Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris hakkad mängima ja miks? Põhjenda teemas ... |
Far Shiverpeaks |
|
57% |
[ 73 ] |
Desolation |
|
16% |
[ 21 ] |
Midagi muud. Täpsustan ja põhjendan teemas. |
|
25% |
[ 33 ] |
|
hääli kokku : 127 |
|
autor |
|
eShelobik
HV Guru

|
13.09.2012 10:45:28
|
|
|
Zanzhu kirjutas: |
Oot rahvas kes kuus aastat on karuperseid kogunud ja hambututelt raptoritelt hambaid välja peksnud kordab repetiivse leveldamise üle?
Dooby pls. |
Vahe on selles, et WoWis kogusid kokku 10-20 questi ja läksid neid tegema, tulid tagasi andsid kõik korraga sisse. GW2's kui mainstory välja jätta, siis jooksed ühe südame juurest teise juurde, mis on fucking boring. Esimesed 3 public eventi on fun, samas on need mitmest teisest mängust juba ette ära tüüdanud..
Anyway, minu konto on nüüd uuel omanikul, äkki temal on rohkem rõõmu, kui minul 2h oli..
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3ality
HV kasutaja

|
13.09.2012 11:44:54
|
|
|
Krunge kirjutas: |
argottt kirjutas: |
4 korda tellinud sealt ja iga kord 5minutiga kätte saanud. |
Mul oli sama, mõne minutiga tuli, aga ma tegin preorderi, kui veel odav oli. Kes teab mis praegu toimub muidugi, äkki on jube kuum kaup ja peabki ootama. |
Nõup, eile võtsin ka siis kõige kiuste ikka proovimiseks ära sealt. mingi 7 minutiga oli key kenasti meilboksis.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fortified
HV vaatleja
|
13.09.2012 12:12:48
|
|
|
Kui keegi on huvitatud, siis võin anda oma konto poehinnaga ära. Peal on 80 warrior. Mäng muidu on täitsa hea, aga kahjuks ei vastanud PvE minu ootustele.
Saatke pm, kui on huvi.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
13.09.2012 13:34:20
|
|
|
[quote="Ho Ho"]
Oot rahvas kes kuus aastat on karuperseid kogunud ja hambututelt raptoritelt hambaid välja peksnud kordab repetiivse leveldamise üle?/quote]Jah kuna suure suuga kisati kuidas GW2 kogu pve leveldamise pea peale keerab ning kardinaalselt paremuse suunas muudab.
Tbh nautusin cata betas leveldamist kõvasti rohkem, kui praegu GW2's. Vähemasti oli seal kõvasti rohkem huvitavaid queste kui GW2's olen senini evente kohanud. |
Endal oli sama mulje. Mitte küll catast vaid viimasest panda betast kus ma leveldasin munga mingi 40-ni. Üheks põhjuseks on kindlasti , et WoW-i questid on tunduvalt vaheldusrikkamad ja tihti on neisse ka paras kogus varjatut huumorit peidetud.
Kui nüüd sama teemat (questid) veel jätkata, siis reklaamiti GW2 tulekul ka nende dünaamiliste questide mõju maailmale. Need pidavat muutma maailma. Nad muudavad npc-de asetust ja tegevust , aga maailma nad ei muuda.
WoWis (mingi 4 aastat ? DK stardi alas kasutati kindlasti phasingut) kasutusel oleva maailma muutmisega ei suuda GW2 mitte mingil juhul võistelda. (järjekordne näide kui vähe reklaami agendid või mõned fännid mängudest jagavad.)
