|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
| PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
| PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
| RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
| RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
| Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
| hääli kokku : 68 |
|
| autor |
|
Kristoferr
HV Guru

|
27.08.2012 15:55:45
|
|
|
| BlindEdict kirjutas: |
| Jep, nad annavd sulle emaili millele raf saata ja siis panevad aja peale. |
Ole hea, viska mulle PS linki.
|
|
| Kommentaarid: 265 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
27.08.2012 16:39:32
|
|
|
| Kristoferr kirjutas: |
| BlindEdict kirjutas: |
| Ise ostan kulla eest mänguaega, 5k/kuu pole palju. |
Ma vist päris kaua eemal olnud. Millal ja kus selline võimalus tekkis? |
Selline asi on juba VÄGA kaua eksisteerinud.. lihtsalt peab joppama serveriga ja seda trade chat spämmi nägema. Kui sa surnud severis mängid siis on normaalne, et sa pole kunagi sellist asja kohanud.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Teaq
HV vaatleja
|
27.08.2012 16:49:35
|
|
|
| 5K kuu pole jah kohanud. See on ikka väga väga odav. 5K ma lasen botiga paari päevaga, kui rahulikult safe farmi teha. |
5k botib päevaga vabalt isegi safe farmiga. Kellel huvi siis enamustes serverites saab GT abi brucepower8gold@hotmail.com
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
28.08.2012 10:51:03
|
|
|
Hiinlastelt kulla eest mänguaja ostmisega keerate endale ise käkki.
Ei tea kuidas RAFi abusemisega on aga igatahes kasutavad nad varastatud krediitkaardi andmeid ajakaardi ostuks ja saadavad koodi sulle. Kui pettus välja tuleb keeratakse sul konto makstud aeg nulli ja lähed nö musta nimekirja.
Parem otsi keegi usaldusväärne inimene keda tead ja tunned kes sulle kõneajakaardi ebayst/kohalikust gamestopist vms ostab ja traded talle kulla. Ei jää jälgi ega midagi juhul kui chatis asja ei plaani. Vent/Mumble/msn abiks.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
30.08.2012 08:10:48
|
|
|
ega kellelgi ei juhtu pwnboxeri licensit for sale olema ? kui on siis oleks huvitatud, ei taha nende lehelt päris 50€ eest seda osta
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
30.08.2012 08:22:42
|
|
|
Kas asi minus või mis?
Keerasin graafika põhja ja fps 80+ alati aga jõnksab ... jääb nagu iga natukese ajatagant korraks seisma...
Instas oli täiesti hullumaja kuidas pilt seisma jäi:S
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
| Kommentaarid: 366 loe/lisa |
   |
6 :: |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
30.08.2012 08:34:09
|
|
|
| asi on sinus
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
noonius
HV kasutaja

|
30.08.2012 13:37:04
|
|
|
| -FoX- kirjutas: |
Kas asi minus või mis?
Keerasin graafika põhja ja fps 80+ alati aga jõnksab ... jääb nagu iga natukese ajatagant korraks seisma...
Instas oli täiesti hullumaja kuidas pilt seisma jäi:S |
mul umbes samamoodi, SW'st välja ei läinud. Võib olla et mingi addon jukerdab
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
30.08.2012 14:36:17
|
|
|
Lihtsalt sitt ja vana kood.
Mida siin imestada on? Minu quantumarvutigagi tõmbas omalajal lisaks All You can Eati hiilimise pingele Sindragosal lambist jõnksusid sisse ja samamoodi oli Madness 25hc paar kuud tagasi kui bitchslapp ja debuffi detonatsioon või triljon bloodi + burn phaaas ühel ajal kokku sattusid jõnksu sisse. Muidu vist ei paneks nii väga tähele aga kui raidframedele on elude arvutamiseks combatlogi põhjal plugin selga lastud ja tead, et animatsiooniga samaaegselt peaks hp kukkuma ja kukubki enamusest ajast, ja siis järsku on kõvasti suurem vahe sees + fps lag.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
31.08.2012 08:56:24
|
|
|
| Ei tea millest räägid, Spine ja Madness profiilis oleva pc-ga ja max graafikaga täiesti fps lagi vabalt tehtud ning frapsitud samal ajal. WoWi kood on vast parem kui ühelgi teisel siiani tehtud MMO-l.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
31.08.2012 09:06:45
|
|
|
Kunagi kui tuli see nn uus graafika WoW'le siis sai vabalt kõik max panna aga Shadows oli see mis viskas imeliku jõnksu sisse kuigi fps ei langenud, shadows 1 nõks alla ja kõik oli väga hea.
