Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Renka
HV Guru

|
01.09.2012 09:34:10
|
|
|
muff kirjutas: |
Korra kuu või kahe jooksul võiks avaneda võimalus igale kasutajale teha 1 kreedidivaba müügiteema. See tasuline majandamine siin hirmutas mind müügifoorumist ära juba ammu :/ |
Igal kasutajal ongi üks tasuta müügiteema lubatud - eeldusel, et oled ID kaardiga ennast autentinud lihtsalt.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
01.09.2012 17:28:17
|
|
|
"2. ID-kaardiga autentinud kasutaja saab teha tasuta äriteemasid (piiratud arvul) "
Noh aga seletage see lause siis mulle ilusti lahti, kas see on lihtsalt ühekordne boonus, et saab näiteks 10 teemat teha ja kui 10 on tehtud siis peab raha maksma vms?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
01.09.2012 17:41:11
|
|
|
ID-kaardiga autentinud kasutaja saab teha 1 tasuta tavateema (näiteks 1 arvutikomplekt, 1 mobiil, 1 sülearvuti jne). Kui kaup on müüdud, siis märgid teema müüduks. Järgmise tasuta teema saad teha alles siis kui teema ärifoorumi arhiivis on aegunud.
Kui sa müüd hulgi korraga mitmeid komponente, mitut läpakat, mobiili vms, siis pead tegema anyway tasulise hulgiteema, on sul ID-kaardiga tasuta teema tegemise võimalus või mitte. Ja selleks pead ostma pangalingist HV-krediiti. Pangalingi viide on foorumi päises olemas.
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
01.09.2012 18:34:41
|
|
|
Kas mulle tundub, või on uute reeglite teavitustöö hetkel küll väga nõrk (ütleks, et isegi olematu)?
Kui ma seda teemat 'viimaste postide' alt juhuslikult leidnud ei oleks, oleksin uue müügiteemaga küll tõenäoliselt kohe "orki lennanud".
Seal Uue Teema tegemise aknas peaks ikka olema mingi suur ja punane hoiatus, et nüüd kehtivad uued reeglid. Üldfoorumis ei käi mina näiteks peaaegu üldse ning veelvähem loen iga kord juba ammu teada-tuntud müügifoorumi reegleid (see Reeglid Uuendatud kiri võiks olla ka silmapaistvam, tavakujul jääb küll enamusele vanadele olijatele ilmselt märkamatuks)
Samuti nõustun probleemiga, kus enda müügiteema esimest posti "upitada" ei saa. Viimasest vanakola müügist oli selgelt näha, kuidas teema algul vaikselt tahaplaanile ära kadus ja kui siis esimene vastus tuli, ning sai paar korda ise edasi upitada, saabusid ka teised huvilised. Samamoodi olen ka ise lihtsalt viimaseid poste sirvides mõned huvipakkuvad müügipakkumised leidnud - mida niisama spetsiaalselt ei oleks küll kunagi otsima hakanud.
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
01.09.2012 18:40:10
|
|
|
pinTero, käesolev teema oli pidevalt topis punaselt alates 20. augustist, HV avalehel ja kõikidel tootelehtedel.
Kas foorumipäis on teil blokeeritud või te lihtsalt ei vaata punaselt/rasvaselt olulisi teadaandeid?
|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
01.09.2012 19:35:52
|
|
|
pinTero kirjutas: |
Seal Uue Teema tegemise aknas peaks ikka olema mingi suur ja punane hoiatus, et nüüd kehtivad uued reeglid. |
Seda minagi arvan, et teema tegemise juures peaks olema juba esimene valik, kas soovid müüa ühte asja või teha hulgiteema. Ning kas tasuta teema võimalus või tasuline.
See aitab ära hoida võimaluse, kus kasutaja ei saa täpselt aru uutest reeglitest ning loob tasuta hulgiteema asjadele, mille koguväärtus ületab 70€.
Tanel kirjutas: |
pinTero, käesolev teema oli pidevalt topis punaselt alates 20. augustist, HV avalehel ja kõikidel tootelehtedel.
Kas foorumipäis on teil blokeeritud või te lihtsalt ei vaata punaselt/rasvaselt olulisi teadaandeid?  |
Sageli jäävad kahe silma vahele just need asjad, mis on nina ees.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
01.09.2012 19:40:09
|
|
|
tsitaat: |
See aitab ära hoida võimaluse, kus kasutaja ei saa täpselt aru uutest reeglitest ning loob tasuta hulgiteema asjadele, mille koguväärtus ületab 70€.
|
Tasuta teema katkestatakse ja juhitakse tähelepanu, et peaks tegema tasulise (hulgi)teema.
Nagu varem öeldud, kui eksimusi ikka massiliselt esineb, siis peaksime selle algvaliku süsteemi tegema.
Hetkel paanikaks põhjust (veel) ei ole.
|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
01.09.2012 20:19:04
|
|
|
Kas foorumipäis on teil blokeeritud või te lihtsalt ei vaata punaselt/rasvaselt olulisi teadaandeid?  |
Hmm, saan ma nüüd õieti aru, et topis punaselt oli ainult Üldfoorumis ning ülejäänud hoiatused foorumist väljaspool? Sel juhul jään küll enda sõnade juurde, et nõrk teavitus.
Üldfoorumisse ma naljalt ei satu ning HV avalehele ning hindade juurde viimasel ajal ka üsna harva..
Foorumipäis - kas see peaks olema too helekollane riba Hinnavaatlus :: m.hv.ee :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV Paneel :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing ?
Ausalt öelda ei meenu sealt küll ühtegi punast teavitust. Kui praegu hoolsalt uurida, ei hakka samuti midagi silma.. (adblock on maas HV puhul)
Arvutustehnika müügifoorumis ainus punane asi on kellegi tasuline teema
|
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
01.09.2012 21:41:05
|
|
|
pinTero, teema oli üleval seal, kus on praegu Hinnavaatlus.ee uuringute paneel - teeni endale Paypal raha või HV-krediiti
Ja igal foorumi lehel.
|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
01.09.2012 22:04:00
|
|
|
oli üleval seal,..
|
Järelikult olen ma kas värvipime, või nagu ennist öeldi, ei märganud seda, mis oli otse nina all
Aga oma arvamuse juurde jääb ma jätkuvalt - müügifoorumis või vahemalt uue müügiteema tegemise aknas võiks ka praegu olla midagi punast või siis mingi selline lahendus, mis ei luba enne uute reeglitega tutvumist uut müügiteemat alustada. Ma usun, et ei ole ainuke, kes oskas selle kahe "punase nädala" jooksul teavitust mitte märgata..
Idee-fix: pange uue müügiteema lehele nt. samasugune forced popup, nagu too küsitluse oma oli, mis telefoni lubas loosida
|
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
rurik
HV veteran

