Estnx, ilmselt juba nägid seda. Jagan ka teistega... küll vana asi aga
http://bf3blog.com/2012/01/hackers-ban-innocent-battlefield-3-players/
"In an attempt to publicise the flaws of Battlefield 3's anti-cheat systems, hackers from the forum ArtificialAiming have used a PunkBuster exploit to ban over 150 innocent Battlefield 3 players and provided proof."
Punkbuster on vigane! Kedagi lihtsalt ei koti see, kuni ükskord see ka ennast tabab. Sõber sai BF2 ajal samamoodi lambist GUID banni. Evenbalance ei võtnud midagi ette ja Dice soovitas edaspidi mängida "non punkbuster" servereid NICE! _________________ Battlelog: Aivar1988
viimati muutis aivar1988 13.09.2012 16:47:32, muudetud 1 kord
Eile suutsime vist sõbraga ühe bug'i esile kutsuda. Ei tea küll kuidas, aga sattusime kuidagi kaheksi selle Mobile Artillery peale, nii et mina juhtisin ja sõber sai lasta. Tegin ka pilti, aga krt läks õhtul meelest salvestada
AK's rushi mängida on küll üsna s*tt, just kui oled kaitsja. Terve round aja ainult seda Gunship'i taga. MCOM'e pmst. ei olegi võimalik kaitsta, sest kogu aeg on taevas Gunship, kes võtab jalaväe ühe lasuga maha. Ega lennuk ka ei saa aidata, sest ta peab tegelema vastaste lennukiga. Suhteliselt lootusetu olukord, võiks midagi muuta rushis. Kõige hullem on olukord muidugi serverites, kus on "Fast vehicle spawn" !
nüüd ma siis tean kellega tegu. muidu vaatan, et ükskõik kui palju ma noa kille ka ei teeks keegi Fudmana on must ikka eespool _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
hmm... miskipärast ei saa enam üle 5min mängida koguaeg crashib (50/50 on erroriks directx crash või not responding)
Uued driverid jne, 2x repairi tehtud ja ei midagi
Täna siis oli see päev kus keegi vene poiss (pani endake nimeks Arshavices, kontol oli Alekc ning 1992 sündinud) üritas (kaaperdas) minu origini ja battlelogi kontod. Päeva u 3 ajal sain emaili "Your Origin password has been successfully updated." Mõtlesin wtf, alguses arvasin, et mingi spam mail. 2 tundi hiljem, u kella viie ajal tuli teine kiri "Thank you for using Origin! Please click the link below to verify your email address.". Peale seda oli suht paanika korraks
Enam ei saanud ma oma origini ja battlelogi, kus pesitses BF3+Premium, u 400 tunni mänguajaga ning enamus asju unlockituna. Alustasin kaevetööd, et mida teha. Redditid ja netti, battlelogi lugedes selgus, et suht lootusetu on tagasi saada kui küsimustele vastuseid ei tea (CDKEY,DateOfBirth jne). Minul õnneks olid kõik asjad kirjas ning Rajeeb kes mind EA Live Chatis teenindas (mille lingi sain väga urruaugu kaudu) lahendas mu probleemi u 10-15 minutiga.
Sain konto tagasi ja paroolid vahetatud veel kangemate vastu. Olgu see õppetund teile, et sama asja ei juhtuks. Kuidas parool lekkis, ei tea. Masinas rootkitte ja keyloggereid polnud ning parool polnud ka kergemate killast, kuigi kasutusel oli suht konto tegemise algusest.
Täna siis oli see päev kus keegi vene poiss (pani endake nimeks Arshavices, kontol oli Alekc ning 1992 sündinud) üritas (kaaperdas) minu origini ja battlelogi kontod. Päeva u 3 ajal sain emaili "Your Origin password has been successfully updated." Mõtlesin wtf, alguses arvasin, et mingi spam mail. 2 tundi hiljem, u kella viie ajal tuli teine kiri "Thank you for using Origin! Please click the link below to verify your email address.". Peale seda oli suht paanika korraks
Enam ei saanud ma oma origini ja battlelogi, kus pesitses BF3+Premium, u 400 tunni mänguajaga ning enamus asju unlockituna. Alustasin kaevetööd, et mida teha. Redditid ja netti, battlelogi lugedes selgus, et suht lootusetu on tagasi saada kui küsimustele vastuseid ei tea (CDKEY,DateOfBirth jne). Minul õnneks olid kõik asjad kirjas ning Rajeeb kes mind EA Live Chatis teenindas (mille lingi sain väga urruaugu kaudu) lahendas mu probleemi u 10-15 minutiga.
Sain konto tagasi ja paroolid vahetatud veel kangemate vastu. Olgu see õppetund teile, et sama asja ei juhtuks. Kuidas parool lekkis, ei tea. Masinas rootkitte ja keyloggereid polnud ning parool polnud ka kergemate killast, kuigi kasutusel oli suht konto tegemise algusest.
Endal hijackiti mul steami account ära, aga tänu suppordile ma sain tagasi. Ei taha kellegi peale näpuga näidata, aga ise kahtlustan neid vene key´si mida siin ka pakutakse ...
Sest cd key´ga saab ka ju accounte recoverida ... vähemalt steamis küll...
Kui sedasi on, siis vast ei oleks probleem vaid vene keydega. Ükstapuha, mis keelse mängu koodi netist ostad, tuleb vaid usaldusväärsest kohast see soetada.