Enda jaoks on dünaamilised eventid muutunud pigem daily questideks. Tundub veits huvitavam kui tavalisi päevaseid farmida , aga mõte on üldjoontes sama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.09.2012 13:40:38
|
|
|
SirAskAlot kirjutas: |
WoWis (mingi 4 aastat ? DK stardi alas kasutati kindlasti phasingut) kasutusel oleva maailma muutmisega ei suuda GW2 mitte mingil juhul võistelda. (järjekordne näide kui vähe reklaami agendid või mõned fännid mängudest jagavad.) |
Sest äkki, lihtsalt äkki ei ole GW2 maailm suletud keskkond, kus sa saaksid oma DKd rahus leveldada?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
13.09.2012 14:42:00
|
|
|
Scart kirjutas: |
WoWis (mingi 4 aastat ? DK stardi alas kasutati kindlasti phasingut) kasutusel oleva maailma muutmisega ei suuda GW2 mitte mingil juhul võistelda. (järjekordne näide kui vähe reklaami agendid või mõned fännid mängudest jagavad.) |
Sest äkki, lihtsalt äkki ei ole GW2 maailm suletud keskkond, kus sa saaksid oma DKd rahus leveldada? |
Suletud ? Kui WoW i maailm on suletud siis on seda ka GW2-e oma.
DK-d ära südamesse võta. See oli näiteks. Ilmselt on see üks tuntumaid kohti kus saab näha kuidas mängija tegevus mängumaailma muudab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
13.09.2012 14:48:07
|
|
|
Endal oli sama mulje. Mitte küll catast vaid viimasest panda betast kus ma leveldasin munga mingi 40-ni. Üheks põhjuseks on kindlasti , et WoW-i questid on tunduvalt vaheldusrikkamad ja tihti on neisse ka paras kogus varjatut huumorit peidetud.
Kui nüüd sama teemat (questid) veel jätkata, siis reklaamiti GW2 tulekul ka nende dünaamiliste questide mõju maailmale. Need pidavat muutma maailma. Nad muudavad npc-de asetust ja tegevust , aga maailma nad ei muuda.
WoWis (mingi 4 aastat ? DK stardi alas kasutati kindlasti phasingut) kasutusel oleva maailma muutmisega ei suuda GW2 mitte mingil juhul võistelda. (järjekordne näide kui vähe reklaami agendid või mõned fännid mängudest jagavad.)
|
Ma olen WoW-i US vanilla beetast saati mänginud ja ausaltöeldes üks ja seesama kuramuse karuperssete korjamine on kogu leveling content siiamaani ja ma ei näe et see tulevikus muutuks.
Minu nautisin tõsiselt igat vanilla/TBC attunementide questlinet (Onyxia attunement, MH/BT attunement, mis algas tegelt juba Karasse attunemisega! & erandina Northerendist Ulduari Algaloni saaga <33333) aga kogu muu northerend, cata content ja pandamonia on täiesti külmaks jätnud.
GW2 PvE on minu jaoks kõvasti parem iga nurga alt, kui evente teed siis kõik on koos kes samal alal on mitte kümnes eri phases laiali nagu WoWis. On tegelikult koostöötavat rahvast, kaasmängijad ei varasta sult questmobe. Ühesõnaga ei ole mingit n*ssi mis on poole dekaadi jooksul surmani ära tüüdanud.
GW2 hardmode 5manid on raskemad kui 25 DS hc kuu aega peale patchi, pve ei ole puhas facerollstomp.
PvP on põnev ja arvatavasti veel paremaks läheb. Muidugi korralikke raide ei ole aga ka MMO-de turuliidril pole ühtegi head raidi aastaid olnud. Kui arenanet korralikud kirved worldbossid sisse paneb siis mina ei oska GW2-st midagi enamat tahta.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
13.09.2012 14:53:36
|
|
|
Sest äkki, lihtsalt äkki ei ole GW2 maailm suletud keskkond, kus sa saaksid oma DKd rahus leveldada? |
Personal story pidevad üksi möllamised on siis mis täpselt? Wow'is sai vähemalt teiste samas faasis olevate inimestega suhelda.
Tbh pidevad laadimiskohad käivad ka kergelt närvidele
GW2 PvE on minu jaoks kõvasti parem iga nurga alt, kui evente teed siis kõik on koos kes samal alal on mitte kümnes eri phases laiali nagu WoWis. |
"Kõik" on minu puhul tähendanud seda, et mitme minuti jooksul olen näinud 2-3 teist mängijat.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
13.09.2012 16:08:56
|
|
|
[quote="Zanzhu"]
tsitaat: |
Ma olen WoW-i US vanilla beetast saati mänginud ja ausaltöeldes üks ja seesama kuramuse karuperssete korjamine on kogu leveling content siiamaani ja ma ei näe et see tulevikus muutuks. |
Ei hakkagi vaidlema , et inimestele meeldivad erinevad asjad. Samas GW-2 on samasugune korjamine . Ainuke erinevus on et sa saad millegi saavutamiseks erinevat värvi karuperseid korjata ...
