Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dark Souls: Prepare to Die Edition märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.09.2012 12:32:51 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Sa hetkel oled "soul"
Ah? Hollow on selle vormi nimetus.

Inimeseks saad end teha nii kui sööd oma inventoryst ühe Humanity ära, lähed lõkke juurde ja valid "Reverse Hollowing."

Sorcereid saad osta Griggsi käest, kelle pead Lower Undead Burgis ära päästma. Hiljem tekib veel vendoreid.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2012 12:37:19 vasta tsitaadiga

õige. undead, hollow.

Humanity't saad ka vastaseid tappes, teisi coop'is aidates ja leiad ka rottidelt aeg-ajalt. Mida rohkem sul humanity't on seda suurem on tõenäosus, et vastased "troppivad" midagi. Ehk siis kui mingeid kivisid, stuffi farmid siis tuleb kasuks.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
kurat25
HV vaatleja

sõnum 15.09.2012 12:49:11 vasta tsitaadiga

See "inimvorm" kaob ära kui surma saab või lihtsalt aja möödudes?
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2012 13:18:10 vasta tsitaadiga

kurat25 kirjutas:
See "inimvorm" kaob ära kui surma saab või lihtsalt aja möödudes?

Kui sa surma saad siis kaotad sa selle nn "inimvormi" ja muutud hollow's. Niisama ta sul ära ei kao kusagile. Loe mängu manuaali või wiki tutvustust. Saab päris palju infot mängu mehaanika kohta ja on ka selgem, huvitavam icon_smile.gif

Mängul on oma süsteem ja põhjus miks olla ühes või teises vormis. Näiteks inim vormis saad appi kutsuda teisi mängijaid ja ka teistele abi pakkuda. Hollow vormis saad vaid teisi aidata. Aitad kellelgi bossist jagu saada saad ühe humanity ja hunnik soule. Selle abil saad end inimeseks teha jälle.

tagasi üles
kurat25
HV vaatleja

sõnum 15.09.2012 13:29:14 vasta tsitaadiga

Bossud jäävad samaks kui mitmekesi üritad tappa?
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2012 13:42:08 vasta tsitaadiga

eee muidugist. miks peaks nad muutuma?

soovitan kuumalt sul mängu manuaali lugeda. vaatan, et sa ei jaga üldse matsu ära mida sa mängid hetkel icon_rolleyes.gif - mitte halvapärast aga väikse sissejuhatuse abil on sul palju parem mängu elamus ja arusaam mis moodi seal toime tulla ja kuidas mäng toimib.

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 15.09.2012 14:43:39 vasta tsitaadiga

kurat25 kirjutas:
Bossud jäävad samaks kui mitmekesi üritad tappa?

Samaks jäävad, aga elu on neil rohkem vastavalt sellele mitmekesi üritad.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2012 14:51:43 vasta tsitaadiga

kas on neid elusid rohkem? minuteada ei ole neil tuhkagi rohkem ja täpselt sama tasemega boss. Lihtsalt saad abistajaga koos teda materdada. Enamasti kutsutakse teisi appi selleks kui endal jõud üle ei käi. Kui neil elusid veel rohkem oleks siis oleks and veel võimatumad ja kuidas sa neid veel võita üritad kui iga kord kui kutsud max arv inimesi appi on asi sama võimatu kui üksi olles.

Ise pole kordagi täheldanud, et mingi boss oleks raskem kui teisega koos mängid. PS3 peal on Dark Soul suht "ribadeks" mängitud ehk siis levelid on sisuliselt peas koos vastaste asukohtadega icon_neutral.gif

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 15.09.2012 15:07:23 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
kas on neid elusid rohkem? minuteada ei ole neil tuhkagi rohkem ja täpselt sama tasemega boss. Lihtsalt saad abistajaga koos teda materdada. Enamasti kutsutakse teisi appi selleks kui endal jõud üle ei käi. Kui neil elusid veel rohkem oleks siis oleks and veel võimatumad ja kuidas sa neid veel võita üritad kui iga kord kui kutsud max arv inimesi appi on asi sama võimatu kui üksi olles.

