Uues Universal Soldieris on see van Damme tegelane paha vist? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
vend on vist suurelt areenilt lahkunud, 10 aastat pole end liigutanud _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Iseasi kui suur tal see areen enne lahkumistki oli _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
... kusjuures tüüp võitluskunstidest ei jaga ööd ega mütsi, baleriin oli kui õigesti mäletan. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
"Dudikoff mentors other actors and participates in martial arts, including Brazilian Jiu-Jitsu. He began his training in Brazilian Jiu-Jitsu with Rorion Gracie and stays connected with the Brazilian Jiu-Jitsu fighting circuit, including Rigan Machado, an eighth degree red and black belt in Brazilian Jiu-Jitsu and former world champion."
No, päris baleriin vist ei ole.
Van Damme tegeles küll balletiga.
viimati muutis renhoelder 14.09.2012 07:36:35, muudetud 1 kord
Uus "Resident Evil" on väga äge. On näha, et kellelgi on kõvasti fantaasiat ja veel rohkem raha selle realiseerimiseks. Palju tulevärki, CGId ja (minu arust) hästi realiseeritud 3D'd. Ma jäin väga rahule.
Muidugi tasub arvestada, et tegu on ikkagi Hollywoodi kerge meelelahutusega. Tõsist sisu ning sügavat mõtet pole siit mõtet otsida.
Dredd 3D filmiti enne The Raidi ja stsenaarium oli juba aastaid varem internetti lekkinud. Kui kedagi kopeerimises ja ideede puudumises tahate süüdistada, siis süüdistage The Raidi. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Võrreldes EE'ga jäi tõesti nats vahele _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Kuigi mind jäi painama üks seik. Nimelt tegelane Harmony väitis, et ta tegi õlle reklaami telekas koos mingi karuga (lõpus näidati) aga seal oli täiesti teise välimusega neiu, et kas siis tema oli hoopis see noorem ja see kes ennast maha lasi oli vanem ?
Või lihtsalt kell liiga palju
Knuckle, teemat arvestades üllatavalt inimlik dokumentaal. Filmis on midagi mis meenutab Werner Herzogi töid. Oskus leida inimlikku emotsiooni üllatavatest kohtadest.
Vaatasin ka lõpuks selle ära, mis kinnitas veelgi, et need rändajad on suhtlemisel küllaltki ettearvamatud ja suure tõenäosusega jätavad paljudele (ärateenitult) neandertaallase mulje.
Pudru ja kapsad, aga nautisin igat hetke. Minumeelest tunduvalt parem kui eelmine oli. Muusika ja madin oli muidugi täiesti kümnesse. Lõpu eest saab eraldi Jääb jälle järgmist osa ootama.
Pudru ja kapsad, aga nautisin igat hetke. Minumeelest tunduvalt parem kui eelmine oli. Muusika ja madin oli muidugi täiesti kümnesse. Lõpu eest saab eraldi Jääb jälle järgmist osa ootama.
2D/3D?
kuda siis nn eesti poiss oli _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
2D/3D?
kuda siis nn eesti poiss oli
3D. Urb oma kolme lausega erilist muljet ei suutnud mulle jätta, ta oli rohkem tagaplaanis ikkagi- film ju nii ehk naa täiesti Milla põhine, loodetavasti järgmises osas näeb Urbi juba rohkem.
vaata siis sellise pilguga, et kas 2D tasub vaadata, siin kandis pole ju sellest kolmandast haisugi
eelnevad on ikka suht head olnud _________________ This message was sent from space using stargate
mul pole kodus veel 3D-ga midagi teha. eks tulevik näita, mis saama hakkab _________________ This message was sent from space using stargate
Ilmselt oli tuim vastuvõtt. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
RE oli üllatavalt hea. Mingit loogikat või arukat sellest muidugi oodata pole mõtet aga filmina oli megafun. 3D oli korralik, meie oma mees rokkis ka täiesti korralikult ja tundub, et kuues film võib actually eepiline tulla. Muusika oli ka väga vinge.
Ahjaa, mu esimene RE, mida ma üldse kinos olen näinud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.