praegune kellaaeg 20.06.2025 01:05:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
algajaõpe
HV vaatleja
|
13.09.2012 22:45:18
Windows Audio Service Problem |
|
|
Tere,
Probleem siis selles, et Windows 7-mel ei saa heli sisse lülitada. Device Manager näitab, et riistvara driverid on korralikult töös kuid Service pealt ei lase Windows Audio servist käima. Viskab veateate ette:
Windows could not start the Windows Audio service on Local Computer.
Error 1068: The dependency service or group failed to start. |
Proovisin ka midagi nii, et valisin alt paremalt selle kõlari ikooni pealt paremklikiga "Playback devices" ja tuli aken ette kirjaga:
This computer cannot play audio because the Windows Audio Service is not enabled.
Would you like to enable the Windows Audio Service? |
Loomulikult ma valisin selle kuid edasi Sound Properties aknas näitab Playback ribal No audio devices are installed. Ja Services ei lase ka sisse lülitada seda Ma mõt'sin kohe et WTF? Mis ma nüüd teha saan siis? See ei anna kuidagi parandamise võimalust ka.
Netist otsides tuli välja, et see "error 1068" ei aita suurt edasi. Mul nüüd mõistus otsas kuna see infoaken ei aidanud mind kuhugi. Ei oskand nüüd oma peaga rohkem ette võtta kui tulin siia targematelt abi küsima. Mis lahendusi oskate pakkuda?
_________________ Algajaõpe --> next level -->ARVUTIHUVILINE.... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
14.09.2012 06:51:02
|
|
|
Vaata kas need ka jooksevad:
Plug and Play
Multimedia Class Scheduler
Windows Audio Endpoint Builder
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
algajaõpe
HV vaatleja
|
15.09.2012 17:31:41
|
|
|
Uurisin järgi nüüd ja töötavad. Seisis nüüd päeva läpakas ja hakkas ka Windows Audio Service tööle. Multimedia Class Sheduler oli välja lülitatud. Enne Windows Audio Service sisselülitamist lülitasin Multimedia Class Sheduleri sisse ja läks ka tõrgeteta Windows Audio Service tööle. Tänu abi eest!
_________________ Algajaõpe --> next level -->ARVUTIHUVILINE.... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|