Ise pole kordagi täheldanud, et mingi boss oleks raskem kui teisega koos mängid. PS3 peal on Dark Soul suht "ribadeks" mängitud ehk siis levelid on sisuliselt peas koos vastaste asukohtadega icon_neutral.gif

Väga paljudes kohtades väidetakse et on küll rohkem. näiteks: http://www.gamefaqs.com/boards/606312-/61331319
Minu isiklik kogemus näitab ka seda. Isegi NPC nagu Solaire suurendab bossi life oluliselt. Võid ise kontrollida kui ei usu. Kunagi ma ka imestasin, et üksinda mängides sain Quelaagi maha 5 spelliga ja 3 kesi sain ta sellega vaevalt kolmandiku peale.
Mitmekesi on igal juhul kergem, sest "alati võta lahingusse kedagi kaasa, siis on võimalik, et vastane lööb sinu asemel kedagi teist" icon_smile.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2012 15:10:42 vasta tsitaadiga

hm kahtlane, dark souls wiki'st ei ole midagi sellist märganud ega muust infost.

ise olen bossi saanud kõvasti kiiremini maha kui keegi abiks. Ja jutt ei ole spellide kasutajatest vaid sama moodi "mõõga kilbi" 'ga mängijatest. Üksi ei saanud teatud bossidest kuidagi jagu siis kutsusin kellegi appi ja suht kerge vaevaga sai bossile ots peale tehtud. Sama moodi teisi aidanud ja vaadanud kui kuramuse kergeks asi järsku muutus.

Mingit ametliku juttu selle kohta on? Mingit suvalist foorumi väidet küll eriti tõsiselt võtta ei tahaks + omad kogemused Demon Souls, Dark Souls bossidega @ coop. Spellide kasutajaga ei ole Dark Souls'i veel läbi viitsinud teha seega seda osa ei kommenteeri. Ise olen alati mõõgaga kallale läinud ja kui see ei aidanud läksin suurema mõõga järele icon_lol.gif

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 15.09.2012 15:59:08 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
hm kahtlane, dark souls wiki'st ei ole midagi sellist märganud ega muust infost.

ise olen bossi saanud kõvasti kiiremini maha kui keegi abiks. Ja jutt ei ole spellide kasutajatest vaid sama moodi "mõõga kilbi" 'ga mängijatest. Üksi ei saanud teatud bossidest kuidagi jagu siis kutsusin kellegi appi ja suht kerge vaevaga sai bossile ots peale tehtud. Sama moodi teisi aidanud ja vaadanud kui kuramuse kergeks asi järsku muutus.

Mingit ametliku juttu selle kohta on? Mingit suvalist foorumi väidet küll eriti tõsiselt võtta ei tahaks + omad kogemused Demon Souls, Dark Souls bossidega @ coop. Spellide kasutajaga ei ole Dark Souls'i veel läbi viitsinud teha seega seda osa ei kommenteeri. Ise olen alati mõõgaga kallale läinud ja kui see ei aidanud läksin suurema mõõga järele icon_lol.gif

Neid väiteid on igal pool ja minumeelest oli ka Future Pressi Guides see ära mainitud.
Vaata ise https://www.google.ee/search?q=dark+souls+boss+hp+phantoms keegi ei vaidle, et see pole nii.
Spellidega tuleb see hästi välja sest spelli damage on kogu aeg üks ja sama kui INT ei muutu.
Ja gamefaqs ei ole suvaline foorum. icon_smile.gif
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 15.09.2012 23:58:53 vasta tsitaadiga