Proovi.
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
06.09.2012 18:07:23
|
|
|
Värkse MoP ja värske battlenet account koos 2 kuu mänguajaga "ära anda". Email tuleks uuel omanikul muidugi ära muuta.
Kokkulepe PS kaudu.  |
MoP on nii saast?
Mul on tunne et jätan terve expaci vahele ja kui lõplik Burning legioni teemaline expac tuleb siis saab uuesti subitud.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
06.09.2012 18:12:43
|
|
|
| Zanzhu kirjutas: |
Värkse MoP ja värske battlenet account koos 2 kuu mänguajaga "ära anda". Email tuleks uuel omanikul muidugi ära muuta.
Kokkulepe PS kaudu.  |
MoP on nii saast?
Mul on tunne et jätan terve expaci vahele ja kui lõplik Burning legioni teemaline expac tuleb siis saab uuesti subitud. |
Ei. Lihtsalt sai kogemata sai vale acc peale ostetud. Kahjuks kahte battleneti accounti kokku panna (liita) ei ole võimalik.
_________________ Liitu Z.ai soodsa coding plaaniga
Liitu Wise'ga! |
|
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zaphor
HV kasutaja
|
06.09.2012 18:18:11
|
|
|
LIhtsalt mängu mootorisse tulid kardinaalsed muutuased sisse -kohanemine võib olla raske - mul endal oli esimene päev , hoolimata pandaria beeta mängimisest et nagu WTF!? mis siis nüüd edasi saab või mida ma siin üldse tegema pean ....
A kui speci paika sai siis läks samas vaimus edasi. Mõni klass võidab mõni kaotab - nii nagu alati patchide/expansionitega.
Z.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
08.09.2012 23:30:41
|
|
|
| Zanzhu kirjutas: |
Hiinlastelt kulla eest mänguaja ostmisega keerate endale ise käkki.
Ei tea kuidas RAFi abusemisega on aga igatahes kasutavad nad varastatud krediitkaardi andmeid ajakaardi ostuks ja saadavad koodi sulle. Kui pettus välja tuleb keeratakse sul konto makstud aeg nulli ja lähed nö musta nimekirja.
Parem otsi keegi usaldusväärne inimene keda tead ja tunned kes sulle kõneajakaardi ebayst/kohalikust gamestopist vms ostab ja traded talle kulla. Ei jää jälgi ega midagi juhul kui chatis asja ei plaani. Vent/Mumble/msn abiks. |
See on puhas BS.. Kasutan juba üle aasta hiinlaste RaF "teenust" ning isegi annual pass sai sellega läbitud. Kunagi pole probleeme tekkinud ja ei usu ka, et edaspidi tekib. Ostnud olen muidugi ainult ühe inimese käest, kuid usun et leidub teisigi nn. "legaalseid" pakkujaid.
Aga no, eks see ole iga oma asi mida ta igasugustest pakkujatest arvab..
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
09.09.2012 00:07:58
|
|
|
Asi ei ole puhas BS. Kunagi ammu proovisin oma kontot maha müüa. Igasugused vennad lisasid mind MSN-i ning üks nendest, kellel oli suhteliselt vigane inglise keel, soovis kohe kontot ära osta. Naiivsena, nagu ma olin, tegin endale paypali ning raha mulle, account talle. 20 min hiljem võttis mingisugune naine minuga ühendust ning ütles, et tema ei ole midagi ostnud ning tegi chargebacki. Mis mul üle jäi - saatsin id kaardist pildi Blizzardile ning sain oma accounti tagasi ning naine sai oma raha tagasi. Hiljem õppisin, et see kõige elementaarsem hiinlaste scam üldse. 'Ostavad' kasutaja, spämmivad oma teenuse reklaami, saades seejuures ainult kasu, kuna oma raha eest nad kasutajat ei ostnud.
