Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  TELE2 M-Internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 209, 210, 211  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Evil14
HV Guru
Evil14

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.09.2012 12:54:31 vasta tsitaadiga

Peab vist esindusse minema sõimama, eriti nädalavahetustel on selline jama, kas ping drop kohutav või kaob ühendus mõneks ajaks üldse ära. icon_evil.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ferry
HV vaatleja

sõnum 15.09.2012 13:11:53 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Huawei E353 saaks iseenesest ~23€-ga, kuid toda vaja unlockida.
Tollel kh antennipesa olemas.
DX-st sai antenni miski 12€ eest vist.

Ma leidsin ebayst kõige odavama 37€ eest. Natukene kallis on aga mitte kõige hullem. Palju eestis need maksta võiksid?
http://www.ebay.com/itm/NEW-UNLOCKED-HUAWEI-E353-USB-MOBILE-BROADBAND-DONGLE-HSPA-3-4G-Dongle-21mbps-/271059672787?pt=US_Mobile_Broadband_Devices&hash=item3f1c6a5ed3

Vanasti oli usd dollaril ja eurol mingi kursivahe. Ei tea kuidas tänapäeval.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 15.09.2012 13:57:25 vasta tsitaadiga

Evil14 kirjutas:
Peab vist esindusse minema sõimama, eriti nädalavahetustel on selline jama, kas ping drop kohutav või kaob ühendus mõneks ajaks üldse ära. icon_evil.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Anna klienditeenidusele teada, selline kõikumine võib vabalt olla tingitud ülekoormusest või masti enda veast.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
Cancer
HV kasutaja

sõnum 15.09.2012 14:33:32 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:
ewur kirjutas:

Kui nüüd "täht-tähelt" seda sinu seletust võtta, siis tuleb kokku 24€ 42 päeva eest - alguses 12€ ja siis veel 12€. Vaata üle... Aga point selles, et kogu see Smardi lahtiseletus Tele2-e lehel on nii keeruliseks aetud, et ma ei saanud esimese korraga mitte muffigi aru. "Teist korda" pole esialgu viitsinud süveneda...

1. Laed 12€
2. Surfad 30 päeva TASUTA ja PIIRAMATULT
3. Edasi kehtiv interneti hinnal päevalagi- 1€, seega saad "TASUTA" surfata 12€ / 1€/päev= 12 päeva
Kokku 30+12 päeva =42 päeva, 12€ eest icon_exclaim.gif

IMHO Smart/Like on igaljuhul parem(ad) valik(ud) kui Internet arvutis Large oma 6 Mbit/s kiiruse piiranguga 11,95€ kuumakse juures.

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 15.09.2012 15:36:24 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
pois11 kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Huawei E353 saaks iseenesest ~23€-ga, kuid toda vaja unlockida.
Tollel kh antennipesa olemas.
DX-st sai antenni miski 12€ eest vist.

Ma leidsin ebayst kõige odavama 37€ eest. Natukene kallis on aga mitte kõige hullem. Palju eestis need maksta võiksid?
http://www.ebay.com/itm/NEW-UNLOCKED-HUAWEI-E353-USB-MOBILE-BROADBAND-DONGLE-HSPA-3-4G-Dongle-21mbps-/271059672787?pt=US_Mobile_Broadband_Devices&hash=item3f1c6a5ed3

Igatahes Tele2-s müüdaval, kampaaniahinnaga 40 euri maksval, E372-l pole mingit "Tele2 lukku" peal. Kasuta, kus võrgus tahad icon_cool.gif . Nii, et uurige Klienditeenindusest järgi, kas on nendel teistel modemitel "lukk" peal või mitte. beer_yum.gif
jah, 40€ ja paar aastat "Internet arvutis" orjust.
Mul juba on netipakett, ma ei vaja lisa.
Reaalne hind siiski 99€, mis liiga kallis mingi usb pulga kohta.

