Avastasin ruuteri logist säärase pildi. Kas keegi oleks nii lahke ja selgitaks, mida tähendab UDP flood attack? Kas seda põhjustab mingi kuri programmijupp või üritab keegi läbi õhu mu ruuterit kokku jooksutada? Kuidas selle vastu võidelda? Põhjus, miks ma seda logi üldse uurima läksin, oli ruuteri korduv kokku jooksmine mõneminutiliste vahedega.
Logis ei ole infot piisavalt selleks, et midagi kindlat öelda. Võib-olla oli UPD flood, aga võib-olla hoopis mingi UDP protokolli kasutav rakendus tekitas tavalisest suurema UDP liikluse ja ruuterile "tundus" see kahtlane. Me ei tea, mille alusel see ruuteri soft otsustab, et tegemist oli just seda tüüpi rünnakuga, ta ei täpsusta seda logis. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Avastasin ruuteri logist säärase pildi. Kas keegi oleks nii lahke ja selgitaks, mida tähendab UDP flood attack? Kas seda põhjustab mingi kuri programmijupp või üritab keegi läbi õhu mu ruuterit kokku jooksutada? Kuidas selle vastu võidelda? Põhjus, miks ma seda logi üldse uurima läksin, oli ruuteri korduv kokku jooksmine mõneminutiliste vahedega.
mul endal selle kahtlased ip aadressiga 86.96.x.x rünnakut tulnud kuid ei suudetud ära teha asja , enne pigem ruuter blockib või suunab tagasi asja . Mul näiteks tehtud nii et kõik kes ründab , kõik paketid lahevad talle tagasi Ise saab sitta omale Aga antud teema algatajal pole põhjust muretseda
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.