Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Secret World märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 15.08.2012 20:23:31 vasta tsitaadiga

Ja kes veel ei tea, siis FREE TRIAL on ka nüüd olemas.

http://thesecretworld.com/news/sign_up_now_for_our_free_three_day_trial

tsitaat:
Funcom is happy to announce the launch of a new FREE three-day trial of The Secret World!

Players will be able to sign up for this trial starting August 15th at 9am GMT / 5am EDT / 11am CEST and the trial will be available to all interested players.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 15.08.2012 20:27:17 vasta tsitaadiga

Asi ilmus hiljuti Steami ka. Mängijate arv kahaneb väga kiirelt w?
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 15.08.2012 20:50:31 vasta tsitaadiga

XATM092 kirjutas:
Asi ilmus hiljuti Steami ka. Mängijate arv kahaneb väga kiirelt w?

Vaevalt, et ta oluliselt kahaneb. Lihtsalt mängijaid pole kunagi väga palju olnudki. Tegemist suhtkoht niššitootega siiski. Pole mingi generic MMO haldjate ja orkidega. Tegemist vägagi omapärase ja unikaalse mänguga - seetõttu pole ka ime, et puudub kohene suur mängijatebaas.

Muidugi, kes täpselt ikka teab, mis see Steami mineku põhjus oli. Vbl enne ei saadud lihtsalt kokkuleppele hindade osas vms. Või oodati, et suuremad bugid oleks parandatud.
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 16.08.2012 12:30:11 vasta tsitaadiga

Seekord jõuan ära proovida.
Kes veel ei tea, siis neil, kellel account olemas, logige sisse ja pange seal special offersi alt asi käima.

P.S. Mis teil ping on ? Mul enamasti 110-140. Endale tundub, et kergelt hakib. Võib ka asi muidugi FPS olla, 25-35 tavaliselt.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 16.08.2012 13:40:29 vasta tsitaadiga

Mul on ping 100-120 vahemikus - alla selle eriti ei ole võimalik ka, serverid on USAs.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 16.08.2012 19:57:58 vasta tsitaadiga

majestic kirjutas:
Mul on ping 100-120 vahemikus - alla selle eriti ei ole võimalik ka, serverid on USAs.

Tänud, selge.

Olen umbes 2h pelanud ja nüüd saan juba deck buildingust aru ka. Tundub senimaani huvitav.
tagasi üles
Saduff
HV vaatleja

sõnum 18.08.2012 17:19:32 vasta tsitaadiga

Sai ka mäng ära proovitud viimasel beta weekendil. Miskipärast saatis Funcom mulle key ainult viimase weekendi jaoks, aga mäng hakkas meeldima ja nüüd olen lifetime subi omanik. icon_biggrin.gif
Olen nüüd kõik mapid läbi käinud ja peaaegu kõik missioonid ära teinud, story on läbi, ainult mõned missioonid on vahele jäänud ja uusi pole eriti teinud.

Gear on kõik sinised QL8 - QL10 ja üks Venice lilla QL10. Build on dps või healer (sinine QL8 - QL10 healer gear samuti olemas) ja praegu arendan tanki buildi.
Lisage mind mängus sõbrana (/friend add Saduff) ja saatke /tell. Võiksime koos Elite või Nightmare dungeonites käia või mingeid queste teha. icon_smile.gif
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 19.08.2012 21:22:51 vasta tsitaadiga

Tegin 30 missiooni ära nüüd kolme päeva jooksul, mis olid nõudeks, et saab +2 päeva lisa + mingid boonuspunktid, mis eriti hetkel ei huvita.

Mäng on hea ning sellega tuleb probleem, et triali tõttu ei ole alati aega neid cutscene'isid vaadata.
Nüüd kui 30 missi täis sai napilt enne kella kukkumist, võtsin endale selle aja ja vaatasin "vahelõigud" ära.

