Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Logitech Z-5500 kõllid, kas ainult mina astun reha peale? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 24, 25, 26  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Re1o
HV vaatleja

sõnum 15.09.2012 16:11:05 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Krt tegemist ei ole 2.1 süsteemiga mida mõttetu proovida.
tsitaat:
eee... kõik muu jutt on mõistetav, aga sellest ei saa küll aru... et autosse 2.1 kuidagi ei lähe?

Ei ei ma ei mõelnud et 2.1 autosse vaid et kui 2.1 korraga mängima panna oleks see veel mõttetum. 2x 5.1 on vb sama mõttetu aga on soov oma kõrvaga kuulata seda heli.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Etz
HV Guru
Etz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.09.2012 16:32:50 vasta tsitaadiga

Re1o, paraku pole tegu enam sellisel juhul heliga vaid lihtsalt madalsagedusliku müraga... icon_wink.gif

Ja auto helitehnikas on 2.1 süsteemid vägagi levinud, paraku pole tegu sel juhul tavaliste toakõlaritega.
See et autos on lisaks subwooferile kõlareid 4 või 6 ei tee seda veel paraku 5.1 või 6.1 süsteemiks, reaalseid helikanaleid on sul enamasti ju ikkagi vaid kaks.

Endal on autos näiteks 12 kõlarit + Subwoofer, ometigi on tegu 2.1 süsteemiga, mitte 12.1 süsteemiga.
Automakist endast tuleb siiski välja ju ainult stereosignaal... icon_wink.gif
Kommentaarid: 228 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 15.09.2012 17:35:38 vasta tsitaadiga

Etz, täpselttäpselt!
Re1o, väga segaseks jäi Su lause ausaltöeldes. 2.1 korraga mängima panna oleks mõttetum?

Re1o
HV vaatleja

sõnum 15.09.2012 18:34:29 vasta tsitaadiga

Võrdlesin seda et kui sa paned näiteks 2x logitech z323 siis oleks mõistlik juba 1x logitech z623 ehk siis uuemad ja paremad osta, mitte kokku ühendada sama systeemi ning jah, see kehtib ka Z-5500 puhul, pole siiski mõtet piinata ennast nendega.
Ühest komplektist väheks ei jää aga lihtsalt tekkis selline mõte kokku ühendada 2x z-5500.
Mis kõlareid ise kasutate, äkki tekib mingi parem mõte
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 15.09.2012 18:42:15 vasta tsitaadiga

Re1o, autos nüüd siis või toas? icon_lol.gif

Endal on autos Pioneer + Magnat (Võimendi, kõlarid), samamoodi siis ka hetkel kodus...

Tubane süsteem siis hetkel koosneb: kembadesig, poolt soovitatud ressiiverist Pioneer VSX-500-K, Yamaha YST-SW315 Subwooferist ja Magnat Monitor Supreme 200 + Magnat Monitor Supreme 250 (center) kõlaritest.
See on siis nii arvutiga tarbimiseks, kui ka kõigeks muuks. Filmid ja muusika kaasa arvatud.

Samas Z-5500 teemas on see jutt nüüd küll juba täiesti OT. icon_wink.gif

Enne seda oli Z-5500, mis sai maha äritud ja nüüd ühte teist HV kasutajat teenib icon_razz1.gif
tagasi üles
Re1o
HV vaatleja

sõnum 15.09.2012 18:56:26 vasta tsitaadiga

Eelmine jutt käis toast icon_biggrin.gif
1x Z-5500 autosse proovimise mõtet pidasin silmas sellega seda videot järgi teha ja kuulata kas siis tõesti on nii hea nagu nad räägivad mida ma ei usu ja kui oleks ostnud selle systeemi täna siis oleks kohe järgi proovinud ennem kui need tuppa tuua.
Selline süsteem mõllab hästi?
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 15.09.2012 19:06:57 vasta tsitaadiga

Re1o kirjutas:
Selline süsteem mõllab hästi?

Asi ei ole möllamises...kvantiteet VS. kvaliteet... icon_wink.gif

Ja noh, enda kuulmise jaoks mängib piisavalt hästi, nii te igatahes ise olen rahul... thumbs_up.gif
Tuntavalt paremini siis, kui Z-5500, hoolimata sellest et köögikappides enam nõud ei kolise kui muusikat kuulata.

