njah mulle tegelt meeldib et kõik barbarianiga mängima hakkasid , ennem oli too many DH
peale lvl 60 on vist lvl 100m+ , peaks leorics signeti jaoks kulda kokku hoidma
ma tean juba 2 DH-d kes tegid barbi endale ja see leorics pole üldse paha mõte, osta vast targem kui seda ise farmida ja xp-d kaotada ja neid tuleb 2 tk osta followerile ka 1
njah mulle tegelt meeldib et kõik barbarianiga mängima hakkasid , ennem oli too many DH
ma tean juba 2 DH-d kes tegid barbi endale ja see leorics pole üldse paha mõte, osta vast targem kui seda ise farmida ja xp-d kaotada ja neid tuleb 2 tk osta followerile ka 1
btw mu barbi relv maksis 10k. aga jah tasuta lõunaid ei ole 10 paragoni lvli ajal on kukkunud 0 itemit mille väärtus oleks üle 1 milli va 2x perfect star eme plaan. _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Kui paljud leged sul eliitidelt on tulnud ?
Enamus vist siiski valgetelt mobbidelt ?
WW barbina tolman enamus valgetest mööda ja looti ei näe kui just ära ei sure ja tagasi ei pea jooksma
Ilmselt põhjus miks mina neid Legesid kunagi ei näe
sisuliselt olen kõikjalt saanud.
valged mobid, armori nendest alustest, chestides,eliitidelt,bossidelt,goblinitelt
laipadelt pole vist ainult saanud ..
Grayzag kirjutas:
un3v3n kirjutas:
Janek99 kirjutas:
un3v3n kirjutas:
sain täna 8 legendarit uskuge või mitte
kõik olid lvl 61+
5 tükki olid sellised 4-10M , 2 tükki sellised 300k junnid ja üks salvage.
mul on viimased päevad 5 kaupa tulnud, 3-5 juppi nendest 30 mil +
lvl 47 hetkel, palju juba teistel on ??
umbes sama level
legendare kukkunud umbes sama palju kui leveleid
Kui paljud leged sul eliitidelt on tulnud ?
Enamus vist siiski valgetelt mobbidelt ?
WW barbina tolman enamus valgetest mööda ja looti ei näe kui just ära ei sure ja tagasi ei pea jooksma
Ilmselt põhjus miks mina neid Legesid kunagi ei näe
viimati muutis un3v3n 11.09.2012 12:53:06, muudetud 1 kord
vaadake palju on teil total kille ja siis palju tunde olete mänginud, arvestage mingi 1,5+ milli total kills et saada para level 100
Palju on siin foorumis mängijaid kellel on 500k+ total kills, pakun et ühe käe sõrmedel võib üles lugeda, 3 nädalat, 3 kuud hehe naljatilgad
vaadake palju on teil total kille ja siis palju tunde olete mänginud, arvestage mingi 1,5+ milli total kills et saada para level 100
Palju on siin foorumis mängijaid kellel on 500k+ total kills, pakun et ühe käe sõrmedel võib üles lugeda, 3 nädalat, 3 kuud hehe naljatilgad
Ega keegi polegi öelnud ju, et casual player 3 nädala või 3 kuuga ära teeb para 100.
See, et para 100 on tehtud ei tähenda sittagi, me kõik suudame joosta 100m, aga kas meist on vastast Boltile
Ärge võrrelge ennast mingi pro gameriga, see vahe on ikka väga suur
thargun, vahe võiks siiski väiksem olla... ses mõttes, et kui mingi 'paksuke' jookseb 100m 20s va Bolti 9.xxs, siis casual player PLvl 100 ikkagi 6n vs profi 3n ei tee.
Tegelt normaalsele inimesele peaks ka ca lvl 50 piisama + paar kudinat külge et mf 200-250 peale ajada + NV. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Normaalne inimene ei jõua sinna lvl 50 peale, tal saab ennem jaks otsa+tulevad uued mängud. Ma jooksen praegust ringi MF 270+ no ja hakkab lootust kaduma, kuigi see pidi viimasena surema
Kui võimalikult efektiivselt farmida tulevad need lvlid kiirelt ja looti ka.
Alkaizeri runnid, mida ta päevast päeva tegi, 10 min run 10 mil xp-d 1h 60 mil xp, mul endal algul võttis see aega 20 min, nüüd pärast paari päevast farmi lähenen ka sinna 10 min ja legesi ~5 tk päevas pole üldse paha MF gearil on 0 kõik NV buffiga ja paragonilt ja pahatihti kukuvad leged siis, kui pole 5-te NV buffigi peal.
Kui võimalikult efektiivselt farmida tulevad need lvlid kiirelt ja looti ka.