Teoreetiliselt. Tegelikkuses on ainuke turuline väärtus loomade tapmisel kes viskavad mingit looti.
Minu nautisin tõsiselt igat vanilla/TBC attunementide questlinet (Onyxia attunement, MH/BT attunement, mis algas tegelt juba Karasse attunemisega! & erandina Northerendist Ulduari Algaloni saaga <33333) aga kogu muu northerend, cata content ja pandamonia on täiesti külmaks jätnud. |
Mina ei nautinud. Samas ei vihanud ka. Mäletan , et oli paras jama raidgruppi uusi liikmeid leida. Pikkade attunement Questi liinide kaotamine peaks ju otseselt minema ideoloogia suunas "tule ja mängi kohe" mida GW 2 tugevalt propageerib.
GW2 PvE on minu jaoks kõvasti parem iga nurga alt, kui evente teed siis kõik on koos kes samal alal on mitte kümnes eri phases laiali nagu WoWis. On tegelikult koostöötavat rahvast, kaasmängijad ei varasta sult questmobe. Ühesõnaga ei ole mingit n*ssi mis on poole dekaadi jooksul surmani ära tüüdanud. |
Ei vaidle vastu , et mobide ja loodi jagamine on GW2-es tunduvalt paremini lahendatud.
GW2 hardmode 5manid on raskemad kui 25 DS hc kuu aega peale patchi, pve ei ole puhas facerollstomp. |
Mäletan , et vanilla esimene deadmines oli raskem kui esimene gw 2 insta.
Facerollimisest niipalju. Küsi endalt milles raskus on. Kas see on sellepärast et insta on raske või see on sellepärast et enamusel pole õrna aimugi kuidas GW-2e pve instasid joosta, mis buildis neid joosta ja pole 10-t addonni mis sind aitavad. (rääkimata kõigist nendest toredatest õpetustest mida sa pidid enne teadma) ?
PvP on põnev ja arvatavasti veel paremaks läheb. Muidugi korralikke raide ei ole aga ka MMO-de turuliidril pole ühtegi head raidi aastaid olnud. Kui arenanet korralikud kirved worldbossid sisse paneb siis mina ei oska GW2-st midagi enamat tahta. |
3 Serveri pvp on kindlasti parem kui 1 serveri põhine 2 rassi võitlus. Samas tunnen ma puudust lühematest BG moodi asjadest.
Raidbossid on jälle inimese enda arvamuse asi. Minu mättaotsast vaadates pole Zerg tüüpi worldbossid mingi taseme näitamine. Pigem just taseme puudumine. Üsna huvitav oleks näha kuidas nad mingi mitte zergitava worldbossi suudavad mängu panna kui kogu pve mäng on stiilis "lase käeda näed".
|
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
13.09.2012 16:25:08
|
|
|
PvP on põnev ja arvatavasti veel paremaks läheb. Muidugi korralikke raide ei ole aga ka MMO-de turuliidril pole ühtegi head raidi aastaid olnud. Kui arenanet korralikud kirved worldbossid sisse paneb siis mina ei oska GW2-st midagi enamat tahta. |
3 Serveri pvp on kindlasti parem kui 1 serveri põhine 2 rassi võitlus. Samas tunnen ma puudust lühematest BG moodi asjadest.
|
On ju olemas BG moodi asjad?
