Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Markspoiss
HV veteran

|
15.01.2004 12:28:33
kas cd kirjutajat annab clockkida? |
|
|
mul sis HP 9100 series
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
15.01.2004 12:39:14
|
|
|
Firmware update'iga on mõni seda teinud... aga selleks peab muidugi teadma kah mida teed
näiteks ma tean, et hp cd-writer 8200 on pandud 4x kiiruse asemel 8x kiirusega kirjutama
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
15.01.2004 13:02:42
|
|
|
hmm.. a kas keegi saaks anda siia mõne lingi kust saaxin selle kirjutaja jaox selle update`?
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
16.01.2004 11:57:10
|
|
|
Markspoiss kirjutas: |
hmm.. a kas keegi saaks anda siia mõne lingi kust saaxin selle kirjutaja jaox selle update`? |
Enamus kirjutajatega klokki teha ei saa. Ja selle asemel, et küsida, kas "keegi saaks anda lingi", võiksid ise natuke asja uurida ja Google otsingut kasutada. Kõike ikka kandikul kätte ei tooda, ise peab ka natuke lobitööd tegema.
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
17.01.2004 12:47:40
|
|
|
no vähemalt niipalju kui mina googles pahnand olen pole suutnud ma sellele kirjutajale leida sellist asja kahjuks:(
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lecler
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
17.01.2004 21:26:33
|
|
|
mõlemaga testides saan järgneva errori: This installation program could determinate if the software included with your cd-writer plus drive was properly installed. The HP Firmware update utility requires the installation of the software found disc one. Refer to your cd writer plus user's guife for installation instructions regarding the software that was included with your drive...
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
willy
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
18.01.2004 00:56:20
|
|
|
djstallion kirjutas: |
Markspoiss kirjutas: |
hmm.. a kas keegi saaks anda siia mõne lingi kust saaxin selle kirjutaja jaox selle update`? |
Enamus kirjutajatega klokki teha ei saa. Ja selle asemel, et küsida, kas "keegi saaks anda lingi", võiksid ise natuke asja uurida ja Google otsingut kasutada. Kõike ikka kandikul kätte ei tooda, ise peab ka natuke lobitööd tegema. |
Üheltpoolt on sinu soovitus õige, et tööd peab tegema leidmiseks. Kuid siiski on ju HinnaVaatlus sellel eesmärgil, et siit oleks võimalik abi saada ja seega on otstarbekas anda informatsiooni kui seda tõesti on. Vähemalt see on minu arvamus. Pigem rohkem asjalikke nõuandeid ja abistavaid linke kui mõningate UH -ja AH postituste arvu suurendamiseks.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|