uujee ikka üäge mäng rsk icon_evil.gif Mina oma väikse daggeriga üritan kitsas tunnelis ühte kolli peksta, ei saa õieti sittagi lüüja, kuna peksab vastu seina ja mõõk põrkab tagasi. Too aga oma hiigel mõõgaga, mis on suurem kui tema ise(ise ta ka üle kahe meetri pikk) vehib takistamatult läbi seina. Väga aus! Sama jama märkasin bossu juures taurus mingi. Need vibudega tüübite nooled lendasid tast lihtsalt läbi. Alguses mõtlesin teda kilbina kasutada ja ainult ühelt poolt rünnata. Nooled muidugi lendavad ka selles mängus üsna "täpselt", minu suunas alati nagu mingid homing missled, loogiline ju nagu "päris elus"! Siis silla peal ühes kitsas kohas tahtsin vaenlast rünnata vajutasin ainult RT1-le see tola teeb krt tagurbidi salto, ofc kukkusin sillalt alla ja tee kogu jama uuesti. See mäng on nagu üks nendest japside shumpsidest, kus projektiilid lendavad igalt poolt sinu suunas ja sa ürita eest hüpata. nagu 3rd Birthday saast. Ja miks ei saa thiefiga kellegist mööda hiilida, kõik kollid ruumis koheselt märkavad mind ja hakkavad ründama. Täielik BS!
On need bugid neil jäetud või on see mäng nimelt nii haige?

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
kabush
Kreisi kasutaja
kabush

sõnum 16.09.2012 01:26:31 vasta tsitaadiga

Ok ma enne jaurasin, aga nüüd proovitud ja seega i have right to my opinion ... kui developerid selle game teevad keyboardi ja hiirega pelatavaks ... siis ma ostan selle .... kui ma tahan puldimänge pelada siis ma sebin endale xboxi v ps3'e igatahes tundub väga viis mäng olevat aga ... tehke pc vendadele pelatavaks, thats my 5 sents
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 16.09.2012 02:05:50 vasta tsitaadiga

Asi on konsoolidele loodud, deal with it. Ei plaanitud PC peale tuuagi aga kuna nõudlus oli siis lasti välja. Ja ei ole ta midagi nii jube ja mängimatu. Kuna algselt on juhtimis süsteem tehtud puldile siis - tehke endale teene ja ostke endale xbox360 pult. Kulub ära väga paljudes mängudes. Sarnane juhtum oli minuteada Resident Evil 4'jaga. Hiire ja klaveriga oli tegemist ühe mängimatu mänguga, kasutasin rumblepad 2'te (ps2 puldi sarnane) ja mäng oli üli hea.

to ahvilõust - icon_lol.gif bananadance2.gif ... kohe näha et harjunud igasugu derp nn "rpg"'dega kus hoitakse iga hetk käest kinni. Mängud kus skilli, mõtlemist ja strateegiat ei ole vaja ning tatsad elutu ja sisutühja maailma lihtsalt läbi lampi toikaga vehkides.

Jah, sellega olen nõus, et nooled jälitavad sind on natuke hale (end ei häirinud kuna nooled lendavad RÄME aeglaselt, sellega pead ju nõustuma?) ja et suure mõõgaga vasatased ei oma samasuguseid probleeme kitsas tunnelis mida mängija. AGA sul on ju olemas 2 tüüpi rünnakut, sa saad minema keksida etc. Vastased omavad vaid kindlaid kombosid ja kui nad selle ära lõpetavad (stamina otsas) siis on nad täiesti kaitsetud. Oota ära millal ta omadega lõpetab ja ründa. Ning uuesti kaitse peale kui kilbi kasutaja või lihtsalt rullu eemale.

Mängu ilu ongi see, et nii kui "paanikasse" satud või mõtlematult tegutsema hakkad saad tappa icon_lol.gif

siin üks mini guide ja map - http://thekingofhate.com/forums/Thread-Dark-Souls-Official-Mini-Strategy-Guide-pdf-and-Map
ise sain samad asjad oma dark souls orderiga. vast mõnele abiks kes hädas ja ei saa täpselt aru mis seal toimub. ps: sisaldab spoilereid. ise läbi ei ole lugenud aga sirvides hakkas kohe paar kohta keskpaiku silmas mis oleks mu mängu ära spoilinud. alguses on rohkem vajalik info mida teada ennem kui mängu alustada.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3oqthIecH1rvcs4ko1_500.jpg icon_lol.gif
-< btw need kes ei tea siis see "mini boss" on pärast mängus ühes kohas tava tegelased ehk siis tava vastased kes tulevad peale.... neid ühes kohas oli päris palju kuid see level millega mina sinna läksin oli suht - 2-3 lööki ja kõik.

tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 16.09.2012 12:22:08 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
AGA sul on ju olemas 2 tüüpi rünnakut, sa saad minema keksida etc.
Tegelikult küll nelja tüüpi. Kick (curved swordidel muudub tolleks "dagurbidi saldoks") ja jump attack, mis kitsastes koridorides on parim valik peale parry+ripostet ja speari.
tagasi üles
kabush
Kreisi kasutaja
kabush

sõnum 16.09.2012 12:41:56 vasta tsitaadiga

jätkuvalt .. PC= keyboard ja hiir, mitte pult ! Nagu ennist ütlesin, kui tahan puldimänge pelada ostan endale xboxi või ps3 !!! Ma olen teadlik sellest, et enamus n.ö. mängureid soetand endale puldi jne aga see on enamvähem samahea kui pelada konsoolil (to easy and childish if you ask me)!
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 16.09.2012 12:47:13 vasta tsitaadiga

EvilKatarn kirjutas:
angel kirjutas:
AGA sul on ju olemas 2 tüüpi rünnakut, sa saad minema keksida etc.
Tegelikult küll nelja tüüpi. Kick (curved swordidel muudub tolleks "dagurbidi saldoks") ja jump attack, mis kitsastes koridorides on parim valik peale parry+ripostet ja speari.

õige. pidasin silmas põhi rünnakuid mis nuppu vajutuse all. Tegelt on neid veelgi kui nüüd õieti mäletan -> kui rullud edasi, tagasi ja vajutad vastavat nuppu tuleb veel üks rünnaku viis välja. Ise kasutasin sageli demon soulsis ühe relvaga seda, et rullusin vastase juurde ja siis vajutasin vastavalt nuppu ja tuli vastav löök.

kabush - osad mängud on puldi peal kõvasti mängitavamad, kodusemad ja paremad kui klaveri ja hiirega. Auto mängud (klaveriga debiilsus kuubis), võitlus mängud, osad platformikad. Kogu kontroll süsteem on konsoolide puldile algselt välja töödatud ja loodud. Ja kuna tegemist on otsese pordiga siis selge see, et hiire ja klaveriga on asi suht mänigmatu. Võibolla tehakse kunagi mingi päts sellele mängule kuid vaevalt.

Ma ei põe mingit "omfg konsooli puldi" foobiat seega mul endal savi. Ammusest ajast PC peale pult muretsetud kuna on paljudes mängudes loomulikum kui hiire ja klaveriga.

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 16.09.2012 12:50:15 vasta tsitaadiga

kabush kirjutas:
jätkuvalt .. PC= keyboard ja hiir, mitte pult ! Nagu ennist ütlesin, kui tahan puldimänge pelada ostan endale xboxi või ps3 !!! Ma olen teadlik sellest, et enamus n.ö. mängureid soetand endale puldi jne aga see on enamvähem samahea kui pelada konsoolil (to easy and childish if you ask me)!

Eks see hilisteismeline olek on ikka raske küll, et kogu aega peab vaeva nägema, et sind lapseks ei peeta. icon_smile.gif
tagasi üles
kabush
Kreisi kasutaja
kabush

sõnum 16.09.2012 13:14:31 vasta tsitaadiga

ot; jah hilisteismeline 31 aatat vana icon_biggrin.gif Ja kuna ma meesterahvas siis julgen tunnistada, et ma kuni surmani laps ! Kui keegi aru ei saanud mida ma childish'i all silmas pidasin siis see, et asi on liiga lihtne, veel teadmiseks miskeid automänge ma ma ei mängi ja mulle tõsiselt meeldivad rpg'd ja kolmas kord kui ma tahan puldiga midagi mängida siis ostan endale xboxi (krt ma kõlan nagu troll), vabandan puldi mängurite ees, aga see tõesti pole minu rida!
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 16.09.2012 13:21:45 vasta tsitaadiga

