Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
janeklass
HV vaatleja
|
18.08.2012 07:08:55
Läpaka prose jahutus needitud |
|
|
Tere
Tahtsin hakata läpakal termo pastat vahetama.Nii,võtsin aparaadi lahti....Toru mis läks vidio peale tuli ilusti maha,aga toru mis läheb prose peale maha ei tule ja paistab et see on needitud sinna.
Pilt
See tähendab mida? Et ma ei saagi seda maha või peaks need needid lahti võtma?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
janeklass
HV vaatleja
|
18.08.2012 07:37:45
|
|
|
Selege tänud!
Oleks pidanud vist lihtsalt natuke rohkem jõudu kasutama,need needid on hoopis selle jaoks et hoida seda plekki selle vask toru küljes .
|
|
tagasi üles |
|
 |
tarc
HV Guru

|
18.08.2012 08:46:48
|
|
|
Andrus Luht kirjutas: |
Puurid vaikselt needid lahti ning asendad hiljem kruvide ja mutritega.. Ei midagi ületamatult keerulist ja rasket. Peale puurimist tuleb emaplaat korralikult suruõhuga puhastada, et puurimise jääke ei jääks kuhugi lühiseid tekitama.
 |
Ära rohkem soovitusi küll anna nendel teemadel. Mõni võtab selle veel tõepähe.
_________________ Pakkumistes arvestan, et kodanik asub Tallinnas Tondil, kui profiilis pole märgitud teisiti.
Prosed, mälud, kettad, lcd-d, wifid, wwanid, laadijad ja muu. PS-is lähem inf. |
|
Kommentaarid: 840 loe/lisa |
   |
4 :: |
637 |
|
tagasi üles |
|
 |
est11
Mees metsast
|
18.08.2012 09:08:44
|
|
|
minule tundub et need pole üldse needid vaid kruvi pesad ja kruvid asuvad teisel pool emaplaati . aga ma muidugi pead ei anna.
abiks oleks kui sa täpsustaksid mis arvutiga tegu üldse on
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
janeklass
HV vaatleja
|
18.08.2012 09:25:22
|
|
|
Arvuti on asus F3K.
Mul asi juba tehtud,termopasta hoidis lihtsalt kinni seda seal ja ma ei julgenud väga tirida,lõpuks ikka tõmmasin natuke tugevamalt ja tuli lahti.Aga nende nö needi moodi asjadega on nii,et selle vask toru all on väike vask plaat ja peal on siis see plekitükk mis pildil näha ja need needid hoiavad seda alumis vask plaati ja pealmist plekitükki omavahel koos.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
26.08.2012 12:14:55
|
|
|
juba pildi jörgi peaks terve mõistusega inimene saama aru, et seal on taqvaline, mitte peale joodetud protsessor ning needid hoiavad jahutuse detaile koos. termopasta kõvaks muutumine sai hea näite ja see "liim " seal vahel ei juhi ka sooja väga. ise olen pesast koos jahutusega välja tõmmanud kõiki, millel on IHS ehk siis 478 kuni am3..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|