Ja see ongi tegelikkuses kogu helitehnika asjanduse juures vast kõige olulisem, peaasi et ise lõpuks lõpptulemusega rahule jääksid... icon_wink.gif
tagasi üles
Re1o
HV vaatleja

sõnum 15.09.2012 19:11:47 vasta tsitaadiga

Nõudis rahulolu palju raha?
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 15.09.2012 20:47:01 vasta tsitaadiga

Re1o kirjutas:
Nõudis rahulolu palju raha?

ot:
Ress: 399€
Subwoofer: 299€
Magnat Monitor Supreme 200: 2x120€ (4Tk)
Magnat Monitor Supreme 250: 49€

Kokku võid lüüa ise...

Samas see, millega mina rahul olen, see näiteks ei pruugi sobida kellelegi teisele, jne... icon_wink.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Re1o
HV vaatleja

sõnum 15.09.2012 23:14:32 vasta tsitaadiga

et siis odavam oleks ikka 2x z5500 kokku panna kuid kvaliteeti sealt paraku ei saa. icon_biggrin.gif
Samas need kõlarid panna koos mängima aga erinevatesse tubadesse siis oleks päris hea kokkuvõttes. thumbs_up.gif
tagasi üles
Anti

sõnum 15.09.2012 23:15:47 vasta tsitaadiga

Miks see hea oleks?
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
Re1o
HV vaatleja

sõnum 15.09.2012 23:42:29 vasta tsitaadiga

Näiteks kui peo ajal toast tuppa käid siis muusika ei lähe vaiksemaks vahepeal nagu üldjuhul on ja see on häiriv ning kui tahad et muss oleks kõikides tubades korraga siis see tähendab seda et ühes toas ei saa lihtsalt olla sest seal lihtsalt ei kannata olla. beer_yum.gif
tagasi üles
excalibur
HV Guru

sõnum 16.09.2012 00:04:58 vasta tsitaadiga

heh minu naabrid kuulsid ka läbi kahe toa minu muusikat icon_smile.gif rääkimata 2 korrust alla poole

ja seda 1 komplektiga
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 262
tagasi üles
Re1o
HV vaatleja

sõnum 16.09.2012 15:50:30 vasta tsitaadiga

elan eramajas ise ja naabrid on paar korda mendi kutsunud nende pärast icon_lol.gif aknad ja uksed olid kinni
tagasi üles
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 16.09.2012 20:29:34 vasta tsitaadiga

Re1o kirjutas:
elan eramajas ise ja naabrid on paar korda mendi kutsunud nende pärast icon_lol.gif aknad ja uksed olid kinni

Ja Sa nautisid seda ebamäärast asja mida need kõlarid sellise helinivoo juures tekitasid? Mulle lihtsalt ei jõua kohale see asi päris hästi, et kuidas on võimalik neid kõikvõimalikke booste ja bass põhjas ja helinivoo põhjas asjade üle uhkust tunda ning seda kõike nautida. icon_rolleyes.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 16.09.2012 20:42:37 vasta tsitaadiga

ilma boostita jms asjadeta on Z5500 suht valjud ja heli kvaliteedi muutumist eriti ei täheldanud... või õigemini asi hakkas kõrvade peale ja panin vaiksemaks. icon_neutral.gif
supakal on vaid tobe komme klaase värisema panna teatud soundide kuvamisel.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 16.09.2012 21:52:57 vasta tsitaadiga

Mu z2300 bass väristab juba riiuleid ja aknaid, mis siis 2x5500 rääkida saab. icon_biggrin.gif (Jah, mul on korralikud helikad ja bass annab ainult vürsti, kui seda vaja on)
Aga pigem muretseda omale korralik ja kallim 2.1 kui 2x5500, sest see kui sa paned omal kõik kõlarid lauapeal ei ole hea. Väike pildike ka sulle
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 28
tagasi üles
mtx125
HV kasutaja

sõnum 16.09.2012 22:50:33 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:
Mu z2300 bass väristab juba riiuleid ja aknaid, mis siis 2x5500 rääkida saab. icon_biggrin.gif (Jah, mul on korralikud helikad ja bass annab ainult vürsti, kui seda vaja on)
Aga pigem muretseda omale korralik ja kallim 2.1 kui 2x5500, sest see kui sa paned omal kõik kõlarid lauapeal ei ole hea. Väike pildike ka sulle
Spoiler Spoiler Spoiler

