ja mida siis HD kasutajad peaksid sellest arvama... miks HTC sül**** HD kasutajate näkku. mitte mingisugust tehnilist jama ei saa enam ettekäändeks tuua.
-RaiTz-, kontaktid, kalendri kirjed lase google synci, sõnumid saad selle abil mälukaardile varundada. Muud asjad pm lähevad kaduma.
Kui telefon rootitud saad sellega appid ka backuppida.
Misasja, et gepsu ei saagi välja lülitada? Nojah teisalt muidugi töötab see vanade versioonidega ka ainult siis, kui mingi programm kasutab. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
On Desire S ja tõmbasin eelpool pakutud lingilt (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30808394&postcount=1) installi.
Algul hakkab ilusti tegema ja siis mingil hetkel tuleb teade ERROR [155]: UNKNOWN ERROR
Kas on kuskil mingi nipp enne installi alustamist?
Telefon on UNLOCED HBOOT-2.00.0002
Kuidas uuendusel läägiga on? XDAst lugesin, et kõiksugu animatsioonid on uimaseks muutunud .. Samuti tundub suureks probleemiks olevat linkide avamise crash.
Endale tundub, et läägi just vähem homescreen ja muud animatsioonid on sujuvamad. Läägib näiteks siis kui mitut äppi korraga installid, muul ajal probleemi ei tunne. Linkide avamise crash pidi toimuma G-Talk´is. Gmailis, twitteris pole probleeme tekkinud.
Pealegi on tegu ju arendajatele mõeldud RUU´ga. Ja HTC väidab, et OTA tuleb ka veel.
HTC Facebook:
"Hey, Paul. ICS for Desire S will be available soon. We're still working on updates. When we have more info to share, we'll let you know."
(29.08.2012 17:45)
Uuendasin ka oma DS'i paar päeva tagasi ICS'le. No ei meeldi mulle see paganama uus Sense. Võtsin siis kätte ja lasin peale oma vana lammiku - Go Launcher Ex'i koos kõikide toredate Ex'i lisadega. Eile oli siis esimene päev, kus telefoni kasutasin nn. tavareziimil. Vana GB'ga oli aku pidamine kusagil päev-poolteist, nüüd aga vana ramp läks 14 tunniga aku 18% peale... Hakkasin siis asja uurima - ja oh ülla-ülla - Sense jookseb ikka taustal, kuigi Go Launcher defaultina kasutusel ja võtnud akust lausa 26%! Killida Senset muidugi ei saa, kuna ikkagi tootjapoolne lisa. On kellelgi ideid?
PS! See paganama HTC meiliaplikatsioon on ikka üks paras õnnetusehunnik.
mis oleks oma Desirele kõige parem RUU? hetkel android 2.3.3... telo veel rootimatta (ennem rootidud) ja avastasin et mul on ikka S-OFF, kusagil lugesin et peale flashi kaotan root ja siis on S-ON....
aga on ka mure, mida pean tegema/uurima.... telole pean iga nädal tegema factory reset (power+vol down) telo jookseb kokku tihti ja siis aitab see ainult. kõik on originaalne ja alla pole midagi tõmmanud.
ainult google gmail ja hotmail jooksevad taustal.... siibrisse viskab see et peab nädalas korra factoryt tegema _________________ ツ
keegi oskab öelda kui palju võiks tavalisel desirel ekraani vahetus maksta? praegu ekraan töötab, aga mõrad sees, ehk et ainult üks klaas tahaks siis vahetust või kuidas see süsteem toimib üldse _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
keegi oskab öelda kui palju võiks tavalisel desirel ekraani vahetus maksta? praegu ekraan töötab, aga mõrad sees, ehk et ainult üks klaas tahaks siis vahetust või kuidas see süsteem toimib üldse
Ekraan ja touchscreen on omavahel kokku liimitud.
Aitab ainult terve ekraani vahetus.
Kui ametlikul garantiid pakkuval firmal lased teha, siis maksab ekraani vahetus 165 eurot. Pluss saatmiskulud pluss Tallinnas poes üle 30 euro defekteerimise tasu, sõltumata sellest, et ütled neile mis viga on.
