See host migration on ikka täiesti haige asi seal mängus,viimasel ajal on seda ikka päris tihti ....lööb ekraani mustaks ja connecting to host bla bla ja vahest oota ennast seaks mitte midagi teha ka ei saa et leave game vms ja siis viskab välja et connection has timed out ja hakka uut mängu otsima Viimasel ajal on üldse iga teine mäng üks kuradi lag fest ja krdi cheatereid ja akimbo noobe täis
Black ops oli ikka selles suhtes hea oma dedicated serveritega, et sellist jama ei olnud kunagi... harva kui oli lag, aga siis said kohe mängust välja minna ja uue mängu otsida.
Ma ei taha vinguda aga lihtsalt miks nad ei võinud selle mängu ka teha serveritega .või mis kuradi süsteemiga see mw3 jookseb pole ma siiamaani aru saanud vahest on mul nii et lõpetan mängu normaalse kd/ratioga ja teinekord on nii et lähen mängu ja vaatan et juba olen 8 korda surm saanud ja endal pole ühtegi killi ja see spawn süsteem on ka ikka nii mäda et jube lausa :S nii mõnigi mäng tulb vastase tiim seljatagant ;S
wtf " mis fov peaks panema 1280x1024 ? " see on reso mitte" field off view" Ja fov-d minu teada ei saagi mw3-s muuta . Küll aga seevastu tean, et bf3 ja bfbc2 saab seda muuta
wtf " mis fov peaks panema 1280x1024 ? " see on reso mitte" field off view" Ja fov-d minu teada ei saagi mw3-s muuta . Küll aga seevastu tean, et bf3 ja bfbc2 saab seda muuta
mõtle peaga nüüd, ilmselgelt ta mõtles, et mis fov tuleb panna 4:3 reso juures, fovi muutmiseks on selline programm nagu "fov changer"
El-Fuego, kui teemat täpselt ei tea siis võta vähe rahulikumalt.
MW3 tööriistad on väljas juba pikka aega, miski paar nädalat vist võttis aega peale mängu reliisi.
Kõik õige ja küsimus kui mul on "see" reso siis mida FOV-iks mängijad soovitavad, täi9esti teemakohane.
Kuna mängin vana hea resoga 1600x1200 siis on def FOV minujaoks nagu rusikas silmaauku.
Aga pigem on see tõesti proovimise asi.
El-Fuego, kui teemat täpselt ei tea siis võta vähe rahulikumalt.
MW3 tööriistad on väljas juba pikka aega, miski paar nädalat vist võttis aega peale mängu reliisi.
Kõik õige ja küsimus kui mul on "see" reso siis mida FOV-iks mängijad soovitavad, täi9esti teemakohane.
Kuna mängin vana hea resoga 1600x1200 siis on def FOV minujaoks nagu rusikas silmaauku.
Aga pigem on see tõesti proovimise asi.
Ma võtan täiesti rahulikult ehk viskad siis ka selle mw3 tööristade lingi siia
Ma võtan täiesti rahulikult ehk viskad siis ka selle mw3 tööristade lingi siia
Tänud, kunagi vist ise ka guugeldades leidsin samasuguse asja, kuid kui ma ei eksi siis kas ta ei hakanud mul toimima ja lisaks sellele olid veel kommentaarid kuskil, et selle eest võib saada bani. Seega ei hakanud ma ka seda edasi surkima. Kuid tänud siiski.
Siin siis vastus ühele vanemale Fov küsimusele.
Spoiler
ertr2 kirjutas:
rmc kirjutas:
mis fov peaks panema 1280x1024 ?
ise proovid mis meeldib, kuna mulle meeldib hästi laialt näha mängiks ma ikka 90ga
Ma ei ole ausalt öeldes ise ka aru saanud mis see siis TÄPSEMALT on või mis see endast kujutab niipalju tean et uued mapid saad enne kätte kui teised kui kuulud sinna elite,aga ja see on ainult konsoolide teema
Kuulge, mis pomm see on, et mingi kast on ümber ja sisemusest hüppab ülesse keerlev asi? Minul olev Bouncing Betty ümber küll mingit kasti vms ei ole.
See kuradima kastiga variant tapab ikka räigelt kaugelt ja tugevalt.
LKits, prestige'imine tuleb siis lahti kui lvl 80 oled ja sellel ka veel selle xp riba lõpuni ajanud. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Stalker kerk on mõnus kuulide eest ära põiklemiseks ning minul endal isiklikult on nüüdsest Sitrep asendamatu perk põhi perkide seast.. kõik klassid sellega tehtud, Steady aim on ammu unustatud. _________________ Full Own
See eelmine pack jäi mul ostmata,kuna ei näinud midagi mis oleks nendest mappidest meeldinud nii välimuselt kui olemuselt... siis see 3 saab küll soetatud, tunduvad väga vägevad kaardid ja lisa missioonid olevat eriti meeldis see arctic recon..
Vahest olen neid special ops ja survival mode ka mängind kõige raskema astmeg, siis ikka ei tea see on ikka jõhkralt raske suht võimatu on neid ära teha ... vähemalt minul küll Selle viimase packi mapid tunduvad ka suht normaalsed tulevat, kui nad viimaks PC peale ükskord saabuvad.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.