Mis selle asja point saab nagu olla icon_biggrin.gif Minu arusaam muusika kuulamisest on see, et kuulatav heli tuleb ikkagi ainult kõlaritest, mitte kohvitassist/õllepurgist laua peal. Pealegi, 2 korda odavamalt, kui keskmine z5500 komplekt siin kasutatuna liigub, saab Microlabi 2.0 aktiivsed kõlarid, mis esitavad igati parema heliga muusikat, kui need plastikkarbis olevad valjukad + mingi boomirakett. Niiet ei pea olema ~400 euri, et saada korralikku kõlarikomplekti.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 16.09.2012 23:06:41 vasta tsitaadiga

millistest Microlab'idest siin täpsemalt jutt on? HV kaudu vaadates on neid igasuguseid.

Z5500 on rohkem arvuti kõlarid mis omavad palju erinevaid sisendeid. Ja arvutikõlarite kohapealt on nad väga head. Eriti kui mitu seadet. Saad valida kenasti kolme sisendi vahel.

tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 16.09.2012 23:22:51 vasta tsitaadiga

mtx125 kirjutas:
Kevvare kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Mis selle asja point saab nagu olla icon_biggrin.gif Minu arusaam muusika kuulamisest on see, et kuulatav heli tuleb ikkagi ainult kõlaritest, mitte kohvitassist/õllepurgist laua peal. Pealegi, 2 korda odavamalt, kui keskmine z5500 komplekt siin kasutatuna liigub, saab Microlabi 2.0 aktiivsed kõlarid, mis esitavad igati parema heliga muusikat, kui need plastikkarbis olevad valjukad + mingi boomirakett. Niiet ei pea olema ~400 euri, et saada korralikku kõlarikomplekti.

Pigem seda kutsutakse juba peenisepikendajaks, nagu autosse topitakse 1000W ja muud ulme subakad kus vokaalid pmselt puuduvad. Üldiselt ma leian, et bass on hea kuid samuti peavad vokaalid olema ja hea kõrgheli.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 28
tagasi üles
mtx125
HV kasutaja

sõnum 17.09.2012 00:03:45 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
millistest Microlab'idest siin täpsemalt jutt on? HV kaudu vaadates on neid igasuguseid.

Z5500 on rohkem arvuti kõlarid mis omavad palju erinevaid sisendeid. Ja arvutikõlarite kohapealt on nad väga head. Eriti kui mitu seadet. Saad valida kenasti kolme sisendi vahel.

Ma pidasin silmas SOLO6C. Tegelikult peaks just olema Microlabid rohkem arvutikõlarid, kuna sisendeid on just vähem. Milleks on vajalik arvutikõlaritele mitu sisendit, nagunii ainult ühte kasutad - arvuti jaoks. Pigem on need just elutoakõlarid, saab valida näiteks digiboxi ja konsooli vahel.
Ma ei väidagi, et sisendiosal viga on, lihtsalt eespool väideti kuidas asjad ikka värisevad, mendid ukse taga käivad ja et hea heli ka veel pealekauba. Mina vaatan kõlareid selle koha pealt, kuidas nad muusikat esitavad ja neid igast funktsioone, mis kaasa saab, ei hinda. 3 analoogsisendit (tuner, CD, AUX) on mulle piisav icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 17.09.2012 07:59:35 vasta tsitaadiga

Audiofiilid räägivad arvutikõlaritest icon_lol.gif
Mõni asi peab lihtsalt universaalne olema. Loogiline, et mõne muusikastiili jaoks on vaja stereovõimu 100W kõlaritega, blueray kodukino jaoks võiks olla 7.1 kõlarit jne.