Kui sedasi on, siis vast ei oleks probleem vaid vene keydega. Ükstapuha, mis keelse mängu koodi netist ostad, tuleb vaid usaldusväärsest kohast see soetada.
Kas foorumikasutaja zpzy on usaldusväärne koht, mina võtsin BF3 ENG ja B2K võtmed temakäest, Premiumi ostsin otse originist täishinnaga Aga ma arvan, et see brute force crack jõudis minuni. Mul lihtslt nimi battlelogis kahe aa-ga alguses
Kas foorumikasutaja zpzy on usaldusväärne koht, mina võtsin BF3 ENG ja B2K võtmed temakäest, Premiumi ostsin otse originist täishinnaga Aga ma arvan, et see brute force crack jõudis minuni. Mul lihtslt nimi battlelogis kahe aa-ga alguses
Endal hijackiti mul steami account ära, aga tänu suppordile ma sain tagasi. Ei taha kellegi peale näpuga näidata, aga ise kahtlustan neid vene key´si mida siin ka pakutakse ...
Tuleb osta otse ametlikult edasimüüjalt.
Ise olen väga paranoiline igasugu CD-key mitteametlike edasimüüjate osas. Just need, kes pakuvad näiteks inglise keelseid versioone vene keelse versiooni hinnaga (või sinna lähedale).
Kui osta, siis juba ametlikult, sest keda sa pärast taga ajad - Internetifantoomi...
Ise olen väga paranoiline igasugu CD-key mitteametlike edasimüüjate osas. Just need, kes pakuvad näiteks inglise keelseid versioone vene keelse versiooni hinnaga (või sinna lähedale).
Kui osta, siis juba ametlikult, sest keda sa pärast taga ajad - Internetifantoomi...
Kust mina vene võtmeid ostan on yuplay.ru ja varem ostsin gama-gama.ru aga millegipärast seal mu SEB Visa Virtuaalkaart vahepeal ei töötanud - ei võtnud omaks vms.
Teine lahendus on see, et lased kellelgi osta. Kes omab krediit kaarti näiteks.
Ikka see pöörlemise lugu, olen nüüd mitu korda uninstallinud ja jälle downloadinud ja installinud. Key bindingud vaatasin üle- midagi topelt pole. Ei saa aru miks maailm pöörlema hakkab;(. Tildest saab seisma, aga pärast mõnda korda jookseb B3 kokku.
veel võib keyboard shortcuts üle vaadata, win7 all - Control Panel\All Control Panel Items\Ease of Access Center\Make the keyboard easier to use - kõik linnukesed maha võtta.
viimati muutis trip 13.09.2012 23:58:12, muudetud 2 korda
Kust mina vene võtmeid ostan on yuplay.ru ja varem ostsin gama-gama.ru aga millegipärast seal mu SEB Visa Virtuaalkaart vahepeal ei töötanud - ei võtnud omaks vms.
Teine lahendus on see, et lased kellelgi osta. Kes omab krediit kaarti näiteks.
Just oli ju jutt, et CD-keyga saab account recoverida - ehk siis kuidas saab olla see variant, et lased kellelgi teisel osta? Ei saa ju - ebaturvaline! Ikka ostad ise just ametlikult edasimüüjalt - nii on kõige turvalisem.
Kui ostad juba mingilt vahemehelt, siis see vahemees teab sinu CD-keyd ja juba risk olemas, et sinu account võidakse recoverida. See ei pruugi olla üldse selle vahemehe süü - äkki tema e-mail või misiganes kasutaja võetakse üle ja saadakse teada absoluutselt kõik võtmed, mida vend on ostnud. _________________ itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Kas äkki oled läbi proxy b-logi sisse loginud, kui sa nt läbi india proxy premiumi soetasid, parm
Teisel teemal:
Liiga palju on serverieid, millel on insta või fast respawn. Normaalse sättega mänge ei leiagi peaaegu. Imo võiks olla kõik insta spawnimise serverid unranked, kuna sõiduki punkte saab kõvasti kiiremini sellega. Nii nende hävitasmise eest teiste sõidukitega, kui ka nendega vaenlaste tapmise eest.
Võiks ka kampa lüüa. Eelistan City Rush'i (Metro, Seine, Bazaar), aga väga vahet pole. Kui kambaga mängid, siis võib enam vähem kõike teha. Keegi võiks muidu "korraldamise" enda peale võtta, teha party vms.
Mul on üks server kaheksa koaheliune vaba. Kui keegi soovib adminiks tulla. Ma hea võimalusega pakuks võimalust. Hetkel käivad Team DM kaardid aga idee on conquestile üle minna. Saaks Eesti sõja teha _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Mul on üks server kaheksa koaheliune vaba. Kui keegi soovib adminiks tulla. Ma hea võimalusega pakuks võimalust. Hetkel käivad Team DM kaardid aga idee on conquestile üle minna. Saaks Eesti sõja teha
Ma olen käpp, ütle serveri nimi (võid ps-is ka öelda). Conquestile soovitaks üle minna tõesti. Team DM-i küll ei viitsiks eriti.
Ma ei saa aru, mis kamm on. Viskab iga 15-20 minuti tagant mängust välja ja battlelogis tuleb selline teade:
Spoiler
Oskab öelda, mis rohtu selle vastu kasutama peaks? Internetiühendusega peaks kõik OK olema, vähemalt ära ei kao nett sekundikski.
Ping on ka igati normaalne mängus.
Server nimi on Conquest Rules.
Minu nimi on Starkillas
nii panin Conquest suured mapist mängu _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.