Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Streamimise mure (tarkvara mis kodeeriks ennem kanali serveris lahti ja siis streamiks) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Markspoiss
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.08.2012 15:32:02 Streamimise mure (tarkvara mis kodeeriks ennem kanali serveris lahti ja siis streamiks) vasta tsitaadiga

kas on olemas sellist softi millega saaks siis umbes nii, et zoom tv kanalite lahti kodeerimine toimub serveripool otsas ja siis saad mujalt selle pildi stramina kätte... dvbviewer jms nendega on nii, et siis peab hakkama kasutama igas masinas cam softi et pilti ette saada... aga oleks vaja miskit sellist jah mis teeks asja juba ennem ära ja siis saadaks välja kas http://, udp jne streami.
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 31.08.2012 20:30:52 vasta tsitaadiga

Windowsile?
4therecord, MediaPortal
Linuxile:
Tvheadend, Mythtv, VDR.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Markspoiss
HV veteran

sõnum 31.08.2012 21:35:10 vasta tsitaadiga

tnx... aga mediaportaliga mis pluginat kasutada ja kuidas confida nö emuna vms? tvheadend peale olen mõelnud aga siis pean mingi raali vaatama:)
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 01.09.2012 17:23:45 vasta tsitaadiga

Mediaportal`i pole ise eriti näppinud, ei oska soovitusi jagada.
Aga eks need vidinad ole ikka ühedsamad, mis pildi ette toovad. Acamd, Winscs, ...
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 02.09.2012 15:14:24 vasta tsitaadiga

mida sa ise torkind oled? icon_smile.gif mida soovitad?icon_smile.gif tglt sain muidu asja ka siiski tööle dvbvieweriga aga kuidas on lood mitme kliendiga? näiteks 2-3 tahavad vaadata eri kanaleid? pulkasid peab mul olema vist 3? et sõltumatult saaks?
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 02.09.2012 19:05:17 vasta tsitaadiga

Praegu on mul salvestavas masinas (ainult selleks, ja veel mõneks funktsiooniks) 4therecord. See sai valitud kahel põhjusel: salvestab .ts formaati ja lubab lõpetamata salvestust vaadata ja ka kerimist kasutada. Kliendiks saab talle panna XBMC nt.. Kaardipluginaks Acamd.Streamib ja salvestab ühe muxi piires nii palju kanaleid (ühe kaardiga), kui lubatud on (seda saab ise sättida) või kui palju masinal jaksu jagub. Kasutajate arvu kohta ei mäleta, kas oli piiranguid. Ise olen proovinud 3 striimiga ja paari salvestusega, sai hakkama. Vajab MySQL-i. Toetab mitut kaarti. Minul on seal praegu DVB-S2 kaart ja DVB-T dual, kokku 3 siis.

Mediaportal ei tahtnud mu Win7-ga masinas stabiilselt töötada, jooksis alailma kokku.

Katsetanud olen linuxi peal Tvheadend`i ja MythTV.

Esimene oli täitsa ok. Lihtne kasutada ja pisike ka. Samuti on mugav, et kaardiserveriga kontakteerumise vidinad on kohe kaasas.Aga selle salvestus oli .mkv fail.No sellega saab hakkama, aga käimasoleva salvestuse ajal ei saanud sedasama pilti kerida.

MythTV on väga suurte võimalustega programm, aga selle konfimine minu jaoks liiga keeruline. Kõiki asju ei saanudki käima. Oma osa on muidugi ka selles, et minu oskused linuxi all toimetamiseks õige nadid on. Frontend on küll ka Windowsi jaoks olemas, kuid backendi mitte.

VDR-i proovisin ka käima ajada, kuid ei saanud sest asja. Samuti probleemid konfimisega. Kõige suurem häda oli selles, et suurem osa materjale on saksa keeles. Aga kui saksat mõikad, peaks sest läbi närima küll.

DVBViewer oleks ka mulle kõige vastuvõetavam variant, kui saaks üle sellest mitme kanali samaaegselt decryptimise piirangust.

Pikk jutt sai nüüd, aga ehk on abi ...
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 03.09.2012 10:22:48 vasta tsitaadiga

DVBViewer suudab vabalt mitut krüptitud kanalit salvestada, aga kui mälu nüüd ei peta, siis see häda vist oli, et krüptimata kanalitega suutis ta mitut sama MUX peal olevat kanalit samaaegselt salvestades ühe tuuneriga hakkama saada, aga krüptitud kanalitega tahtis iga kanali jaoks eraldi tuunerit. Endal sellega väga probleeme pole kuna masinas on 4 tuunerit ja harva läheb neid kõiki korraga vaja.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 03.09.2012 22:45:03 vasta tsitaadiga

hmm iga jaoks eraldi või iga MUX jaoks eraldi? ja kuidas sul seadistus...? ma tegin omal kausta plugins kausta plugins1 sinna siis panin ka acamd siis sain nagu streamima need kodeeritud... või kasutab keegi hadu? ma ei saand hadu tööle krt:/ aga kas peab olema tehtud siis iga krüptitud kanali jaoks nö cam kaust ja siis kasutaja serverisse?
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 03.09.2012 23:10:33 vasta tsitaadiga

Just iga krüptitud kanali jaoks eraldi... Kui mitut krüptitud kanalit vaadata/salvestada tahad, pead tegema pugins kausta kaustad plugins1, plugins2, .... pluginsN ehk niipalju kaustasid, kui palju kanaleid korraga vaadata/salvestada tahad.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 05.09.2012 12:26:55 vasta tsitaadiga

hmm ok... peab proovima... kas keegoi teab muidu mis kanalid starmanil ühes muxis asuvad? need vabad ja kanal 12 vist on ühes aga mis teistes on? ja kui mul need plugins kaustad sedasi tehtud siis kas ma saan neid starmani omasid ka vaadata kodeeritud samal ajal mis ühes muxis asuvad?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Streamimise mure (tarkvara mis kodeeriks ennem kanali serveris lahti ja siis streamiks)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.