Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Worms Revolution märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Flasky
HV kasutaja
Flasky

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.09.2012 18:23:17 Worms Revolution vasta tsitaadiga

tsitaat:
Worms™ Revolution is the latest game in the classic turn-based strategy series to come to the PC, featuring exciting new features and beautiful 3D graphics whilst retaining the classic 2D gameplay that fans love. Choose to play the extensive single player mode which features both campaign and puzzle missions or dive straight into multiplayer warfare via online or local play. For the first time ever see the inclusion of dynamic water, physics objects and worm classes! Customise your experience by choosing what classes you play with, what they look like and even how they speak!

Worms™ Revolution sticks an exploding sheep under worm-on-worm conflict and blasts it squarely into the 21st century.

Praegu eeltellides saab Steamist tasuta kaasa ka Worms Armageddon
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 13.09.2012 22:01:41 vasta tsitaadiga

mõned kuud tagasi otsisin, millegipärast ei leidnud. võib-olla sellepärast, et nende enda koduleht ei kajasta seda mängu mitte kusagil!
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 14.09.2012 11:03:22 vasta tsitaadiga

Hind odav. ALla 10€ näkku tuleb, kui osta 4kesi http://store.steampowered.com/app/200170/

Iseenesest... mulle meeldib. Sisaldab uuendusi ja on siiski vanaokooli wormsi vaimus loodud. Mõned uuendusud tunduvad päris lahedad (nt klassid), see et maailma sees (mitte põhjas) saab olla vesi ning uued tulistamise tüübid. Samas... ütlen ausalt, et minu meelest oli vana worms 2/armageddo/world party kahemõõtmeline graafika lihtsalt ilusam. Samas see viimane on juba nii isiklik seisukoht, et vb ei pea enamus mängurite puhul paika. Lisaks on teada, et ilusa 2d graafikaga mängude tegemine maksab tänapäeval tunduvalt rohkem kui 3d vorpimine.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Flasky
HV kasutaja
Flasky

sõnum 14.09.2012 19:53:57 vasta tsitaadiga

See teeb natu murelikuks, et mängu hinna eest DLC-sid juba planeeritud. Eeltellisin ära igaljuhul, Worms Armageddon üksi juba seda hinda väärt.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 14.09.2012 20:40:53 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Hind odav. ALla 10€ näkku tuleb, kui osta 4kesi http://store.steampowered.com/app/200170/
Samas... ütlen ausalt, et minu meelest oli vana worms 2/armageddo/world party kahemõõtmeline graafika lihtsalt ilusam.

Nõustun. ;Mulle meeldis ka see 2d seal, oli selline multikaslikum.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 10.10.2012 19:38:50 vasta tsitaadiga

Kas siin mängus on ka võimalik ise custom tiime teha? Ma ei suuda leida. Mulle meeldis alati isendaga mängida, tehes mitu tiimi oma lemmiktegelastest või tuttavatest ja siis hakkasin tüüpe üksteise järel maha laskma. Ma ei suuda leida, kus tiime teha saab. Seal on ainult valmisolevad ussid, kuid ma tahaks ise teha uusi.

Edit: Ok, tundub et ei saa oma tiime teha :C.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
nmk
Kreisi kasutaja

sõnum 04.12.2012 22:16:33 vasta tsitaadiga

avastasin facebookis ka wormsi, hetkel closed beta, mingi küsimustiku pidi täitma. on keegi sisse ka saand? muidu suht ok oleks, et vaatad kes sõpradest online on ja saaks fb kaugu väikse lahingu pelada kohe browseri aknas. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Worms Revolution
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.