Jack Vegas, See oli tingitud vist eelmisest Battlelogi uuendamisest. Ei tea, mis nad seal susserdasid. Paljudel see juhtus ja anti küll koheselt foorumis teada (arvatavasti kindlasti võeti ka muul moel EA-/Dice-ga ühendust), kuid tundub, et siiamaani pole millegipärast seda parandatud.
Jetid ei kasuta AA missile choppade vastu, vaid automaatkahurit 1 täpne sööst ja double kill olemas.
Ma mõtlesingi rohkem AA tanki vendi. Nüüd peab neid ka veel rohkem jälgima. Kui enne sai keskenduda veidi rohkem jet'ile, siis nüüd peab ka AA tankiga rohkem arvestama.
Jack Vegas, See oli tingitud vist eelmisest Battlelogi uuendamisest. Ei tea, mis nad seal susserdasid. Paljudel see juhtus ja anti küll koheselt foorumis teada (arvatavasti kindlasti võeti ka muul moel EA-/Dice-ga ühendust), kuid tundub, et siiamaani pole millegipärast seda parandatud.
Nüüd saab sõpru lisada vaid Origini kaudu? Selle asemel, et kõik sõbrad ära kaotada, oleks võinud ikka nende sõprade Originid kuidagi siduda ja alles jätta nad või siis üldse tegemata jätta selline täiesti mõttetu uuendus.
mul näitas et 20 maamiini veel tegemata kuigi ammu oli tehtud, nüüd korras
Siim159, nõme jah, see on ikka nii et tahad midagi enamat kui enne oli siis pead paralleelselt vastukaaluks millegist loobuma, vähemalt rootsi täringuviskajatel on selline väärastunud kiiksuga mõtteviis
tsitaat:
We're currently looking into issues with the Origin friends list. Your friends list might be empty while we work on sorting out the problems.
Sai proovitud patchiga korra mängida, esimene hea asi on see, et GUI ning kõik ikoonid ja fondid on nüüd teravamate piirjoontega sh. minimap.
ehke kõik repair install ka Originis, foorumites räägitakse lisanduvast 106MB downloadist. Endal tegin preventatiivselt selle läbi ja sama lugu
viimati muutis KrikU 04.09.2012 17:24:57, muudetud 1 kord
MMh, mul tahab neid browseri siseseid updatesi, esimese teeb ära ja teine jääb lihtsalt tühja koha pealt seisma. Aga mis siin imestada, alati on mingi jama.
MMh, mul tahab neid browseri siseseid updatesi, esimese teeb ära ja teine jääb lihtsalt tühja koha pealt seisma. Aga mis siin imestada, alati on mingi jama.
Mul uuendas browser plugini ära, aga näitab et game update avilable kuigi tegelikult tehtud. Proovisin repairi ka, aga ikka näitab, et uuendus saadaval.
Ennem võtsin control panelist vana browseri plugini maha, samuti lükkasin cleaneritega igasugu browserite cache, temp ja cookid tühjaks. Originiga battlelogi ning sealt uus plugin peale, kõik toimib kuid servereid on veel vähevõitu nagu ka mängijaid.
Ennem võtsin control panelist vana browseri plugini maha, samuti lükkasin cleaneritega igasugu browserite cache, temp ja cookid tühjaks. Originiga battlelogi ning sealt uus plugin peale, kõik toimib kuid servereid on veel vähevõitu nagu ka mängijaid.
Ning servereid ikka pole korda tehtud. Kaua võib!? Juba mitu-mitu tundi vist.
Just enne selle jama algust soetasin ka Premiumi ja vot mis EA selle tänutäheks pakub
Igaksjuhuks küsin, et te ka ei saa ühtegi serverisse sisse? Lihtsalt mappi ei hakka laadima, must pilt ees ja kogu moos (isegi hääli ei kuule, st vene patchi süüks vist ajada ei saa).
Vaatasin tema teist videot, kus ta AC130 maha võttis... üsna hale tegelt, ma oleks arvanud, et AC130 lendab kõrgemal aga tuuletiivikud olid kah kõrgemad kui tema lennukõrgus, ei paista asi õige olevat.
Veel suht vähe mängijaid jah.
Endal aitas ka repair-install et kõik korralikult toimima saada.
Ehk seletad täpsemalt kuidas sa selle plugina eemaldasid? Ehh asi korras öelnud siis kohe, et uninstallisid selle add/ removest ajad mingit c.paneli jura
viimati muutis Muhekas 04.09.2012 20:38:55, muudetud 1 kord
Igaksjuhuks küsin, et te ka ei saa ühtegi serverisse sisse? Lihtsalt mappi ei hakka laadima, must pilt ees ja kogu moos (isegi hääli ei kuule, st vene patchi süüks vist ajada ei saa).
See vist sinu kamm sest mina sain küll sisse kohe esimesse servusse kuhu proovisin
Tõmbasid CJS keelefailid? Mul igastahes oli sellega sama jama, ei tea kas torrent tõmbas midagi valesti vms, aga siis sain http://www.teamfrostbite.com/news/ lehelt failid ja hakkas tööle!
Jep, mingi kala CJS failidega, proovisin ka kõik failid lasta, repair install, ei midagi.
Õnneks sinu link aitas hädast välja. Tänud!
DefXtreme kirjutas:
Tõmbasid CJS keelefailid? Mul igastahes oli sellega sama jama, ei tea kas torrent tõmbas midagi valesti vms, aga siis sain http://www.teamfrostbite.com/news/ lehelt failid ja hakkas tööle!
Ja jälle oli mul vaja kiirustada ja kohe mäng maha lasta.... Ei oleks uskunud, et seda CJS patch tekitab. Aga mis tehtud, see tehtud ja nüüd vähemalt tean põhjust.
Sai proovitud patchiga korra mängida, esimene hea asi on see, et GUI ning kõik ikoonid ja fondid on nüüd teravamate piirjoontega sh. minimap.
ehke kõik repair install ka Originis, foorumites räägitakse lisanduvast 106MB downloadist. Endal tegin preventatiivselt selle läbi ja sama lugu
tegi ka ~100 mb update veel peale repairi vajutamist... imelik muidugi ;P
launch trailer on norm, ac130 kaadrid on ka normid, kõrguse kohta ei tea... juht oli n00b, ei näinud kopterit alguses. oleks ära löristand küll. ja aknasse. _________________
BL-s saab nüüd määrata mis saavutusi on soov feedi lisada mitte nagu ennem kui uputati feed automaatselt kõiksugu uutsorti kõlisevaga _________________ "Mõtle kriitiliselt"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.