no jah kõigil uutel see rohkem ilu asi eriti dami ei tee all res ja vit oleks võinud ka olla sis oleks tulnud midagi need mingi 1.4mil ringis _________________ el Bambito
Kas solo vs co-op droppidel ka mingi vahe on?
Co-op's tundus, et kuna mobid tugevamad, siis ka kukkuv asi veidi parem/sagedasem. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Kui kellelgi oleks lähiajal aega aidata Belial maha lüüa infernos (normal play) oleks väga tänulik.
Solodes tõmmatakse kuidagi kott pähe korduvalt . Tag: Timmyke#2876
selle geari eest oleks hästi kui saaks 15 eurot rmah'st aga noh, vast saad ikka müüdud, saapad on veits väärtuslikumad kui teised asjad, aga kui ma taolist geari olen müün ikka lõpuks vendorile
asjade väärtus langeb kõvasti, see gear maha müües saab healjuhul 2-3m kulda, mis teeb 2-3 eurot ehk.. ma ostsin nädal aega tagsai swordi 1,4m eest, nüüd ei saanud 300k eest ka maha müüa kuna samu relvi nii palju juba AH's
Rabarberid ei vaja enam kõrgeid resiste ege LOHHI, ma farmin nende statsidega A3, tunniga suren heal hujul 3-4 korda, seda tavaliselt omast lohakusest, aga kuna elited ei saa enam oma elusid tagasi siis see on lihtsalt tagasi jooksime vaev+ overall damage all mobs in inferno reduced 15%, kõik tank buildid on ajalugu, ei ole enam midagi tankida
Rabarberid ei vaja enam kõrgeid resiste ege LOHHI, ma farmin nende statsidega A3, tunniga suren heal hujul 3-4 korda, seda tavaliselt omast lohakusest, aga kuna elited ei saa enam oma elusid tagasi siis see on lihtsalt tagasi jooksime vaev+ overall damage all mobs in inferno reduced 15%, kõik tank buildid on ajalugu, ei ole enam midagi tankida
Kuidas sa sellise dps-i ja hp oled suutnud saavutada?
Nojah. Sul päris lahja relv ka ju muidugi. Mul dps 4x madalam. - ilma kõrgete resistiteta taotakse mind ikka enne umbe, kui mina neid. Aga eks relvade hinnad on kõvas languses seega eks ostan endale varsti kõrgema dpsi ja siis elab üle.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/thargun-2145/hero/6569655
Warcry ja Battle rage on kogu aeg üleval, hetkel on puudust crit dämmist, mõni elite vajab kitemist aga siin aitab rend, kiirelt rend peale ja eemale, WOTB ajal on dps 150k, kõik kukub väga kiiresti
Alguses tundus patch jube hea. Nüüd aga stompivad kõik actIII-s vabalt ringi. Medicore asjad müüavad kopikate eest. Ainult legesid peab ootama, mida on 13 paragon leveli peale tulnud 0.
Mis selles halba on, kui minusugune jorss A3 kõike pilbastab? Kas see segab kuidagi sinu mängu?
Eks rahval see tavaline reaktsioon. Kõigepealt hakkas head nänni rohkem kukkuma ja kõik olid õnnelikud. Siis jõudis majandus järgi ning enamik mängijaid tegid kiire gear-jumpi ja nüüd on need patchi alguses pidevalt kukuvad head asjad juba väärtusetu trash.
Ning oleme jälle samas kohas tagasi, kus heade asjade saamiseks on vaja nädal aega farmida.
Aga eks rahvas tahab pidevalt häid ja väärtuslikke asju leida. Kahjuks pole see võimalik.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.