Char screen -> PvP -> Travel to Mists -> Server browser NPC ja oledki BG's.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
gekomees
HV vaatleja
|
13.09.2012 17:28:57
|
|
|
Dungeonid on rasked sellepärast, et kollidel on sittakanti elusid ja nad löövad su superkiiresti maha. Kui sa just ei tee benny hilli ja ei jookse nendega ringiratast, et nad sulle pihta ei saaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
13.09.2012 18:29:00
|
|
|
[quote="Ho Ho"]
GW2 PvE on minu jaoks kõvasti parem iga nurga alt, kui evente teed siis kõik on koos kes samal alal on mitte kümnes eri phases laiali nagu WoWis. |
"Kõik" on minu puhul tähendanud seda, et mitme minuti jooksul olen näinud 2-3 teist mängijat. |
Mis servus sa oled, et nii vähe mängijaid näed?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
13.09.2012 18:52:29
|
|
|
Far shiverpeaks, hetkel mõnikümmend tundi kolatud kahel algusalal ning ühel 15-30 alal.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
carbz
HV kasutaja

|
13.09.2012 23:02:15
|
|
|
Kuramus, Legendary retseptid on korralikult üle töödeldud, täiesti demoraliseeriv on vaadata seda shopping listi.
Kui 200-300g PvE-st kokku aetud on 50+ tundi WvW suht garanteeritud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.09.2012 23:32:32
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Far shiverpeaks, hetkel mõnikümmend tundi kolatud kahel algusalal ning ühel 15-30 alal. |
Esimene rong on läinud lihtsalt.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.09.2012 05:48:31
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Far shiverpeaks, hetkel mõnikümmend tundi kolatud kahel algusalal ning ühel 15-30 alal. |
Esimene rong on läinud lihtsalt. |
Vägagi võimalik. Lihtsalt sutsu murettekitav on, et juba mõne nädalaga on noobide alas vähem rahvast, kui wow'is ning seda mängus, kus väidetavalt kõigil on kõikjal üle maailma sõltumata levelist alati miskit teha.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
14.09.2012 10:33:42
|
|
|
Ma nägin juba nädal tagasi kuidas mäng oli põhimõtteliselt tehtud. Mõned üksikud asjad oli vaja veel uppida, aga kogu muu gear oli juba craftitud ja absoluutne max, mida see mäng pakub. Level 80 alas lihtsalt astutakse mobidele sellise geariga peale. Eventites seal alas käib selline asi, et mobid taotakse nii kiiresti ära, et kohati on väga raske isegi mõnele hit kirja saada dropi pärast. Niiet vaid natuke pvp funni veel jäänud. Muus osas "good game".
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.09.2012 10:59:10
|
|
|
Killhoven kirjutas: |
Ma nägin juba nädal tagasi kuidas mäng oli põhimõtteliselt tehtud. Mõned üksikud asjad oli vaja veel uppida, aga kogu muu gear oli juba craftitud ja absoluutne max, mida see mäng pakub. Level 80 alas lihtsalt astutakse mobidele sellise geariga peale. Eventites seal alas käib selline asi, et mobid taotakse nii kiiresti ära, et kohati on väga raske isegi mõnele hit kirja saada dropi pärast. Niiet vaid natuke pvp funni veel jäänud. Muus osas "good game". |
Müts maha su ees. Tubli oled.
Ise olen mänginud prelaunchist alates ja saavutused järgmised:
Kontol kokku 88h mängitud.
11 lvl tegelane
14 lvl tegelane
26 (57h mängitud) lvl tegelane
Killhoven mind huvitaks, mis sinu /age e. kokku mängitud aeg on?
PMst... mis mul tehtud või tegemata. Mul on kolme rassi alad avastamata täiesti. Enamus midgame ja kõik endgame alad avastamata. ENamus wvw alad avastamata. Enamus pvp battlergroundid avastamata. Kõik professionid tegemata. Pea kõik vaatamisväärsused maailmas avastamata. Pole ühtegi tegelast max levelini saanud. Pole üheski instas käinud. Pole enamus rasside personal storit kogenud.
Tehtud... warrior level 26, sain endale mini karu peti! Ostsin 10 slotised kotid. Olen mööda maailma ringi kolanud, erinevaid evente teinud, natuke personal storisid, mis on siiani kogetu põhjal igal rassil erinevad (ja erinevad ka vastavalt sellele mis valikuid stoori sees teed ja tegelase loomisel).
