IMO meid on nii palju ja päris paljud on ju pakkunud ka seda, et võiks oma serveri üldse teha. Ei pea olema PWd - meid on sitaks palju ja usaldusväärsetele ( HV keskkonna järgi näiteks) anda adminni õigused. Enamus aeg on ikka keegi ju sees...
No DayZ'le hostimisega on nutused lood sellepärast et bandwidth useage on väga suur ning tugev riistvara peab olema.
Igalühel ei vedele mingid high-end serverid kodus mis istuvad 1gb linkide tagasi
toote masina, lingi ja bandwidth probleemi ei teki - samas kui private hive, siis kaob see ribalaiuse teema üldse ära kuna hive on samas masinas ju
Private hivega on see jama, et kas me saame normaalselt mängijaid kokku? Omavahel oleks vist veits niru lasta, kuna saaks teha suhteliselt väiksed grupid.
IMO meid on nii palju ja päris paljud on ju pakkunud ka seda, et võiks oma serveri üldse teha. Ei pea olema PWd - meid on sitaks palju ja usaldusväärsetele ( HV keskkonna järgi näiteks) anda adminni õigused. Enamus aeg on ikka keegi ju sees...
No DayZ'le hostimisega on nutused lood sellepärast et bandwidth useage on väga suur ning tugev riistvara peab olema.
Igalühel ei vedele mingid high-end serverid kodus mis istuvad 1gb linkide tagasi
2TB kuus pole eriline võrguraiskaja... 10TB limiidiga 100mbit serverimajutus maksab 64 eurot kuus +km _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Pigem hetkel lasta samamoodi edasi, st valida servusid ja kus adminnid on aktiivsed ning oodata standalone'i. Seda alphat ei saa nad 10 aastaga ära pätsitud
Private hivega on see jama, et kas me saame normaalselt mängijaid kokku? Omavahel oleks vist veits niru lasta, kuna saaks teha suhteliselt väiksed grupid.
tavaliselt väga üle 5 mängija suuruseid gruppe pole nagunii. kui meil HV's on vahepeal olnud ~20 meest ühes serveris, siis saaks ju 15 ikka kokku? see oleks juba 3+ gruppi kes tegutsevad iseseisvalt. server ei pea supervõimas ja ulmeühenduse taga olema, kuna SQL andmebaas asub samas masinas ja mängijaid ei ole 50, vaid 20-30 max.
private server pakub uusi võimalusi ses suhtes. näiteks custom spawn gear, saaks korraldada mingeid "cherno rush" matše, kus grupid üritavad mingit linna enda kontrolli alla saada jne. ja kõike seda ilma häkkerite ja muu jurata.
kusjuures paar päeva tagasi proovisime seda cherno deathmatchi vms, et 2 tiimi ja püüavad mingeid kohti nö hoida jne, kui huvi on siis õhtul võin serveri püsti visata ja saab proovida, algelt proovisime mingi 5 kesti vist, a vähe rohkem inimestega oleks üsna kift vast =)
Ma tuleks ka kui naisele mingi vabanduse välja suudan mõtelda. Ja kui mul fps probleem lahendatud jälle... eelmine kord enne disconnecti hüppas 12fps peale raibe Kuigi paar tundi enne oli lõdvalt 60 _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
SE6 toimus elektros just midagi kahtlast. Järsku oli helikopter seal, see spämmis kuule igas suunas. Siis hakkasid majad õhku lendama. Seejärel liikus ringi mingi jeep. Järeldasin, et on ilmselt häkkerid ja panin ajama, enne kui surma saan.
Homme vaba päev, tulen panen korra maksma seal mängus jälle! _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Keegi rääkis et steamist saab ka?
Asi on selles, et ma leidsin krossika ja mõtlesin et checkin Skalka juures oleva Urali üle,aga minu õnnetuseks tuli mulle põõsaste vahelt ette kiviaed või midagi sellist ja ma kukkusin omal luud puruks ja vere jooksma.Mul on liivakell ees ja umbes 8000 verd.Selleks mul olekski neid kordinaate vaja teada.
viimati muutis HolyGrapp 28.08.2012 21:13:27, muudetud 1 kord
Kes tahab saab minu käest rentida serveri 110€ kuu. Windows (litsents minu poolt), 2x 146gb 15k rpm kettad. 8gb ram, quad e5520. _________________ Lae pildid -> pilt.io
Miks UK200 viga on?
võiks ju seal mängida. täna käisin, hea rahulik ja kiire... niikaua kuni fi23 toimib, võib seal olla.
hea pingiga servereid veel: SE4-5-6 ja üldse enamus SE servereid
aga täna jah masendav... ma üle pika aja mängin ja ühtegi hinnaklubi pässi pole onlainis _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.