuda meenutada :C. Ma aint mäletan et sellise peenema ja elekteroonilise häälega laulis üks robot, ütles mitu korda vist laulu nime ka ning vahelduseks ütles "fast forward" ja "techno"
Seal laulus, mida ma ei suuda praegu meenutada, oli numbrid ka sees, mingi 60,80 midagi. Tean et seda on Power Hit Radiost vahest tulnud, kui kuulasin seda aastal 2000-2004 vahemikus, kuid lugu ise tundub olevat 80/90 kanti. Seal laulus oli selline mõnus meloodia ka ja robot siis ütles seda laulu nime ja tekno ja fast forward.
Prgu on just sihuke tunne et nagu keele peal oleks või ajus on kuskile kinni jäänd see, mida ma meenutada tahan. Ma tean mis meloodia sel on ja kõik peas kõlab nii nagu peab, aga vot ei taha see nimi ja pealkiri meenuda. Võibolla kellelgi tuleb see laul meelde? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Krrt, üks laul mis mu mees kuulas, sellel oli üks meloodia mis meenutas üht teist vana tehcno? laulu, mida ma kahjuks ei suuda meenutada :C. Ma aint mäletan et sellise peenema ja elekteroonilise häälega laulis üks robot, ütles mitu korda vist laulu nime ka ning vahelduseks ütles "fast forward" ja "techno"
Seal laulus, mida ma ei suuda praegu meenutada, oli numbrid ka sees, mingi 60,80 midagi. Tean et seda on Power Hit Radiost vahest tulnud, kui kuulasin seda aastal 2000-2004 vahemikus, kuid lugu ise tundub olevat 80/90 kanti. Seal laulus oli selline mõnus meloodia ka ja robot siis ütles seda laulu nime ja tekno ja fast forward.
Prgu on just sihuke tunne et nagu keele peal oleks või ajus on kuskile kinni jäänd see, mida ma meenutada tahan. Ma tean mis meloodia sel on ja kõik peas kõlab nii nagu peab, aga vot ei taha see nimi ja pealkiri meenuda. Võibolla kellelgi tuleb see laul meelde?
VOHHH!!!!!! Thanks.Ah 96 oli. SUured tänud _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ma nägin kunagi aastaid aastaid tagasi TV'st mingit tehno lugu vist kus näitas inimest ja või oli see gepard jooksmas.
Mis see võis olla? Kuskil 1996 ja 2000 vahel näitas seda videot kanal 2 's või 1'es _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
Tv6's on mingi Gucci reklaam, keegi ei tea mis lugu seal taga on? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Raadio kahest on kõrva jäänud, aga ei suuda kuskilt leida. Minu arust laulab Liina Vahtrik.
Sõnad on midagi sellist: Härrastemajad Londoni linnas, nõnda ilusad. Daamidel on valged kleidid, nõnda ilusad.
Mis lugu see oli (usun, et 90ndatest), laulis kas Allan Roosileht, Mardisalu vms- a la, randevuu ümber puu, ziiz kui paizdab kuu, ma zöön zu ää, ära zöö. zöö keegi muu.. jne jne. Kas seda kuskil netis üleval ka on?
Mis lugu see oli (usun, et 90ndatest), laulis kas Allan Roosileht, Mardisalu vms- a la, randevuu ümber puu, ziiz kui paizdab kuu, ma zöön zu ää, ära zöö. zöö keegi muu.. jne jne. Kas seda kuskil netis üleval ka on?
Kui ma ei eksi, siis oli see
Allan Roosileht - Üks naljakas laul _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Allan Roosileht - Üks naljakas laul
Mul on see lugu kuskil isegi olemas.
Leiad ka selliselt kogumikult nagu Suvehitt '95 _________________ The sh*t has hit the fan.
Tegelikult tulin siia teemase ka ühte lugu otsima. Keegi kunagi linkis reporter.ee'st ühe video siia. Oli mingi vanem eestikeelne lugu. Laulis keegi naine kuskil laval.
Millegipärast on meeles, et looks oleks olnud asta oli siis 65 aga pole täiesti kindel. Netist ei leia ka midagi. _________________ Imperfection is perfect
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.