Tavalisele noorele kes elab arvutitoas mängides või vahel muusikat kuulates on nedest logitechidest küll ja rohkemgi.
Mina noore perega tarbisin neid elutoas erinevat 5.1 kontenti kuulates, filmid, live kontsertid, misiganes. Omaarust elevant kõrva peale astunud ei ole või tegi elutuba heli rahuldavaks aga ega muidugi ma ei pigistanud kõlaritest viimast ka.
Nagu rääkisin, tekkis vaba raha uue kodukino soetamiseks kuna elamine läks suuremaks, loomulikult tuleb siis ka vatte lisada.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Re1o
HV vaatleja

sõnum 17.09.2012 11:30:14 vasta tsitaadiga

kembadesig kirjutas:
Re1o kirjutas:

Ja Sa nautisid seda ebamäärast asja mida need kõlarid sellise helinivoo juures tekitasid? Mulle lihtsalt ei jõua kohale see asi päris hästi, et kuidas on võimalik neid kõikvõimalikke booste ja bass põhjas ja helinivoo põhjas asjade üle uhkust tunda ning seda kõike nautida. icon_rolleyes.gif

Kui sa täpselt ei lugenud või kohale ei jõudnud siis eks kirjutan üle.

Just nagu angel kirjutas, et põhjas ei ole hea kvaliteet ja hakkab kõrvadele ning pärast seda kõrvade piinamist keeratakse need boostid kohe maha. olen omanud neid kõlareid u 2 aastat ja olen boostini jõudnud ainult 4 korda ja seal oldud aeg kokku on u 1-2 minti.
Lisaks sellele ei ole ka bass põhjas enamusajast.
Öösel kui kõik magavad ega siis boosti ei pane vist? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.09.2012 11:37:13 vasta tsitaadiga

mtx125 kirjutas:
angel kirjutas:

Ma pidasin silmas SOLO6C. Tegelikult peaks just olema Microlabid rohkem arvutikõlarid, kuna sisendeid on just vähem. Milleks on vajalik arvutikõlaritele mitu sisendit, nagunii ainult ühte kasutad - arvuti jaoks. Pigem on need just elutoakõlarid, saab valida näiteks digiboxi ja konsooli vahel.
Ma ei väidagi, et sisendiosal viga on, lihtsalt eespool väideti kuidas asjad ikka värisevad, mendid ukse taga käivad ja et hea heli ka veel pealekauba. Mina vaatan kõlareid selle koha pealt, kuidas nad muusikat esitavad ja neid igast funktsioone, mis kaasa saab, ei hinda. 3 analoogsisendit (tuner, CD, AUX) on mulle piisav icon_biggrin.gif

ise omanud mingi 3 ? 4 aastat juba Z5500 ja ei ütleks et nad halvad on. Ei ole väga kõlle testinud, tõsi aga mingit värisemis värki taga ei aja. Mängudes, filmides, muusikas seni oma tööd teinud korralikult ja mingit tümakat üle ei peksa lambist (ühed odavamad logitech'id armastasid passi üle peksta).

Sisendite arv on kah hea, endal 2 arvutit antud komplekti taga ning üli mugav on switchida kahe sisendite vahel. Oleks vaid üks sisend siis tõsta juhtmeid ümber stabiilselt thumbs_down.gif

Optiline sisend kah olemas ja hea meelega kasutaks seda kui vaid helikaardil optiline väljund oleks. Ei raatsi oma iidset xtreememusic'ut arvutist ka välja visata et integreeritud jura peale minna.

Aga kas need Microlab SOLO6C 2.0 Speakers on tõesti nii head, et tasuks muusikakuulamiseks soovitada ka neile kellel Z5500 nurgas vedelevad?

viimati muutis angel 17.09.2012 11:37:51, muudetud 1 kord
tagasi üles
Re1o
HV vaatleja

sõnum 17.09.2012 11:37:15 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Siin ei saa küll midagi head kostuda aga mis ise arvad kuidas heli olid kui need kõik tööle panid, kui panid?
Pideva kuulamise juures oleks parem kui kõlarid üksteisest natuke kaugemale panna.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Logitech Z-5500 kõllid, kas ainult mina astun reha peale? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 24, 25, 26  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.