|
03.09.2012 21:33:12
|
|
|
njah, teglk õige eBay võtab 10 prossu iga tehingu eest
|
|
Kommentaarid: 400 loe/lisa |
   |
4 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
04.09.2012 12:36:36
|
|
|
See hoiatamise jutt ilmselt selle kohta et kui kauba koguväärtus hinnanguliselt alla 70 jääb siis ehk see kuu aega mitte kohe kasti lüüa. Sest reeglite mõtte vastu ei eksita.
Ja uue teema tegemisel popup et kui müüd rohkem kui ühe asja peab olema kogu kraami OK. Ma usun et suur osa äritsejaid ei ole seda teemat lugenud ja see on suht üks ja ainus koht kus nad muutuse kohta info kätte saaks.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.09.2012 12:45:28
|
|
|
Kui teemas on eksitud ka varasemate reeglipunktide vastu (mis ei ole seotud käesolevate muudatustega), siis läheb ikka kasti.
Kui teema on tehtud tasulisena või on tellitud tasulisi teenuseid, siis ei saadagi kasti, vaid kirjutame teema lõppu vastava selgituse, et järgmine kord teema vormistataks õigesti.
Tasuta teema puhul aga otsest lossi pole, teema peab nii-ehk-naa tegema tasulisena, kui see on sellisena ette nähtud.
Kokkuvõtvalt, massilisi rikkumisi praegu pole ja kõik loksub vaikselt paika.
|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyrus
HV veteran

|
04.09.2012 13:00:45
|
|
|
3. Igas ärialafoorumis üks tasuta teema ID-kaardiga autentinud kasutajale (v.a ostuteemade alafoorumites 2tk tasuta)
|
Miks siis süle-, pihu-, tahvelarvutite ja lisaseadmete ostu alafoorumis on lubatud vaid 1 tasuta teema?
|
|
Kommentaarid: 436 loe/lisa |
   |
394 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.09.2012 13:08:41
|
|
|
See on ilmselt vanast ajast jäänud, vaatan selle varsti üle.
EDIT: korras
|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |