Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Borderlands 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 24, 25, 26  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.09.2012 17:06:01 vasta tsitaadiga

Mäng on tuntavalt raskemaks tehtud ning AI on üllatavalt hea. Vastased veerevad tule eest ära, põiklevad kõrvale ning varjuvad ja taganevad ning ründavad koos. RPG stiilis leveldamine lisab lõppkokkuvõttes ilmselt nii mõndagi. Stoori tundub esimese tunni põhjal üllatavalt sisukas ja relvi... relvi on palju icon_lol.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
prtv
HV Guru

sõnum 18.09.2012 17:32:08 vasta tsitaadiga

Sp on jama, coop on parem.
mihkel150
HV vaatleja

sõnum 18.09.2012 18:41:15 vasta tsitaadiga

Ma hakkasin juba kahtlema, et kas nad suudavad üllatada, aga kurat nad tegid isegi üle ootuste hea järje, oleksin isegi halvemaga leppinud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
karvane
HV kasutaja

sõnum 19.09.2012 02:36:57 vasta tsitaadiga

kas mulle ainult tundub või on osad questid sellised, kus sa lähed tagasi vanasse piirkonda, pead uuesti kogu ala läbi tegema (+ killima uuesti minibossid) ja peale sidequesti egemist liduma tagasi algusesse, kuna pole mingit storyline meetodit sealt kiiresti edasi saada? Või on mingi special fast travel trick mis mul jäänud kahe silma vahele?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 19.09.2012 02:53:30 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:

CoOp huvitab jah, loot pidi kõvasti parem olema nii mängides..
CoOp saab algusest lõpuni pelada suvalisel hetkel teisega või kuidas?

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
prtv
HV Guru

sõnum 19.09.2012 06:44:27 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
gan3b kirjutas:

CoOp huvitab jah, loot pidi kõvasti parem olema nii mängides..
CoOp saab algusest lõpuni pelada suvalisel hetkel teisega või kuidas?

Kui BL1 moodi on coop, siis on vastuseks jah.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 73
tagasi üles
karvane
HV kasutaja

sõnum 19.09.2012 09:50:58 vasta tsitaadiga

"O look, shiney chest in sanctuary... Whoa... purple goodies... wait... where did my golden key go?!"

Ehk siis, kes ei taha kohe ära kulutada oma kuldset võtit, et saada tiba paremat nänni, siis see chest paikneb Sanctuarys fast traveli vastas. Ei ole mingi hoiatust, meibi väike overlay vihje, et su kuldne võti läheb, aga sa tavaliselt lihtsalt avad selle, suurt mõtlemata. See on see koht, kus arendajad oleks võinud confirm boxi panna. Nimelt see loot seal on su leveliga võrdne. Mul oli kunagi mõte ta ära capitud charriga 4kesi mängus olles avada.. Aga läks tiba nihu.

Lisa võtme peaks saama kui nende teenusega liitud, Shift vist oli nimi. Pidi olema midagi Rockstarsi clubi sarnast
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 19.09.2012 11:03:33 vasta tsitaadiga

karvane, Sa kardad, et ei saa max levelile mängides piisavalt looti? Mis mõte on võta mingi uberrelv kirstust siis kui sul kogu sisu 2.5x läbi mängitud? icon_biggrin.gif
aivo80
HV veteran
aivo80

sõnum 19.09.2012 11:50:16 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
karvane, Sa kardad, et ei saa max levelile mängides piisavalt looti? Mis mõte on võta mingi uberrelv kirstust siis kui sul kogu sisu 2.5x läbi mängitud? icon_biggrin.gif

Nõus sinuga. FPS'ides ka sama teema, et "hoian nüüd selle überrelva ammot, et siis pärast lõpubossile salv näkku lasta". Aga siis saab endalegi ootamatult mäng läbi ja seda relva pole ikka kasutanud.
Ja pealegi tulemas veel DLC'd, mis kindlasti level capi tõstavad ja siis saad ikkagi persest ju nende relvadega icon_biggrin.gif Pigem kohe ära võtta ja endal elu lihtsamaks teha.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 19.09.2012 11:54:00 vasta tsitaadiga

Mäng ongi ainult DX9 peal mängitav?
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 19.09.2012 11:57:01 vasta tsitaadiga

Jep - jama veidi. DX11 võiks ikka olla...
karvane
HV kasutaja

sõnum 19.09.2012 12:17:22 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:

Ma oleks tahtnud selle võtme ära kasutada oluliselt hiljem, kui mu esimene kord Sanctuarys, see oli rohkem mu point.