nu kui puldiga liiga kerge siis peaks just antud mängu puhul klaver ja hiir sobima sulle... ise proovisin ja pms suht võimatu, ajuvaba ja raske tundub kuna asjad ei ole loogiliselt pandud. Kogu mängu juhtsüsteem tundub üli loogiline just pulti kasutades. Menüüd, asjade valimine etc... kuna nad on ju algselt peale mõeldud puldiga kasutamiseks. Mängust välja minek, asjade selectimine kõik kõik on mõeldud puldiga kasutamiseks. Klaver ja hiire kasutamine on sama võõras nagu puutetundliku ekraani os'i kasutamine klaveri ja hiirega.
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 16.09.2012 13:24:37 vasta tsitaadiga

kabush kirjutas:
Sellise sisutu vigina jaoks on meil rinnavaatluse võitlustandris Konsoolid vs PC teema. Palun mängust kõrvalise möla jaoks sinna kolida.
tagasi üles
kabush
Kreisi kasutaja
kabush

sõnum 16.09.2012 13:24:59 vasta tsitaadiga

ja see ongi, et lihtsalt porditud ümber pc peale ja midagi pole tehtud, ma ütlesin ennist ma tahaks seda pelada aga kuna see klaviatuuri peal võimatu ja täiesti ebaloogiline siis ootan järgnevat osa mis on parandatud PC gamerite jaoks!!
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 16.09.2012 13:36:49 vasta tsitaadiga

Usu mind ei aita see pult ka midagi, mäng on ikka täitsa perses.

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 16.09.2012 13:57:02 vasta tsitaadiga

kui mängida ei oska ja hakkama ei saa siis oma mure. PS3 peal läbi tehtud ja ka PC versiooni proovitud ja ei ole seal midagi piixsus.

Tegemist on korraliku action rpg'ga mitte mingi derpitud ära sisutu kaika vehkimine mille võib silmad kinni läbi joosta ja tulemus on vaid raisatud aeg kuna asi on sisutu.

Ühe korra proovisin klaveri ja hiirega ja... suht sürr tundus, seega kes proovib hiire ja klaveriga mitte xbox360 puldiga siis tunnen kaasa.

Postitasin ees pool paar video mängu kohta, ei tundunud küll mängimatu olevat. Suht "speed run" oli ainult ehk siis jooksin leveli läbi.

See meenutab juba seda kohta kus üks saamatu üritas Witcher 2 mängida ja siis kirus ja sõimas kuigi ise oli rumal ja absoluutselt ei osanud mängida. Sellest on vist siiani youtuubis veel video üleval icon_lol.gif

Igasugune EA/bioware ja bethesda saast on juba game maailma nii täis lasknud, et varsti ei ole sellest midagi alles thumbs_down.gif Kahju, et nende jura veel rpg'de alla julgetakse liigitada. Mõni arvabki, et action rpg ja rpg'd ongi selline tittekas sitt kus ei ole vaja isegi manuaali natuke lehitseda, et asjaga tutvust teha.

ahvilõust - loe natuke wikit ja seda pdf õpetust mille lingi postitasin. sealt saab kenasti abi. Aglselt kui ei tea täpselt mis värk on, mis statse teha ja mis relvad mida teevad on vast jah segane värk. Ise lugesin esimese mängu korral demon soulsi relvade kirjeldused läbi, mängu mehaanika (kuidas võitlus süsteem tehtud on) ning mida mingi kivi/asi teeb. Ja siis lendasin lihtsalt külmalt peale ja sain aru, et tormata ei tasu ning asja tuleb mõttega võtta. Suremine on seal suht pointless... mitte midagi sisuliselt ei kaota kokkuvõttes. Kogu stuff jääb alles ning saad vaid kogemuse võrra rikkamaks. Nu soulid jah lähevad kaduma ja see on ka kõik. Coop'i tehes on soule farmida väga kerge. Tõsi, coop on ainult natuke bugine s.t viimati mängisin siis visati mind pidevalt mingisse jaapani serverisse ja siis ei saanud ühendust thumbs_down.gif

tagasi üles
NekoRobin
HV kasutaja

sõnum 17.09.2012 10:35:36 vasta tsitaadiga

fps limit eemaldatud kuigi hetkel pole see veel 100% töötav, aga vähemalt on teada nüüd, et see on võimalik
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dark Souls: Prepare to Die Edition mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.