@pois11 - link

walkman
Kreisi kasutaja

sõnum 15.09.2012 16:02:36 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
salatoimik kirjutas:
tahanteada kirjutas:
Mustamäel igatahes arendustegevus toimub icon_cool.gif . Tänagi öösel midagi jälle meisterdati ning mille tulemusena signaal läks tugevamaks ja stabiilsemaks. icon_cool.gif Päris huvitav vaadata, kuidas modem püsib nagu raudnael -57dB peal terve päev. Varasemalt kõikus tugevus a -61...-70dB vahel.

Kindel et naabrid mõnda betoonseina maha vahepeal ei võtnud

No Tele2 klienditeenindus kardab teda nagu tuld, kogu ressurss suunatakse alati kõigepealt Siili auuli ja siis alles ülejäänud Eesti! Peaasi et tahanteada neid ainult rahule jätaks... Ja käivad jutud, et Tele2 töötajad hirmutavad juba oma lapsigi stiilis "kui sa jonnimist ei jäta, siis onu tahanteada tuleb/helistab/saadab veateate"...
walkman kirjutas:
Huvitav, et mind kummitab selle arvutisisese modemiga pidevalt 734 error ja ei saa enam tagasi ühendada. On ka keegi midagi sellist kogenud ?

Mul ka läpakasisene, aga ei kummita midagi. Muidugi hetkel olen Elisa klient...

Kõige huvitavam on asja juures see, et pean alati uue nn "dial-up" connectioni looma - siis ühendab ära.

-e-

Veidi googeldasin ja katsetasin. Security all keelasin CHAP-i ära. CHAP2 ette jäi linnuke. Nüüd nagu töötaks normaalselt.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 74
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 15.09.2012 17:18:12 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
@pois11 - link

Tundub päris ahvatlev, et peaks ära tellima, hind on päris odav, et peaks oma E173 välja vahetama. Ennem väheke peab googlist uurima kuidas unlockida tuleb.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 15.09.2012 17:36:13 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
salatoimik kirjutas:
@pois11 - link

Tundub päris ahvatlev, et peaks ära tellima, hind on päris odav, et peaks oma E173 välja vahetama. Ennem väheke peab googlist uurima kuidas unlockida tuleb.
jah, telli ära ja siis ütle kas said lukust lahti. Kui ei saanud siis ma ei hakka tellima icon_smile.gif
Cancer
HV kasutaja

sõnum 15.09.2012 17:48:24 vasta tsitaadiga

salatoimik, Tele2 e-pood väidab, et seda e372-te saab osta 40€ eest ka olemasolevale paketile. Aga sellest ei saa ma aru, et kas siis pikendatakse olemasolevat lepingut ka vastavalt.
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 15.09.2012 17:52:08 vasta tsitaadiga

Cancer kirjutas:
salatoimik, Tele2 e-pood väidab, et seda e372-te saab osta 40€ eest ka olemasolevale paketile. Aga sellest ei saa ma aru, et kas siis pikendatakse olemasolevat lepingut ka vastavalt.
Vast kh, kui on internet arvutis pakett.
Aga mul on piiramatu internet mobiilis vms

Aga noh, las ta olla, 4G vähe rohkem massidesse läheb, kukub selle pulga hind kolinal.

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.09.2012 18:17:09 vasta tsitaadiga

Niipalju kõrvalpõikeks, et netist ostmise korral tasub seda jälgida, et USB-pulk töötaks Eestis kasutusel olevatel 3G sagedustel 2100MHz-i ja 900MHz-i.

Tele2-l on müügis kampaania korras ka üks uus 21,6 megabitine USB-pulk. Mismoodi ja milliste pakettidega seda jagatakse, seda peab igaüks ise uurima.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 15.09.2012 19:58:01 vasta tsitaadiga

walkman kirjutas:
Kõige huvitavam on asja juures see, et pean alati uue nn "dial-up" connectioni looma - siis ühendab ära.

-e-

Veidi googeldasin ja katsetasin. Security all keelasin CHAP-i ära. CHAP2 ette jäi linnuke. Nüüd nagu töötaks normaalselt.