Esimese õhtu muljeid ka minult:

Graafika on minu arust borderlands, mida on tiba tuunitud. DX9 mootori peal peaks ikka veel jooksma. Tekstuurid striimitakse peale, et alguses on väike hetk, kui kõik on udune, kuid siis läheb kenasti teravaks. Samas on mingeid kohtasid, mis minul jäidki üllatavalt uduseks (ammot ostes kõik pidemed madala tekstuuriga). Aasta ilusaima mängu tiitlit ei annaks välja. Cell shading ala borderlands. Nothing more, nothing less. Graafika on mul 1920 resoga kõik põhjas, vahepeal tuleb sellist kerget nõksu mingitel momentidel, mis üllatas mind, kuna mäng ei tundu olema midagi sellist, mis peaks ivy i5'e ja 680gtx'i köhima panema. Vsyncisin mängu 60fps'i peale.

Relvi on tõega metsikult ja variatsioone rohkem, arvan, et igaüks leiab midagi endale. Dialoog on tüüpiliselt borderlandlik, huumorit küllaga. Meeldib see, et esimese osa tegelased on kõik stoori sisse integreeritud.

Questide poole pealt mulle ei meeldi see area uuesti läbi mängimine. Näiteks esimene area story questi poolest läbi mängitud, siis hiljem on vaja samasse kohta tagasi minna pisema asja pärast. Aga sinna lõppu välja, lihtsaltteise nurka. Ning ma ei tea kas ma tegin midagi valesti, kuid fast travel area algusesse ja jala kohale. Kõik need minibossid taas elus, madalam level jah, aga seda tüütum on neid killida. Ka lõpuareas see story boss oli tagasi. Kehitan õlgu, kerge vaevaga killin ära, teen ka oma questi ära ning vaatan kaarti... vaja kogu see tee taas tagasi liduda. Ei olnud sellist kerge vaevaga algusesse lahendust (kuna esimene kord ma sain stoori kaudu sealt kohast minema).

Nii et jooksmine tuleb olema ikkagi kohustuslik timesink. Mulle meeldis BL1 lahendus rohkem, kus sulle koondati hunnikus tegemist ette mingisse areasse ja siis sa läksid ja lihtsalt kõmmutasid ennast sealt läbi. Nüüd rohkem sellist edasi tagasi värki.

Ootan ka kui oma sõpsid mängu sisse saavad, siis võtab co-opi ette.

Proovisin alguses Axtoniga mängida, turret on suht hea aggro võtja, tuleb parv kolle peale, viskan teise maha ja kõik hakkavad seda ründama, isegi kui pole teine veel jõudnud neid aggroda. Ehk fixivad seda natukene.

AI on asjalikum, nii mõnigi koll on paar hetkel kauem elanud, kuna suutis edukalt kõrvale põigata mu lasust.

Kaardid tunduvad ka pisemad, varem oli seda sõitmist oluliselt rohkem. Jääb mulje nagu nad pakkisid palju sisu pisematele aladele kokku. Kuid ma olen alles alguses ka, hiljem võivad alad vabalt suuremad olla.

Metacritic annab mängule 7.7, kuid millegipärast paljud negatiivsete kommentaaride kirjutada seal kurdavad rohkem MC poolset kommentaaride kustutamist.

