• Arendaja: Dontnod Entertainment
• Väljaandja: Capcom
• Stiil: Interactive cinema, Third-person, stealth, action-adventure
• Väljalaske kuupäev: 07.06.2013
• Kirjeldus:
tsitaat:
Remember Me is a futuristic action title set in Neo-Paris in the year 2084. According to Capcom gameplay focuses on the buying and selling of memories and features a mix of melee combat and Uncharted-esque platforming.
"Take on the role of Nilin, a former elite memory hunter with the ability to break into people's minds and steal or even alter their memories. Arrested, and with her memory wiped clean Nilin must now set out on a mission to rediscover her identity."
Videos ütleb "gameplay" aga pidin 3 korda vähemalt klõpsama, et gameplayed näha, sest kogu aeg sattus cinematic scene ... - see ütleb mängu kohta kahjuks päris palju ...
Videos ütleb "gameplay" aga pidin 3 korda vähemalt klõpsama, et gameplayed näha, sest kogu aeg sattus cinematic scene ... - see ütleb mängu kohta kahjuks päris palju ...
Kusjuures ma küll naudin niiöelda "interactive movie" stiilis mänge. Miks mitte.
Ma ei tea, vaatasin gameplayd. Mingi täiesti harju keskmine platformer + batmani combat. Mitte et mäng kohe sitt on selle põhjal, aga midagi eriti uut ja huvitavat küll ei paista. _________________ Avatar by Flacko
Ma ei tea, vaatasin gameplayd. Mingi täiesti harju keskmine platformer + batmani combat. Mitte et mäng kohe sitt on selle põhjal, aga midagi eriti uut ja huvitavat küll ei paista.
Ise mõtlesin just sama, Assassins creed ja batman kokku pandud. Ei tõmba mängima
Ma ei tea, vaatasin gameplayd. Mingi täiesti harju keskmine platformer + batmani combat. Mitte et mäng kohe sitt on selle põhjal, aga midagi eriti uut ja huvitavat küll ei paista.
lootsin rohkemat, aga pärast 15 ,min tundus suht mõga mäng ja uninstall, kohutavad kaameranurgad ja mitte mingit valikuvabadust jäi vast esimesena silma...
Olen episood 3 lõpus, nii et midagi võin mängu kohta juba öelda. Esiteks - üle pika aja mäng, mille peale olen seaks vihastanud. Just bossi kombatite ajal, kus nupud ei kuula sõna või on kaamera nurk haige. Saan aru, et konsooli mängijatel käib x või y peale reageerimine läbi selja aju refleksi tasemel, aga pc peal klaviatuuriga võtab alguses mõtlema, kui 0,25 seki jooksul näed jala või käe sümbolit. Turnimist on kah võibolla nats paljuvõitu ja selles puudub enamasti challenge. Mis meeldib on vaikselt kulgev lugu, muusika/heli, voice acting ja visuaalia, ehk kokkuvõtvalt atmosfäär. Kuna pole vist varem sarnast mängu mänginud, siis pole võibolla õige hindaja, aga hetkel olen saitidega nõus, 6/10 tundub aus. Samas kurb, kui arvestada mängu häid omadusi. Jääb mulje, nagu oleks maailm tehtud täie auruga ja tasemel, ning siis kiiruga ka mingi tegevus sisse topitud.
Esimese episoodi tegin läbi. Muidu tundub täitsa ok asi olema, aga kaameranurk on täiesti haige. Enamus ajast elab kaamera tegelasel nii julmalt seljas, et mitte midagi muud näha pole ja mõmmigi aru ei saa kuhu minema peab, sest normaalselt ringi vaadata lihtsalt ei ole võimalik. Ilmselt puldiga oleks tunduvalt parem, aga kuna hetkel ei ole seda võtta, siis peab klaveri ja hiirega mängima mis selle mängu jaoks ilmselgelt ei sobi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.