Alkaizeri runnid, mida ta päevast päeva tegi, 10 min run 10 mil xp-d 1h 60 mil xp, mul endal algul võttis see aega 20 min, nüüd pärast paari päevast farmi lähenen ka sinna 10 min ja legesi ~5 tk päevas pole üldse paha MF gearil on 0 kõik NV buffiga ja paragonilt ja pahatihti kukuvad leged siis, kui pole 5-te NV buffigi peal.
Item name Lacuni Prowlers
Time of transaction 11 September 2012 03:34 AM BST
Sale price €50.00
Transaction fee €1.00
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €49.00
sai sis ükspäev farmitud kõvast 50min ja sain need lootsin vähemalt 100 saada aga hea et niigi läks _________________ el Bambito
Sale price €50.00
Transaction fee €1.00
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €49.00
sai sis ükspäev farmitud kõvast 50min ja sain need lootsin vähemalt 100 saada aga hea et niigi läks
ma ostsin need 10m eest igatahes, 50 eurot on küll väga hästi saadud nende pixlite eest
Sale price €50.00
Transaction fee €1.00
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €49.00
sai sis ükspäev farmitud kõvast 50min ja sain need lootsin vähemalt 100 saada aga hea et niigi läks
ma ostsin need 10m eest igatahes, 50 eurot on küll väga hästi saadud nende pixlite eest
Crit chance ja allres ?
Pigem on sul hästi saadud siis
joppas ka täna seti sõrmus Müüsin 90 mil eest maha, aga oleks võinud isegi üle 100 vist küsida natuke. Hetkel mõlgub mõttes, et kas teha jälle eurodeks või osta geeri.
joppas ka täna seti sõrmus Müüsin 90 mil eest maha, aga oleks võinud isegi üle 100 vist küsida natuke. Hetkel mõlgub mõttes, et kas teha jälle eurodeks või osta geeri.
oskab keegi kommida kas inferno a1-s neid gemmi upgrade plaane ka droppab või neid tuleb alles alates a2?
hetkel lasknud päris pikalt a1-s ringi a pole ühtegi saanud... samas peale patchi on ah-s hc omas gemmide hinnad kukkunud, plaanide hinnad kukkunud ning samuti blacksmithi kraam on odavamaks läinud pea 2x...
ju siis päris palju raffast läinud infernosse farmima... kuigi endiselt on veel avalike inferno mänge suht vähe, populaarsed mängud on hellis a3 lõpp ja ka a4. sinna saab alati minna a infernos mõni üksik uitaja.
maybe asi paraneb mingi aeg...
RND is a b****. Mingi 400-500 kollast viimaste nädalaga droppinud, 0 legendary, kollastest mingi 100K teeninud, ülejäänud materjaliks teinud ja nüüd siis üks neist andis mulle Fiery Brimstone.
minake, ma ikka igal õhtul tunnikese-paar A3 v A4 Inf teen. Mõne inimese ikka alati pub's leiab. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
RND is a b****. Mingi 400-500 kollast viimaste nädalaga droppinud, 0 legendary, kollastest mingi 100K teeninud, ülejäänud materjaliks teinud ja nüüd siis üks neist andis mulle Fiery Brimstone.
minake, ma ikka igal õhtul tunnikese-paar A3 v A4 Inf teen. Mõne inimese ikka alati pub's leiab.
seda siis hc-s? mis chariga, äkki viskad oma profiili ka saaks uudistada mis sul seljas on kui hc-s...
edit: ahjaa need kes vinguvad, et inferno on igav jne. tulge hardcore mängima, vast pole siis nii igav enam midagi
Ma tuleks heameelega, aga seda ei võimalda mu internet (Elisa Mint hetkel tööjuures 0 kuni 2 Mbit ühendus) ning mingi tripper arvuti/diablo-3-ga peale 1.04 patchi. FPS jookseb 50-60 peal kuid kui mob-e, spelle ja muud tulevärki ekraanil natukenegi rohkem tekib, siis tõmbab FPS-i 5-10 peale. Jama arvutis võib olla ka selles, et pole kõige uuemad driverid peal, sest need ei tööta korralikult HD 6650m/4250m tandemi peal. Võibolla on ka HDD liiga aeglane... ei tea
võtsin vabadel õhtutel d3 uuesti käsile ja hakkasin põhjalikumalt infernot tegema, aga ikka sama igav . jõudsin act1 soolos ära trail-of-cinders abuse'iga facerollida (a la SK/butcher <30 sec), kuid jälle kustus kogu mänguisu ära. võtsin küll asja põhjalikult ja käisin kõik urkad läbi. dropid on saastad (üksainus üle 1000dps relv oli, aga see oli mõttetute stattidega dual hand kirves), endale ei leidnud ühtegi asja ja followere ei viitsi upgradeda, tolgendavad ainult ees. üks väga magus spawn oli watch toweri ala enne leoric manorit. väikse ala peale paar resplendent kirstu ja treasure goblin, mitu (sh üks lilla n.ö miniboss) head eliiti. kaks korda pidin linnas vendori juures käima
ainus edusamm oli mõlema crafti lvl 10-sse leveldamine ja kivide upgrademine veidi kangemateks. kogu riietus ja relvastus mahtus julgelt 200k kanti, paar asja päris poolmuidu, st alla 10k buyoutiga.
