Olete ka täheldanud, et alates 4.0 on jubedalt hanguma hakanud ja aegajalt viskab teateid, et mingid teatud rakendused ei vasta? _________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled"
Paneb mõtlema, et tootja poolt kaasapandud "praht" kärbib telefoni võimeid. Palju saab küll piirata ja kohati ka välja juurida, tulemusena isegi stock tarkvara küllaltki vilgas. Samas ääretult jabur tundub näitena see, et telefoniraamat, mis tuli 2011 aasta xperiate ICS versiooniga, on käkk võrreldes 2012 aasta xperiate ICS telefoniraamatuga. Lisada veel juurde, et mõned google playst allalaetavad telefoniraamatud annavad kiiruses ja funktsionaalsuses mõlemale silmad ette, siis tekib küsimus, et kas tootjad tahavad meelega endale jalga lasta. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Toodaks nad siis sarnase väikse ja stiilse telefoni nagu Ray... vahetaksin kiirema vasta ringi... Sony on mulle meeldima hakanud... _________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled"
Huvitav, kas praegused Ray sõbrad vahetavad oma vana Ray telefoni Sony Xperia XS vastu? _________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled"
ei tea miks ainult jaapanlastele tehakse infrapunaga mudeleid, mullegi meeldiks sellega oma vanat telekad togida ja elioni "minuTV" saab küll kanalit vahetada, aga see ka kõik..
... minuarust on Ray telefon täiesti omas klassis - tavalisele telefonile sobilik suurus, väga stiilne välimus, mis on omane pigem moetelefonidele ja seejuures ka täiesti aktsepteeritav sisu nutitelefonina kasutamiseks (võttes arvesse muidugi, et tegemist pole enam uue mudeliga). Igasugused näotud labidad ei paku sellele telefonile absoluutselt konkurentsi ... _________________
DigeBeni, kus on [ Like] nupp sinu vastusele? _________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled"
Mina panin karbis oleva kile ekraanile peale, kuigi hiljem selgus, et seal juba on üks kile peal. Topelt ei kärise. Peale aastast kasutamist mingid kriipse-kraapse kilel peal pole, niiet kvaliteetne kile.
Ma olen ka proovinud neid kilesid ja kaitse kondoome.... ilma kondoomita seks on ikka palju mõnusam nagu loodus seda loonud on... ei ole eriti sellise arvamusega, et telefon peab kolme aasta pärast ikka veel uus välja nägema. Uued telefonid (kallimad) on tehase poolt juba nii võrd tugevad tehtud, et normaalsel kasutamisel peavad oma moraalse vananemiseni vastu küll. See on minu arvamus ja mu telefon on õrnalt kriimuline peale aastast kasutust. Kasutamist need kriimud ei häiri. _________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled"
Ma olen ka proovinud neid kilesid ja kaitse kondoome.... ilma kondoomita seks on ikka palju mõnusam nagu loodus seda loonud on... ei ole eriti sellise arvamusega, et telefon peab kolme aasta pärast ikka veel uus välja nägema. Uued telefonid (kallimad) on tehase poolt juba nii võrd tugevad tehtud, et normaalsel kasutamisel peavad oma moraalse vananemiseni vastu küll. See on minu arvamus ja mu telefon on õrnalt kriimuline peale aastast kasutust. Kasutamist need kriimud ei häiri.
Kah õige, pealegi peaks Ray.-l juba kriimudekindel ekraan olema.
Ma olen ka proovinud neid kilesid ja kaitse kondoome.... ilma kondoomita seks on ikka palju mõnusam nagu loodus seda loonud on... ei ole eriti sellise arvamusega, et telefon peab kolme aasta pärast ikka veel uus välja nägema. Uued telefonid (kallimad) on tehase poolt juba nii võrd tugevad tehtud, et normaalsel kasutamisel peavad oma moraalse vananemiseni vastu küll. See on minu arvamus ja mu telefon on õrnalt kriimuline peale aastast kasutust. Kasutamist need kriimud ei häiri.
Kah õige, pealegi peaks Ray.-l juba kriimudekindel ekraan olema.
Kotti võiks ikkagi keegi soovitada.
Mine euronicsise seal on kotte küll!
Ma sain sealt enda rayle kotti!
Ma tellisin ka ebayst kilesi!
Täna avastasin et kui helitugevus veidi üle poole on ja kuulata mingeid enda poolt lisatud lugusid siis kõlar teeb suht ebameeldivat häält. Ongi see antud mudeli eripära või on minu omal siis kõlar juba peetis???
Täna avastasin et kui helitugevus veidi üle poole on ja kuulata mingeid enda poolt lisatud lugusid siis kõlar teeb suht ebameeldivat häält. Ongi see antud mudeli eripära või on minu omal siis kõlar juba peetis???
Kõlar pole just kõige parem ray-l aga raginat see kindlasti ei tee... isegi kui heli max on.
Kas seda teeb ainult sinu lisatud lugudega - äkki need vigased failid.
Ise nüüd kasutanud ray-d pea aasta ja rahul. Tavaliselt olen peale aastat kasutamist telefoni välja vahetanud aga praegu ei ole ühtegi paremat ja uuemate võimalustega telefoni tulnud, mida tahta.
Vahest mõtleb hetkeks, aga midagi hullu ei ole. Päris kokku pole kordagi jooksnud.
CM7.2 tundus mõne koha peal veidi kiirem. Aga seal ei olnud FM raadiot ja paar nädalat tagasi sai CM9.1 seetõttu pandud. Mis mulle veel meeldib, on see, et saab lock screeni pealt otse luku ikooni lohistades erinevaid tegevusi määrata. Mul on vaja iga päev üks värav lahti helistada ja sealt saab kiirelt ta direct dial-ga valima panna.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.