Ei mäleta enam, aasta tagasi sai sellega tegeletud. Aga minu meelest ei pidanud ma jamama mingite "chappide" ja muude seadistustega, Delli enda mobile broadband driverid peale ja asi töötas/töötab. Ainuke asi, et Mobile Partner programmi ennast ei saanud tööle, aga ei oma tähtsust, kuna windows ise toimetab probleemideta.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
walkman
Kreisi kasutaja

sõnum 15.09.2012 20:04:41 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
walkman kirjutas:

-e-

Ei mäleta enam, aasta tagasi sai sellega tegeletud. Aga minu meelest ei pidanud ma jamama mingite "chappide" ja muude seadistustega, Delli enda mobile broadband driverid peale ja asi töötas/töötab. Ainuke asi, et Mobile Partner programmi ennast ei saanud tööle, aga ei oma tähtsust, kuna windows ise toimetab probleemideta.

Mul toimetabki windows ise (windows 7+tele2 sim). Mobile Partnerit ei saanud minagi tööle... Aga nüüd igatahes töötab. beer_yum.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 74
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.09.2012 20:07:29 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
walkman kirjutas:

-e-

Aga ega modem ei peagi ju töötama võõra tarkvaraga. Võib, aga ei pea seda tegema. icon_cool.gif beer_yum.gif

Ja teisest küljest, õiged tarkvarad võimaldavad teha ka kontrolle ja analüüse, mida Windowsi Broadband Connection teha ei oska. Ja kui siis ühendus mingil põhjusel valesti toimib, siis arvabki omanik et kõik on OK.
Valed kiirused, vigased / puuduvad paketid on näiteks kohe esimesed, mida pole võimalik avastada Windowsi Broadband Connectioni ühenduse korral.
Küsimus on rahas, et mille eest maksad. Kui kõik on OK, siis maksad õige asja eest, kui asjad on Out, siis maksad vigase värgi eest sama rõõmsalt edasi. icon_cool.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 15.09.2012 20:23:07 vasta tsitaadiga

Ühel on ühed hädad, teisel on teised hädad. icon_smile.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.09.2012 20:33:34 vasta tsitaadiga

Niipalju võib lisada, et augusti lõpupoole oli Tele2-l süsteem segi ja DC-HSPA+ ei töötanud ning selle asemel oli HSPA+. Ja Huawei modem, koos Huawei Mobile Partner tarkvaraga näitasid kõik välja, nii selle, et DC-HSPA+ ei töötanud ja ka selle näitasid ära, et ka HSPA+ kiirused olid sassis ja valed.

Esialgu vaieldi vastu, et see pole Tele2 probleem ja et valed kiirused on OK icon_smile.gif , aga lõpuks ikkagi, mingi 3-e päevase vaidlemise järel, viitsisid lõpuks küll vea üles otsida. Ja Bobile Broadbandi kasutuse korral arvaks ma siiani, et need valed kiirused peavadki nii olema ja et kõik on OK.
Sama asi, et ma maksan korras ühenduse eest ja milleks peaksin maksma nässus ühenduse eest. icon_smile.gif
--------------------------------
PS: Aasta 2011 novembris leidsin samamoodi sassis ühenduse Elisa võrgus. Teema on lahtikirjutatult Elisa teemas ka täiesti olemas. Sama asi, et kui maksan, siis tahan korras ühendust, mitte mingit sassis jama.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 15.09.2012 20:46:51 vasta tsitaadiga

tahanteada, niipalju võib ka lisada, et sa käid viimasel ajal ilgelt pinda. Palun võta ravimeid regulaarselt, mitte ära pea pausi!
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 16.09.2012 09:11:23 vasta tsitaadiga

või kui käid siis käi palki, sest siis saab vähemalt küttepuid
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 16.09.2012 10:28:00 vasta tsitaadiga

tahanteada võtab vist liiga palju ravimeid. Ignoreerib kõike mis tema teooriatega ei kattu jne.
Mq võiks pikalt kirjutada kuidas see mastipanek muutis aga on paremat teha.
PUNKT
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 70
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 16.09.2012 11:05:29 vasta tsitaadiga

Lihtne ju:
1. Enne viimaseid masti / antenni muutuseid nägi modem antenni, mis on umbes a 1,5km kaugusek ja millega on signaali k6ikumine vahemikus a -60...70dB.
2. Ja nüüd lisandus juurde veel üks antenn. See on a 1km kaugusel ja sellega on signaalitugevus -57dB...-59dB.
---
Aga pole minu probleem kui m6ni modemiomanik ei oska modemiga kaasasolevat tarkvara kasutada ja andmeid analüüsida ja on savi, mida raha eest talle ISP müüb.
Mina tean alati mida mulle müüakse ja mida ma ostan.