Paar kuud hiljem tekkis võimalus neile 'tagasi teha'. Leidsin interneti kaudu ühe tüübi, kes scammis hiinlaseid igapäevaselt ning tema skeem oli selline:
1) Libakuulutus kasutaja müümiseks ehk sööt.
2) Õngitseb välja soovijatest hiinlased, kes on päris hästi eristatavad, kuna neil olid teatud omadused (vigane inglise keel + genereeritud MSN-i aadress + tungiv soov kohe osta kasutaja seejuures täpsemalt uurimata, mida see endas sisaldab).
3) "Money first, then account."
4) "Brb - coffee."
5) Ostab hiinlastelt kulda vms, kuna see ei ole Blizzardi poolt pakutav.
6) Saab kulla kätte.
7) Rahale tehakse chargeback - hiinlased jäävad kullast ja rahast ilma.
Sama tüüp sebis mulle niimoodi 2 Battle Chesti, mida Blizzard tagasi ei võtnudki. Samas olen lugenud, kuidas mitmeid kordi jäävadki mängijad oma ostetud tootest ilma, kuna hiinlased kasutasid selle ostmiseks varastatud krediitkaarti.
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
09.09.2012 00:17:52
|
|
|
Selle BS kohta tahtsin lühidalt nii öelda: Kõik hiinlased pole ainult "scammerid". On ka nn. "legaalseid" tegijaid kes kasutavad lihtsalt ära lihtlabase raf süsteemi automaatset ajalisamist (Isegi teadlik süsteemist, blizzard raf aega tagasi ei võta isegi kui GM kontot vaatab).
Kuid jutt hiinlastele käru keeramisest on nii tavaline, et seda teevad vist enamus non-hiinlased kes nende käest ka midagi ostavad.. Endalgi paar Cata blank kontot tühjalt seismas
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
11.09.2012 10:04:20
|
|
|
Blizzard jagab vist 7-t tasuta päeva jälle (seda sai vist isegi aktiivsele kontole lisada), sai eile oma account aktiveeritud, pärast uut patchi tunduvad kõik klassid natuke imelikud Shammil ka ainult mõned tootemid järgi jäänud.
_________________ Back to Nvidia . |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
11.09.2012 10:13:53
|
|
|
| Asdaf kirjutas: |
Blizzard jagab vist 7-t tasuta päeva jälle (seda sai vist isegi aktiivsele kontole lisada), sai eile oma account aktiveeritud, pärast uut patchi tunduvad kõik klassid natuke imelikud Shammil ka ainult mõned tootemid järgi jäänud. |
Kust su info pärineb? Vaatasin et mu postkastis küll pole mingit Blizzi teadet selle kohta.
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olawi
HV vaatleja
|
11.09.2012 11:15:10
|
|
|
| krt ise tahaks kah kulla eest mänguaega osta, kui veel xpaci kah saaks oleks eriti noobel, kulda on nagu putru... keegi hea inimene ehk näitab "töökindla" suuna kätta?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
11.09.2012 12:35:07
|
|
|
| gemini kirjutas: |
| Asdaf kirjutas: |
Blizzard jagab vist 7-t tasuta päeva jälle (seda sai vist isegi aktiivsele kontole lisada), sai eile oma account aktiveeritud, pärast uut patchi tunduvad kõik klassid natuke imelikud Shammil ka ainult mõned tootemid järgi jäänud. |
Kust su info pärineb? Vaatasin et mu postkastis küll pole mingit Blizzi teadet selle kohta. |
Kui pole e-maili saanud veel siis: link
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
1 :: |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
morfea
HV kasutaja

|
11.09.2012 13:46:36
|
|
|
| SiMka kirjutas: |
blizzard raf aega tagasi ei võta isegi kui GM kontot vaatab).
|
Võtab, võeti!
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|