Nojah, keerutati ja keerutati, midagi asjalikku sealt ei tulnud, tundub et 2013 Q2 ta igatahes välja tuleb.
Mingi vend küsis midagi selle sarnast: What game in the past 10 years has sold the most and what game do you consider has the biggest cock?
+
Q: "Could We Get A GTA V Release Date Today?"
A: No
NEXT!
Play vajutada peaks uuesti hakkama
E: Tea mis sorti musa me kuulda saame, ma arvan et me näeme mingeid gänge ja asju kah, seega võiks midagi siukest kuulda kusagil mustanahaliste hoodis:
“http://www.youtube.com/watch?v=eewX3uhCNkQ The above link is a video I have found of apparent lighting test of GTA V. Can you disclose weather this is real or fake. Thank you in advance ” – received via Mouthoff
Now that we’ve announced GTAV, all the way up until game launch (and probably beyond) there is going to be no shortage of non-stop hoaxes, faked footage and screens, rampant rumors and speculation. As a rule, we are not going to get into the game of confirming or denying each of these as they happen as there is simply too much of it. Half of them we don’t even understand – for example, we have no idea what ‘the build model’ is, so have no idea if it is complete or not! Instead, we’ll leave it to fans like yourselves to decide what’s legit and what’s phony. Please assume if you don’t hear it here, it is probably mostly fakes and almost definitely not the complete truth.
One thing we’ll say definitively though is – there is absolutely no ‘beta’ test for the game. If you see ads or solicitations to join a beta program, beware as this could be a dodgy online phishing scam. Your best bet is to only trust information as official if you’re seeing it announced here at the Rockstar Newswire.
Sain selle red dead lehelt
“What is going on with GTAV?” – received via Mouthoff
We are very busy working on the game! Everything is going well, but the game is a huge project. We should have more information and some new assets for you soon
Hah, tundub, et keegi hoiab silma peal asjal väga värsked uudised. Igatahes need viimased pildid tunduvad eriti hea graafikaga, kas praegused konsoolid veavad välja, seda ei tea.
Ei peaks. Minu arust sobib praegugi selline graafika veel. Pole sel häda veel midagi. Samuti mõnes mõttes ka hea, et mingit väga suurt üleminekut ei toimu, kuna ei jõuta arvutit uuendada. Vähemalt suure tõenäolsusega on story ja kõik muud lisavõimalused kiiduväärt - see ongi põhiline GTA juures.
Ei ütleks küll, et kuskiltki küljest next-gen karjuks need pildid.
Kuidas saaksidki praegused konsoolid next-gen graafikat pakkuda? Wii U on ehk ainus järgmise generatsiooni konsool, millele GTA V ilmuda võiks. Ma isiklikut tahaks kõige rohkem teada saada seda, kas Sony või Microsoft mingit sorti eksklusiivsuse endale välja on kaubelnud _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Söön oma mütsi ära kui need screenshotid ei ole PC'l tehtud või tegu pole bullshotidega. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kuidas saaksidki praegused konsoolid next-gen graafikat pakkuda?
Olgu selgituseks öeldud, et minu kommentaar oli pigem suunatud neile, kes igast pildist kõiksugu kuulujutte välja imevad ja uue generatsiooni järgi ilastavad.
Need PC pildid on siin ka kohati muidu suht kandilised. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Kuidas saaksidki praegused konsoolid next-gen graafikat pakkuda?
Olgu selgituseks öeldud, et minu kommentaar oli pigem suunatud neile, kes igast pildist kõiksugu kuulujutte välja imevad ja uue generatsiooni järgi ilastavad.
Need PC pildid on siin ka kohati muidu suht kandilised.
Kui su kommentaar nüüd minule suunatud/vihjatud oli, siis tea et mina olen preaguste konsoolidega väga rahul. Kuna kõikjal räägiti, et GTA IV imes juba viimase välja praegustest konsoolidest, siis lihtsalt muutis see veidi murelikuks. 1 ja 3 pilt tunduvad olevat üpris hea graafikaga, aga võib-olla on asi selles, et GTA IV oli suhteliselt pime ja tume ja nüüd see valgem ja värviline graafika jätab parema mulje.
Tänase konsoolipõlvkonna puhul tõmba view distance neil piltidel 5-10x madalamaks, tekstuurid mõlemast küljest vähemalt 4x väiksemaks ning üldine geomeetria detailsus samuti paar korda väiksemaks. Sarnase kvaliteediga veab asja väja suht suvaline pann PC kui just taaskord ei korrata GTA4 laadset portimist. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Mootor on jah sama aga ma ise arvan et see on palju parandatud , rohkem isegi kui red dead redemptionis kuna see lennukiga pildil meenutab see maastik redi kuna redi graafika on minu jaoks väga ilus ps3el siis arvan et gta v tuleb veel ilusam
gta seeria on üldse karakteritega hästi toiminud. vast siin ka ei feili. kui peaks mustanahaline tulema siis peaasi et põkiks saaks tõmmata _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
http://www.game.co.uk võtab juba eeltellimusi vastu. Hind only £39.99. Released on TBC-2012. _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
Paljudes poodides on eeltellimine alanud ning seda varemgi tehtud eelnevate tulevate mängudega, mille väljalaske kuupäeva pole tegelikult teadagi. Ka nt Gamestaris saab eeltellimust teha. Eks nad üritavad juba varakult sellega pappi kokku ajada. Mitte keegi, s.h poed/edasimüüjad, ei tea, kunas see mäng täpselt välja tuleb. 2012 aasta lõpp või 2013. aasta algus vast tuleb.
DNF'i preorderid hakkasid vist juba eelmine sajand. Nende eksisteerimine ei näita release kohta midagi _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Kapitan, Kui mõni kuu oleks, siis oleks veel hästi.. Aga võib kartma jääda, et lausa aastakese lasevad oodata. Täiesti masendav käitumine on see RG poolt.
Asi nüüd ametlik! GTA V ilmub kevadel PS3 ja Xbox 360 peale.
"Today, we're proud to announce that Grand Theft Auto V is expected to launch worldwide spring 2013 for Xbox 360 and PlayStation 3.
Developed by series creator Rockstar North, Grand Theft Auto V takes place in a re-imagined, present-day Southern California in the largest and most thriving game-world we have ever created set in the sprawling city of Los Santos and for miles beyond – from the tops of the mountains to the depths of the ocean.
Starting next week November 5, 2012, Grand Theft Auto V will become available for pre-order everywhere and fans can expect a host of new information to become available in November.
Look for downloadable desktop versions of the brand new artwork above coming very soon."
Minu meelest on kevad ühe mängu ilmumiseks suht kehv aeg. Ise ei lülita oma Xboxi maist septembrini sissegi, sest siis nagunii korralikult mängida ei saa, tuba on lihtsalt liiga valge ja soe. _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
Minu meelest on kevad ühe mängu ilmumiseks suht kehv aeg. Ise ei lülita oma Xboxi maist septembrini sissegi, sest siis nagunii korralikult mängida ei saa, tuba on lihtsalt liiga valge ja soe.
Kõiki mänge ei saa ju ka aastalõpp/pühadeks välja anda... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Skorpion00, see on "arvatav", kuna kinnitust veel pole. Ja nii mõnedki on USA-s ettetellimuse teind, kuid pole mingit "boonust" saanud. _________________
Arvatavasti pidi täna tulema ka trailer, kuid tundub, et see Sandy rikkus plaani ära. RG ähmaselt teatas sellest. Teatavasti RG peakontor on NY-s, kus see orkaan ka tegutses.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.