Mul natuke üle aasta tagasi läks kogu krempel maksma 211 eurot. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
DS'i akurindel nüüd olukord hoopis teine . Miskid seaded-värgid ICS on iseravimise teed läinud ja aku nüüd peab isegi paremini kui GB'ga. XDA foorumis kirjutati ka just sellisest tähelepanekust, et pärast paari laadimist aku kestvus oluliselt tõuseb. Vot kus tark telefon!
DS'i akurindel nüüd olukord hoopis teine . Miskid seaded-värgid ICS on iseravimise teed läinud ja aku nüüd peab isegi paremini kui GB'ga. XDA foorumis kirjutati ka just sellisest tähelepanekust, et pärast paari laadimist aku kestvus oluliselt tõuseb. Vot kus tark telefon!
pärast suuremat uuendust nii vist kipub olema jah. Et alguses nagu ei pea üldse enam ja siis... _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Mul oli see nv mobla kasutust vähe. Ja peale esimest laadimist pidas 4 päeva vastu. esimene laadimine oli isegi poolik sest enne flashimist laadisin aku poolepeale.
Endal viskas Sense3.6 kiiret üle, kolisin Sense4.0 peale ja siiani väga rahul. Kahjuks küll eesmine kaamera ei tööta, aga muu on võrreldes 3.6ega tublisti kiirem ja smoothim.
keegi oskab öelda, et milles asi?
Panin oma Desire S'ile http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30808394&postcount=1 selle peale.
Kõik tundub hea ja tore aga ma ei saa kuidagi seda funktsiooni kinni, kus kirjutamisel ta pakub mulle sõnu, mida telefoni arvates ma tahaks kirjutada. Settingute all sellist valikut ei leia, Spelling correction on välja lülitatud.
"Word prediction" peaks asja nimi olema.
Mul saab selleni nii: Language & keyboard - htc sense input - advanced settings. Või klaviatuurilt valid selle hammas ratta ja sealt advanced settings.
Täna sai oma desire s uuendatud v4.0-le. Soft saadaval http://www.htcdev.com/devcenter/downloads. Allaletud zip failis kaasas ka juhend kuidas telefoni uuendada. 10 - 15 minutit ootamist ja peal ta oligi. Esialgsel testimise paistab kõik normaalselt toimivat.
Olen nüüd ka htcdev-ist sikutatud Desire S ICS (v4) versiooni kasutanud 5-6 päeva. Pole mitte ühtegi probleemi kohanud. Kiirus - ei tunne mingit vahet Gingerbreadiga. GPS-i fix tekib kohe oluliselt kiiremini. Aku kulu tundub alguses jõulisem, aga nagu juba eelpool mainitud "stabiliseerub" olukord pärast paari laadimistsüklit.
Kas sellest RUU versioonist mis algselt välja tuli on nüüd uuem ka juba väljas või on ikkagi see "developer" versioon asjast liikvel. Selle versiooniga avanevad apid kuidagi kaua, kui seda ära ei parandata peab vist tagasi minema.
Facebook käivitub kuidagi kaua võrreldes eelnevaga, samamoodi avaneb ka play store kuidagi uimaselt. Mailid tulevad ka aeglasemalt lahti kui ennem minumeelest. Ja sellest Sense keerlemisest peale klahviluku avamist ma ei räägi. Back nupp on mõnekohapeal kohe täiesti masendav mis häirib kõige rohkem, seda jääbki vahest vajutama ennem kui midagi toimuma hakkaks.
Mulle tundus ka Sense kuidagi tönkav. Vahetasin selle Go Launcher'i vastu ja pilt hulka meeldivam. Tegin huvipärast Quadrant Standard Benchmarki. Sensega oli tulemus 1550-1700 ja Go launcheriga 1800-1950. Veel üks tähelepanek - aku laeb paganama kaua. Tavaliselt lasen aku 15-18% peale enne laadimist ja 100 prossu peale vooluvõrgust võtab aega 3,5-4 tundi... Muidugi aku vastupidavus on ka tegelikult tuntavalt parem.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.