EDIT: tundub, et neid kuldseid võtmeid saab väga lihtsalt endale lõputu koguse anda, millega võid enda jaoks mängu küll väga igavaks muuta. Ma ei hakka seda juhendit siia panema ning loodan, et keegi teine ei hakka ka tegema. Kui keegi väga tahab, küll leiab selle ise.
tagasi üles
Kaarta
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.09.2012 12:28:43 vasta tsitaadiga

kas online on jälle Gamespy kaudu?
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 19.09.2012 12:29:21 vasta tsitaadiga

Ei.
mihkel150
HV vaatleja

sõnum 19.09.2012 12:31:27 vasta tsitaadiga

Mulle meeldib, et vastased on targemad ning saab vahel päris pikke lahinguid maha peetud.

Muidu tahtsin küsida, et kas ise saab neid relvi ka modifitseerida mingi hetk (mul nagu jäi meelde kuskilt, et mingi võimalus on?), või ma sain valesti aru?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.09.2012 12:31:57 vasta tsitaadiga

texture streamimine on asi, mida ilmselt patchidega (või konfifailidest) paika tweakitakse. ennegi sellega algsel reliisil probleeme nähtud.

sai ka kuradile näpp antud ja uk versioon ära tellitud/ostetud.
ma juba tean ette, et kunagi dlc-sid tahtes kirun ma seda otsust maapõhja aga okei.

tagasi üles
Arvutipäss
Kreisi kasutaja
Arvutipäss

sõnum 19.09.2012 16:29:11 vasta tsitaadiga

Mis multiplayeri süsteem siis on?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 43
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.09.2012 16:36:08 vasta tsitaadiga

Arvutipäss, steamworks.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 19.09.2012 22:22:51 vasta tsitaadiga

Kas see tähendab, et Eesti IP-ga ostetud mänguga ei saagi mängida teistest riikidest mängijatega? Peabki olema lukustatud mingis kuradima vene regioonis?
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 19.09.2012 22:24:25 vasta tsitaadiga

sõltub kust ostetud. Steami kaudu oled jah vene regioonis. Retailis ja gmg kaudu on raudselt worldwide ning tõenäoliselt saad worldwide mängu ka teiste DD teenuspakkujate käest.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 19.09.2012 22:25:13 vasta tsitaadiga

"UPD 18:01 19.09.2012 (UTC): I know the solution Tom is working on, and if it works out, it's gonna make everyone happy. As in, absolutely happy. I'm staying up late today just to get you the update the second it's up."
http://www.reddit.com/r/Games/comments/zxbmd/here_in_russia_and_the_cis_were_getting_our_own/?sort=top

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 20.09.2012 00:01:10 vasta tsitaadiga

Nii, tegin esimesest tunnist video!

Graafika sätted põhjas.

Link

tagasi üles
naguuus
HV vaatleja

sõnum 20.09.2012 01:07:46 vasta tsitaadiga

Pm küsiks, et kas keegi saaks Steamis selle inglise keelse versiooni giftida või inglise key anda ja ma kannaks panga kaudu pärast raha?
ID-kaardi lugeja olemas, saan HV kasutaja ID-kaardiga ära siduda või kuidas see siin käib.

Kindlalt veel ei tea, aga oleks plaan lähiajal ka see äkki ära osta, oleneb kuidas rahad liiguvad.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 20.09.2012 04:27:04 vasta tsitaadiga

Keegi oskab öelda kas coop loot süsteem on endiselt sama, et esimene saab omale või on midagi muudetud? icon_biggrin.gif

Edit:
2K Games and 1C Company have updated the PC versions of Borderlands 2 that are purchased from both retail locations and via digital distribution in Russia, the Baltic states, and CIS territories. Consumers in these countries will now receive a bundle that contains both the 1C Russian language version of Borderlands 2, as well as the 2K Games worldwide (English, French, Spanish, Italian, German (edit: and Japanese)) version of the game. This gives consumers in these countries the widest range of options to both choose their preferred language and play with their friends across the world. Though the 1C and 2K versions do not support cross-version play, consumers can install both versions and have the option to play each. Additionally, Borderlands 2 Season Pass and DLC content purchased in these territories will contain this bundled format content. We thank customers for their feedback as we continue to work to provide the best products we can offer worldwide.

icon_biggrin.gif

prtv
HV Guru

sõnum 20.09.2012 08:12:24 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Borderlands 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 24, 25, 26  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.