Igatahes, hooven su saavutus on tõesti muljetavaldav. Kujutan ette, et sul peaks oma kõva 60 x 24h played time olema, kuna oled mängus peaaegu kõik saavutanud. Samas ma ei saa aru sellest, kuidas säärane asi võimalik on, sest mäng pole vist 30 päeva väljaski olnud
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
14.09.2012 11:09:12
|
|
|
Sõber mul 198h14m(14d) mänginud, barb lvl 80. World completion on 88%.
PvP'd pole ta veel üldse teinud, craftingud pole maxed ükski veel.
Ja see tüüp lage vahtinud pole, algusest peale mappe completinud ja need ~200h on reaalselt tal mängus veedetud mitte öösel char afk jäetud.
Aga mulle jääb anyway mulje et killhoven ei räägi endast, vaid "nägi" kuskil vms.
Muidugi on vendi kes on reaalselt juba 200-300h mänginud ning paljud asjad tehtud jne, kuid see ei tähenda et omal mängides fun ei võiks olla.
Andke Arenanetile aega natuke, küll tuleb uut contenti jne ka. Patche tuleb praegu tihti ning tüübid parandavad järjest asju mis minuarust on väga positiivne.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
14.09.2012 11:20:08
|
|
|
kas kellelgi veel account page'l ära kadunud emaili vahetamise osa, ainult parooli vahetamine hetkel võimalik?
peab ütlema, et ma pole ühtegi mängu, millel oleks nii poolik account page enne näinud...
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
14.09.2012 13:26:05
|
|
|
Redikate kirjutas: |
Andke Arenanetile aega natuke, küll tuleb uut contenti jne ka. |
Mängul pole contendi mõttes viga mitte midagi, tegevust ja avastamist rohkem kui küll ja crafting ka päris mõnus. Omad vead on aga see selleks.
Kahjuks või õnneks on igal MMO'l sellised mängijad kes mõtlevad, et MMO mõte on megakiirusel max leveleni jõuda ja siis nutuvõru ümber suu foorumites kurta kuidas tegevust ja contenti vähe.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
14.09.2012 13:55:51
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Redikate kirjutas: |
Andke Arenanetile aega natuke, küll tuleb uut contenti jne ka. |
Mängul pole contendi mõttes viga mitte midagi, tegevust ja avastamist rohkem kui küll ja crafting ka päris mõnus. Omad vead on aga see selleks.
Kahjuks või õnneks on igal MMO'l sellised mängijad kes mõtlevad, et MMO mõte on megakiirusel max leveleni jõuda ja siis nutuvõru ümber suu foorumites kurta kuidas tegevust ja contenti vähe. |
Eks igal mängul on omad vead. Imo GW's on isegi väga hästi lahendatud paljud asjad, just mugavusele mõeldes.
Et ma ei nuriseks.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.09.2012 14:13:25
|
|
|
tegevust ja avastamist rohkem kui küll |
Antud hetkel julgeks väita, et nad on peamiselt rõhunud kvantiteedile, mitte kvaliteedile. See, et võin ühe questi tegemiseks valida kas mobide tapmist või maast nodi korjamine ei tee asja uuenduslikuks, lihtsalt peidab tüüpilist seasoolikate korjamist veidi teistsuguse sousti alla.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxtom
HV kasutaja

|
14.09.2012 14:34:01
|
|
|
....
Kahjuks või õnneks on igal MMO'l sellised mängijad kes mõtlevad, et MMO mõte on megakiirusel max leveleni jõuda ja siis nutuvõru ümber suu foorumites kurta kuidas tegevust ja contenti vähe.... |
täpselt
seda on paraku alati. Iseäranis kummalineon see GW puhul kuulda kuivõrd ainus asi kus sul max lvl rolli mängib on www... ja ka seal loeb rohkem tiimitöö. Enamasti elatakse wow raamis... vot seal on nii ja seal on naa... max lvl algab mäng jne - GW pole wow! Triblatakse kiirel 80 ja siis "no clue" mis edasi teha... kurp.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.09.2012 14:44:12
|
|
|
Ise pole küll kindlasti kohe max levelini rushinud, ühe tegelasega olen jõudnud L20'ni alles ning igavus tahab ära tappa. Karta on, et selle näol on tegu järjekordse lisaga mu preorderitud saasta kategooriasse kuuluvate mängude nimekirjale.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |