Vabandan, kui mu küsimusele on vatatud, aga ei õnnestunud leida vastust.
Kas xboxi mänge on võimalik näiteks PC peal alla laadida ja siis panna xboxi peale (pulga üle kanda)?
Ma räägin originaal mängudest ikka
Mul tuleb crysis 2 downloadiga xboxi peal corrupted (arva, et võib olla regiooni check downloadi lõpus, mis selle pekki keerab).
Jah, ma kasutasin VPNi, et kood aktiveerida ja downloadide alla saada (st arvutis oli vpn ja läksin xbox live lehele ja vormistasin koodi seal).
Otse xboxi peal ei õnnestunud leida VPNi, mis oleks tasuta, kus pordid lahti et saaks Live sisse logida. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
vpn peab olema ka viimased 2 minutit aktiivne, kui see check käib.. ja vastus küsimusele on , ei , sa ei saa downloadida arvutis sedasi.
Tänud vastuse eest, eks ma proovi õhtul veel mässata VPNiga.
Viimane 2% tõmba kah VPN'iga alla. Downloadi alustades on kontroll ja downloadi lõpus samuti.
Ma ei kasuta VPNi et downloadi alustada.
Ma kasutasin VPNi, et xbox live lehel registreerida mäng ja ta automaatselt viskas selle mulle xboxi peal järjekorda.
Hetkel pole suutnud leida VPNi, mis laseks mul xboxi peal windows live sisse logida (connection testi peal feilib, kui üritab ühendust teha xbox live serveriga, võrk/internet tuleb läbi).
Aga eks ma mässan siis õhtul veel, äkki pole ma hoidnud VPNi enne piisavalt lahti, kuigi internetti saab sellega. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
Kui VPNi panen tööle, siis ei connecti enam live ära. kui testi vaadata, siis ei lähe lbi see lovesse connectimise osa (teised osad on korras, st internetti pääseb).
Ma tean, et on võimalik saada mingeid kirju, et sa oled loginud kuskil muus riigis sisse jne. Aga siiani pole saanud neid.
Keegi oskab soovitada midagi? _________________ PC: Planetside 2, Warframe
Võideldes erinevate VPN probleemidega jõudsin järeldusele. Tasuta kraam on tasuta kindlal põhjusel...
Aga nüüd ka asjast. Lisaks järgnevale silmitseda ka eelnevaid postitusi, et asjast paremini aru saada. Downloadi alustamine VPNga on lihtne. Selleks kõlbab pea igasugune VPN, peaasi et Live sisse jõuaks logida. Downloadi lõpetamine on teine asi. Olenevalt file suurusest võtab see erinevalt aega. Ma sikutasi 5.5 GBst faili nt ja viimase 3 % sikutamiseks 1Mbit/sek VPN'ga kulus ca 1,5 h. Leidsin ka selle jaoks enda arust kõige parema rohu. http://www.hideipvpn.com/freetrial/ pakub 3h free trialit. Selle ajaga peaks jõudma ka suuremad failid ära sikutada. Ühe ip pealt saab teha siiski ühe kasutaja, kuid proxyga saab ka neid lõputult teha. Üsna tüütu asi, kuid edu teile.
Ma hoopis leidsin ise ühe lahenduse ja proovin seda. hetkel õnnestus live sisse saada. Samas, loodan et probleeme ei tekis esellega hetkel, et mul on UK regioonis registreeritud live aga olen USA vpnis.
Kui tekib, siis õnneks olen leidnud ka UK VPN (küll aga lühema kasuts ajaga), millega saab hiljem proovida. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
Hämmastav kui ILUS see on, üks inimene tegi kogu selle mängu. See annab nii palju inspiratsiooni mulle ja motiveerib, kui näen 2d mänge ja ilusti animeeritud ka veel. Wow. Gameplay tundub ka suht kena, pole veel kaugele jõudnud.
