Ei usu väga, et nad servereid juurde panevad. Lisakulutusi mõttetu teha, kui 50% serveritest paari kuu pärast tühjad ja tuleb jälle nendest rahvas kokku ajada ja lisaserverid kinni panna. Ootavad lihtsalt ära, kuni see suurem tuhin üle läheb (kõikide mmodega nii juhtunud ju) ja lükkavad uuesti müüki. _________________ www.simracing.ee
Üritasime eile CM dungeonit explorer mode-s teha (route 1). Vau, mingi 3 või 4 tundi jamasime, väga raske oli - jõudsime viimaks hädavaevu lõpubossini välja, kuid ära talle ei suutnud teha. Olime küll kõik vähemalt level 45 nagu mäng soovitab, kuid tõsiselt raske oli. AC explorer oli sellega võrreldes küll lihtsam...
Story mode ja explorer mode vahel on ikka tõsine erinevus
Hah, CoF explorable mode võtab u. 15 minutit, end reward on 130k exp ja 25s ning vahepeal saab 3 kirstu ja karja mob droppe. CM Dungeon Story mode oli täielik nali AC-ga võrreldes, explorable jätsin vahele.
Mängin ka mängu juba alates 25ndast, kuid olen sellegipoolest alles lvl 49. (thief)
Otsin hetkel guildi.
Mis need eestlaste guildid siin on siis ja kellega ühendust peaks võtma?
Ordu - Guild Wars 2 Eesti Gild:
Lühike kirjeldus:
Hetkel liikmete arv 120+. TeamSpeak kasutuses! Liitumiseks võta ühendust gildi kodulehel või ingame-s mailiga ja whisper commandiga /w Kris Kristoferson
Eesti esimene ja suurim gw2 gild.
argottt kirjutas:
Ei usu väga, et nad servereid juurde panevad. Lisakulutusi mõttetu teha, kui 50% serveritest paari kuu pärast tühjad ja tuleb jälle nendest rahvas kokku ajada ja lisaserverid kinni panna. Ootavad lihtsalt ära, kuni see suurem tuhin üle läheb (kõikide mmodega nii juhtunud ju) ja lükkavad uuesti müüki.
Sul on mingit insider infot? Näita allikat. Muidu jutul räige "naised saunas rääkisid" maik küljes. Kusjuures ma ise kuulsin, et kõigile teadaolevatele naissoost gw2 mängijatele lisatakse kontodele TASUTA EKSKLUSIIVNE INGAME VIBREERIV MINIPET (tegleikult ei lisata, aga ma kusagilt kuulsin... ).
Keegi mäletab / teab kas GW2 acci tegemisel küsiti ka mingit nime jms?
Või ainult oligi email, pw, serial ja gamertag? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Mängin ka mängu juba alates 25ndast, kuid olen sellegipoolest alles lvl 49. (thief)
Otsin hetkel guildi.
Mis need eestlaste guildid siin on siis ja kellega ühendust peaks võtma?
Ordu - Guild Wars 2 Eesti Gild:
Lühike kirjeldus:
Hetkel liikmete arv 120+. TeamSpeak kasutuses! Liitumiseks võta ühendust gildi kodulehel või ingame-s mailiga ja whisper commandiga /w Kris Kristoferson
Eesti esimene ja suurim gw2 gild.
argottt kirjutas:
Ei usu väga, et nad servereid juurde panevad. Lisakulutusi mõttetu teha, kui 50% serveritest paari kuu pärast tühjad ja tuleb jälle nendest rahvas kokku ajada ja lisaserverid kinni panna. Ootavad lihtsalt ära, kuni see suurem tuhin üle läheb (kõikide mmodega nii juhtunud ju) ja lükkavad uuesti müüki.
Sul on mingit insider infot? Näita allikat. Muidu jutul räige "naised saunas rääkisid" maik küljes. Kusjuures ma ise kuulsin, et kõigile teadaolevatele naissoost gw2 mängijatele lisatakse kontodele TASUTA EKSKLUSIIVNE INGAME VIBREERIV MINIPET (tegleikult ei lisata, aga ma kusagilt kuulsin... ).
sul probleeme eestikeelest aru saamisega. Ilmselgelt oli see ju lihtsalt minu arvamus.
Jälle lükkus saabumine edasi. Krdi ANet fixigu oma shit ära juba
CE on ahvatlev aga pole kindel, kas tasub ära
Vaata CE kuju pilte netist, kui sulle tundub kuju sümpaatne, ka siis kui tegemist pole pro-fotograafi poolt tehtud stuudiopildiga, siis võiks kaaluda.
Mängusiseste esemete suhtes on deluxe ja CE versioonid täpselt ühesugused. Mõlemad saavad kaasa:
Guild Wars 2 game
Summon Mistfire Wolf Elite Skill*
Miniature Rytlock*
Golem Banker*
Chalice of Glory*
Tome of Influence*
Hinnavahe digital deluxe edition 65€ vs collectors edition 159€
Üsna hästi lahtiseletatud arvamus. Kattub ilmselt paljude inimeste mõtetega.
GW2 võib tulevikus mõistagi saada n.ö wow "killer´ks", kui suudetakse teha patchid/expansionid/redelid jms, mis hetkel puudu on. Üks suur eelis on tal hetkel olemas. F2P. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Need jumping puzzled on lahedad, aga millegi pärast ma olen nii saamatu nendes... Eile proovisin seda mingi King Jalis's oma vms ja peale 20 minutit alla kukkumist andsin alla
WoW vs GW2. Mis on hea ja mis ei ole.
GW2 võib tulevikus mõistagi saada n.ö wow "killer´ks", kui suudetakse teha patchid/expansionid/redelid jms, mis hetkel puudu on. Üks suur eelis on tal hetkel olemas. F2P.
Lihtsalt väike parandus, GW2 ei ole F2P, see on Buy2play.
GW2 võib tulevikus mõistagi saada n.ö wow "killer´ks", kui suudetakse teha patchid/expansionid/redelid jms, mis hetkel puudu on. Üks suur eelis on tal hetkel olemas. F2P.
F2P ehk subscriptionit pole. Sisuliselt kõik normaalsed F2P mängud on B2P, kui neid inimlikult mängida tahta. Mänguloojad peavad kuidagi raha teenima. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
lotro, d&do, runes of magic ning vindictus on kõik enam-vähem normaalsed mmo'd mis on kõige otsesmas mõttes F2P ning papp aetakse kokku ainult ingame stores. GW2 oma ärimudeliga on siiski pigem erand kui reegel. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
F2P ehk subscriptionit pole. Sisuliselt kõik normaalsed F2P mängud on B2P, kui neid inimlikult mängida tahta. Mänguloojad peavad kuidagi raha teenima.
F2P = sa ei maksa mitte midagi ja saad mängida.
GW2 saad mitte midagi makstes mängida? Õpi tähendused ära.
Eks see üks targutamine ole, aga B2P sobib siiski paremini.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.