võtsin vabadel õhtutel d3 uuesti käsile ja hakkasin põhjalikumalt infernot tegema, aga ikka sama igav . jõudsin act1 soolos ära trail-of-cinders abuse'iga facerollida (a la SK/butcher <30 sec), kuid jälle kustus kogu mänguisu ära. võtsin küll asja põhjalikult ja käisin kõik urkad läbi. dropid on saastad (üksainus üle 1000dps relv oli, aga see oli mõttetute stattidega dual hand kirves), endale ei leidnud ühtegi asja ja followere ei viitsi upgradeda, tolgendavad ainult ees. üks väga magus spawn oli watch toweri ala enne leoric manorit. väikse ala peale paar resplendent kirstu ja treasure goblin, mitu (sh üks lilla n.ö miniboss) head eliiti. kaks korda pidin linnas vendori juures käima
ainus edusamm oli mõlema crafti lvl 10-sse leveldamine ja kivide upgrademine veidi kangemateks. kogu riietus ja relvastus mahtus julgelt 200k kanti, paar asja päris poolmuidu, st alla 10k buyoutiga.
edit: ahjaa need kes vinguvad, et inferno on igav jne. tulge hardcore mängima, vast pole siis nii igav enam midagi
Ma tuleks heameelega, aga seda ei võimalda mu internet (Elisa Mint hetkel tööjuures 0 kuni 2 Mbit ühendus) ning mingi tripper arvuti/diablo-3-ga peale 1.04 patchi. FPS jookseb 50-60 peal kuid kui mob-e, spelle ja muud tulevärki ekraanil natukenegi rohkem tekib, siis tõmbab FPS-i 5-10 peale. Jama arvutis võib olla ka selles, et pole kõige uuemad driverid peal, sest need ei tööta korralikult HD 6650m/4250m tandemi peal. Võibolla on ka HDD liiga aeglane... ei tea
neti suhtes ei tea, a kui perf madal on siis rebi resolutsiooni alla, läheb fps paremaks ja kõik igasugu efektid ning sound pane low peale
SC muutus juba väga igavaks siis kolisin sõbraga üle HC-i. Peab ütlema, et "once you go hardcore, you never want softcore" . Jõudnud act 2 inferno algusse ja juba praegu ikka väga ettevaatlikult edasi liikuma. Kuigi SC testid näitasid, et kahe peale peaks statsid õiged olema, et läbida. Teeme siis nii, et mõlemad WD-d. Ta keskendub dämmile eelkõige, siis ülejäänud kraam. Mina jälle tankin ja olen nö summoner. Ehk endal põhiline ikka armor, Hp-d ja resistid. Kuna tundub, et su elukad saavad sinu armor/hp jms pealt ka omale boonuseid, siis ma seon mobid zombie dogside/Gargantuani/Blobide/hexide/fetish armeedega ja tema siis paneb neid vingeimaid dämmi jagajaid (a'la soul harvest, BBW, jne).
Eks näis: juhul kui elab üle Act 2 siis ilmselt Act 3-e jaoks peab jälle varustust ühtlustama. Vähemalt oma SC WD-ga seal ringi lastes on 3400 armor, 450-550 resistid ja 28k däm sihuke piiripealne. Senimaani on piisanud Ghomi maha nottimiseks aga samas Leedid võivad maha küll lüüa.
rõõm kuulda, et raffast ka hc-sse tuleb, hetkel projekt käsil, ehitan uut barbi millele siis gear selga ja a2-te tegema, softcores pole hetkel kedagi ega midagi testimiseks. ausalt ei viitsi softis uut chari teha ka
Ma hakkasin ka vahepeal siin hc-d mängima, võrreldes softcorega on palju põnevam küll. Päris palju on juhuseid olnud, kus ülinapilt mingi frozen/fast/molten/walleri käst minema pääsen Act 1 inferno on suht faceroll juba, aga järgmiste farmimiseks on geari juurde veel vaja.
500 allres, 55k hp, 247k dps unbuffed..
Sellisega ei tahaks küll kohtuda
korduvalt öeldud, et nad ei tee sul selle geariga pvp't ikka see oleks suht mõttetu, kui tuleb mingi dh ja paneb 1litiga mingile wizardile ära, tehakse ikka mingi uus skill, mida stacima hakatakse
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.