Ise teen ka vahest oma videomängu aga graafikast kaugele ei ole jõudnud, aint animatsioonid. Aga nähes seda mängu, siis ikka tekib koguaeg insppi et kui teised saavad, siis saaks ma ka . _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Xbox Live Arcade
Kung Fu Strike: The Warrior’s Rise - 5-Sep - 800 MSP
Dogfight 1942 - 5-Sep - 1200 MSP
Mark of the Ninja - 7-Sep - 800 MSP
Red Johnson’s Chronicles – One Against All - 12-Sep - 800 MSP
Double Dragon NEON - 12-Sep - 800 MSP
Game Add-Ons
The Elder Scrolls V: Skyrim - Hearthfire - 4-Sep - 400 MSP
Forza Motorsport 4 September Pennzoil Car Pack - 4-Sep - 560 MSP
Street Fighter X Tekken Color Palette Add-On 7 - 4-Sep - FREE
Street Fighter X Tekken TK Boost Gem Pack 11 - 4-Sep - 80 MSP
Street Fighter X Tekken TK Boost Gem Pack 12 - 4-Sep - 80 MSP
Street Fighter X Tekken SF Boost Gem Pack 11 - 4-Sep - 80 MSP
Street Fighter X Tekken SF Boost Gem Pack 12 - 4-Sep - 80 MSP
Battlefield 3 Multiplayer Update 4 - 4-Sep - FREE
Pinball FX2: Plants vs. Zombies Table - 5-Sep - 240 MSP
Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 4 – Final Assault - 6-Sep - 1200 MSP
Battlefield 3: Armored Kill Premium Members - 11-Sep - 1200 MSP
Quantum Conundrum: IKE-aramba! - 12-Sep - 240 MSP
Gold Exclusive Deal of the Week
4-Sep to 10-Sep
Babel Rising - 400 MSP
Rayman 3D HD - 400 MSP
Mad Riders - 400 MSP
Alan Wake’s American Nightmare - 600 MSP
Limbo - 600 MSP
Sine Mora - 800 MSP
Back to School Sale - 4-Sep to 10-Sep
Kinect Central – Just Dance 3 Spring Break Pack - 4-Sep to 10-Sep - 320 MSP
Kinect Central – Rhythm Party - 11-Sep to 17-Sep - 400 MSP
Games on Demand
Street Fighter x Tekken - 4-Sep
Sniper Elite V2 - 4-Sep
Cabela’s Adventure Camp - 4-Sep
Karaoke Revolution Glee: Volume 3 - 4-Sep
Birds of Steel - 4-Sep
Max Payne 3 - 11-Sep
Kinect Sports: Season 2 - 11-Sep
FIFA Street - 11-Sep
PowerUp Heroes - 11-Sep
College Game Day Update - 4-Sep
Rock Band Blitz Update - 11-Sep
*As with all game related releases, dates, prices and availability are subject to change and vary by region
Here's the rest of the deals
Rock of Ages – 800msp now 400msp
Forza 4 Porsche Expansion Pack – 1600msp now 800msp
Warp – 800mps now 400msp
Tiger Woods 13 Course Pack – 3200msp now 1600msp
The Simpsons Arcade Game – 800msp now 400msp
Joe Danger Special Edition – 1200msp now 600msp
Joe Danger SE Content Pack – 240msp now 120msp
Bloodforge – 1200msp now 600msp
Bloodforge Avatar Mini-Cailleach - 240msp now 120msp
Bloodforge Avatar Mini-Balor - 240msp now 120msp
Mortal Kombat Arcade – 800msp now 400msp
Pinball FX2 Marvel: Vengeance and Virtue – 800msp now 400msp
Pinball FX2 Core – 800msp now 400msp
Sonic The Hedgehog 4 Episode I – 800msp now 400msp
Sonic 4 Ep. II – 1200msp now 600msp
Stacking – 1200msp now 300msp
Rocket Riot – 800msp now 200msp
Metro 2033 Ranger Pack – 240msp now 120msp
3D Ultra Minigolf – 400msp now 200msp
Assault Heroes – 400msp now 200msp
Assault Heroes 2 – 400msp now 200msp
Mad Riders – 800msp now 400msp
Geometry Wars Evolved 2 – 800msp now 400msp
Guitar Hero III Metallica “Death Magnetic” Album – 1440msp now 720msp
Guitar Hero III Modern Metal Track Pack - 500msp now 250msp
Sam&Max Save the World – 1600msp now 800msp
Sam&Max Beyond Time… – 1600msp now 800msp
Carcassonne – 800msp now 400msp
Raskulls – 800msp now 400msp
Guitar Hero WT Queen Track Pack - 440msp now 220msp
Guitar Hero 5 30 Seconds to Mars Track Pack - 440msp now 220msp
DJ Hero 2 Pendulum Mix Pack - 640msp now 320msp
L.A. Noire Rockstar Pass - 960msp now 400msp
Transformers: WFC Map and Character Pack 1 – 400msp now 200msp
Transformers: WFC Map and Character Pack 2 - 400msp now 200msp
EA Sports UEFA Euro 2012 – 900msp ???
RoA Avatar Boulder Helmet – 160msp now 80msp
RoA Avatar Mini-Boulder Pet – 240 msp now 120msp
Scratch & Win App:
NFS Hot Pursuit - Super Sports Pack - 560MSP
NFS Hot Pursuit - Lamborghini Untamed - 280MSP
NFS Hot Pursuit - Porsche Unleashed - 280MSP _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kui mul x360 on HDMI´ga teleka taga ja settingutest määran ära, et Pro Logic heli. Peale mida juhin läbi tv out pesa rca´dega heli kodukinosse (HDMI puudub) kas see annab mingit "paremat "heli"?
Hetkel siis HDMI´ga pilt telekasse ja komposiidiga heli kõlaritesse.
Panin MC tööle ja update tuli! Woooooooooooooo! _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.