Postitatud Sony Ericsson mobiililt
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 16.09.2012 11:10:46 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Lihtne ju:
1. Enne viimaseid masti / antenni muutuseid nägi modem antenni, mis on umbes a 1,5km kaugusek ja millega on signaali k6ikumine vahemikus a -60...70dB.
2. Ja nüüd lisandus juurde veel üks antenn. See on a 1km kaugusel ja sellega on signaalitugevus -57dB...-59dB.
---
Aga pole minu probleem kui m6ni modemiomanik ei oska modemiga kaasasolevat tarkvara kasutada ja andmeid analüüsida ja on savi, mida raha eest talle ISP müüb.

A tead, kaabliga on 24/7 stabiilne ühendus. Palju sa oma hõspaa++ eest maksad? Ma olen kindel, et ma saan väiksema kuumaksu eest kiiremat ja stabiilsemat netti.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
kristo-
HV vaatleja

sõnum 16.09.2012 11:46:08 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
tahanteada kirjutas:
Lihtne ju:
---

A tead, kaabliga on 24/7 stabiilne ühendus. Palju sa oma hõspaa++ eest maksad? Ma olen kindel, et ma saan väiksema kuumaksu eest kiiremat ja stabiilsemat netti.

12€ maksab 42 päeva eest.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 16.09.2012 12:16:44 vasta tsitaadiga

Unustasin, ma ei käsi mitte kellelgi kasutada suure kiirusega HSPA+d v6i sellest omakorda 2x kiiremat DC-HSPA+i ja v6ib rahulikult aeglaselt s6itvat HSPAd kasutada.
Aga siis pole m6tet ka nutta, kui naabrimees kiirema HSPA+ga mööda kimab!

tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 16.09.2012 15:50:46 vasta tsitaadiga

rahune naabrimees ei ole suuteline mööda kimama. sest 1 terastest linkidest ei anna enam mööda kimada hõspaaga mitte
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 16.09.2012 17:53:32 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Lihtne ju:
---

Iga modemi omanik teab, kui palju temal kiirust tuleb. Sina ei pea seda siin mitusada korda üle kordama. Mis krdi testimismi sa siin kuulutad oma jüngritele?

Ja mida sulle siis müüakse? Sina ostad paketi, millel "kiirus on kuni ...". Seda sulle müüakse ja seda sa ostad. Selle asemel, et pikalt ja laialt müügimehe (või luulumehe) stiilis oma jora ajada, siis soovita lühidalt ja konkreetselt seadmeid, mis on head. Või seadmete kombinatsioone. Praegusel juhul ajad nii palju ila suust välja, et see voolab ojadena. Selle sees on üksikuid tarkuseteri ning nende väljasõelumine on mahukas töö. Ja kui ka need terad kätte saad, siis need on limaga koos ...

tahanteada kirjutas:
Unustasin, ma ei käsi mitte kellelgi kasutada suure kiirusega HSPA+d v6i sellest omakorda 2x kiiremat DC-HSPA+i ja v6ib rahulikult aeglaselt s6itvat HSPAd kasutada.
Aga siis pole m6tet ka nutta, kui naabrimees kiirema HSPA+ga mööda kimab!

Mis peaks mind või kedagi teist kottima see, mis naabrimehel on? Kas keegi on kunagi siin foorumis halanud selle üle, et naabril on mobiilne nett kiirem?

PS! Saan aru, et sa oled IT alal siin paljudest targem, aga miks ajad nii pikka jora mobiilse neti teemal? Kas sul tõesti oma ajaga mitte midagi paremat (loe: kasulikumat) teha pole???
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  TELE2 M-Internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 209, 210, 211  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.