Äkki on keegi Lubiteli kunagi puhastamiseks lahti võtnud ja pärast edukalt ka kokku pannud ning saab veidi nõuga abiks olla? _________________ Filmiarvuti
Laiale filmile peaaegu ruudukujulisi pilte tegeva ljubitel-2 sai lahti võtta ja pärast kokku pannes hakkas tööle ka. Minu omal oli katiku vahele midagi kleepuvat sattunud ( ei sulgunud korralikult st. keskele jäi pisike auk ja säriaegu pani ka totaalselt põõsasse ). Törts lauluõli parandas probleemi. Päras need 2 objektiivi ( teravustamise ja pilditegemise omad ) sai matklaasi abil enamvähem sünkrooni.
Mu kaamera paarkümmend aastat kapi otsas seisnud, vaja põhjalikult ära puhastada enne kasutuselevõttu. Hetkel olen nii kaugele jõudnud, edasi ei oska. Mingeid kruve kuskil ei paista. Räägi lähemalt selle mattklaasi abil sünkroniseerimise kohta. _________________ Filmiarvuti
Sain fotokalast juba Endeli numbri, kuid pole veel helistamiseni jõudnud.
Endel on muheda ja asjaliku jutuga vana _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.