Pean ütlema, et voice acting on üldjuhul _väga_ tasemel. Atmosfäär ja art/game design on ka väga tasemel. Missioonid on mitmekülgsed, on tavalisi gung-ho stiilis missioone kui ka väga huvitavaid variante. Jutt käib muidugi investigation missioonidest, mis ilmselt ei ole kõigile mõeldud ja suvaline WoWi vend ei suudaks nii palju ajuressurssi või aega neile kulutada. Tõesti ajudega inimesed on teinud ajudega inimestele nagu juba mainitud varemgi siin teemas.
Chatis käis kohati mingi usu ja üksteise perssesaatmisjutt, aga see vist tavaline, ei häiri ja tähele ka ei pane.
Kohtasin ka mitut häirivat bugi, mis ei tahtnud paari missiooni lõpetada lasta, aga lõpuks sai ikka tehtud, kui paar tundi sai teiste asjadega tegeletud. Üks neist oli vist Assembly quest bugid. Üldse ei lase QL0-QL2 relvi tihtilugu juppideks tõmmata + Glyphside panemine oli ka piin ja pidin asja katki jätma.

Annan mängule väga värskendava ja positiivse hinnangu. Ilmselt contenti lisatakse veel ja mängu buge parandatakse. Olen proovinud WoWi, SWOTORi, LOTRO + paari tuntumat ja mitte-tuntumat veel ning seni ainuke asi, mis mind paelunud on.

Asi oma raha väärt, kuid põhimõtteliselt lubasin endale, et subscribe mänge või p2w asju ei tee. Ootan 2 aasta jooksul F2P mudelit ja veel mõnda trialit, sest Funcom on neid seni andnud ka juba trialit mänginud inimestele.
Pealegi tuleb PS2 beta ja lihtsalt pole hetkel koduremondi jms kõrvalt aega tegeleda kõigega, kahjuks icon_smile.gif

--------------------------------
Tegelane on muidu Templari ridadesse kuuluv soolo Blade/Rifle DPS/healleech põhimõttel üles ehitatud. Lükkasin vist 3-4 erinevat heali andvat abilityt sisse.
Ausalt öeldes ma väga osav nendes MMOdes ei ole, sest pole lihtsalt aega neile kulutanud, aga sain Yokai + paari blogi veel uuritud ja ise keerasin midagi kokku.
Sain Kingsmouthist nendelt valgete kitlitega kuttidelt ka endale nüüd 40 tokeni eest sebitud päris kõvera mõõga, mis kenasti niidab.
Blade on vist Skill 3, Rifle 2, kõik talismanid ka 2. (=QL3 saan kasutada nagu ma lugesin)
Blade ja Rifle'il on kahepeale kokku vist 14 AP puudu, et need esimesed treed v levelid lahti lükata: mõlemal see Elite lahti tegemata.

Algselt lasin enamasti Rifle'iga ringi, aga peagi mõistsin, et Blade on väga killer asi ja kasulikum. Tundus loogiline olevat muidugi, et lahingut alustad ikka range'ist ja siis kui kinni püütakse lähed blade'i peale üle, rifle hetkel on heal leech + fire in the hole.

Pean veidi kombineerima paremini oma manti seljas. Nimelt muutsin midagi ära ja tegelane läks hoopis sitemaks. Sai siis pool tundi asjale pühendatud ja sain oma vigadest aru.

Tahaks püstolite peale minna ka, aga hetkel vist pole mõtet. Tundusid ägedad. Oleks võibolla mõnda decki proovinud ja oleks mu sõber/sõbranna ka olemas, saaks veidi vabamalt asja võtta icon_smile.gif

P.S. Euroopa server võiks siiski eraldi olla.
tagasi üles
Saduff
HV vaatleja

sõnum 24.08.2012 03:07:24 vasta tsitaadiga

Nüüd siis full sinine QL 10 dps ja healer gear olemas. Käisin ära kõikides elite dungeonites.
Eile sain Gatekeeperiga võidelda. Oi see oli hea võitlus. Algul proovisin DPS-na, hiljem healerina, lõpuks tegin ära DPS-na.
Algul tundus väga raske, vaatasin netist guidi ja sain aru et midagi on puudu.
Mul polnud võimalik teda võita, sest puudu oli purge ability. 21 AP eest sain Elementalism passive'i "Dial Down",
mis kombineerituna Shotgun "Close Quarters" passive-ga ajas asja ära. Ilma selleta ta lõi mu maha ühe laksuga kui oli umbes 40-45k hp-d alles.
Kohe kui selle passive'i peale panin, tegin Gatekeeperile ära, ei olnud midagi nii raske kui algul tundus.

Täna käisin esimest korda ka Nightmare mode dungeonites algaja grupiga. Läks üllatavalt hästi. Mina olin healeri rollis.
Nüüd on eesmärk käia iga päev NM dungeonites ja saada full epic gear (QL 10.4). icon_biggrin.gif
Selle peale läheb aga umbes 350 Black Bullioni (NM token) ehk 350 bossi/minibossi. Sinnamaani vist niipea ei jõua.
Täna sain kokku 23 Black Bullioni. Käisin ära kolmes NM dungeonis. Probleem selles ka, et NM dungeonitel on 16h (15? 17?) lockdown.

Mõtlesin, et võiks äkki teha Eesti cabal-i, kus oleks ainult eesti mängijad? Ise olen dragon. icon_smile.gif
Keegi üldse on nii kaugele jõudnud ? Scart ? Archangel ?
Tahaks eesti grupiga minna NM või Elite dungeonisse. icon_smile.gif
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 24.08.2012 03:19:55 vasta tsitaadiga

Ma nii kaugele jõudnud pole. Kuna ma peamiselt ainult Solo Play-d teinud siis jäin Transilvania lõpu-poole suht kinni omadega. Hard queste ei pigista hästi välja üksi. Aga abi ka ei taha. icon_biggrin.gif - Eks ma vaikselt tiksutan enda geari paremaks. Kui sa mingi Cabal'i teed siis võib idee poolest hiljem kampa küll lüüa. Aga aega mul suht vähe, seega mingit cabali aktiivust niipea küll näidata ei saa. Tuleviku mõttes muidugi lahe, kui siuke place olemas oleks.
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.08.2012 09:53:06 vasta tsitaadiga

Saduff kirjutas:
Keegi üldse on nii kaugele jõudnud ? Scart ? Archangel ? Tahaks eesti grupiga minna NM või Elite dungeonisse. icon_smile.gif

ar dps - full epic
heal/tank - ql 10 sinine + mõni epic
main peaks küll heal olema aga healereid on nii palju et dpsina saab lihtsamalt NM

tsitaat:
Transilvania lõpu-poole suht kinni omadega. Hard queste ei pigista hästi välja üksi. Aga abi ka ei taha.

Me ei kujuta hästi ette et sa ilma instade itemiteta osasid queste ära teed soolo.Eks see oleneb buildist ka aga mul on isegi full ql 10 neid raske teha.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.08.2012 09:59:05 vasta tsitaadiga

Mul pole mängumahti olnud juba mõnda aega, aga üritan sügise poole oma vajakajäämised tasa teha.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 27.09.2012 23:02:39 vasta tsitaadiga

See nädalavahetus -50%.

Kes pole veel ostnud siis nüüd on hea võimalus poole hinnaga vähemalt kuu aega taguda. Peaks jõudma kogu story contenti läbi teha ning see on seda väärt. icon_smile.gif

http://www.thesecretworld.com/buy/
tagasi üles
poohui
HV kasutaja

sõnum 29.09.2012 11:35:20 vasta tsitaadiga

mis hetkest see mänguaeg jooksma hakkab?
võiks ju ära osta praegu, aga paari lähima nädala jooksul kindlasti aega pole mängimiseks icon_neutral.gif ei tahaks end avastada mingi aja pärast olukorrast, et noh, nüüd on aega, mängiks, misasja, 30-day gametime juba läbi, enne kui alustada jõudsin
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.09.2012 11:43:20 vasta tsitaadiga

poohui kirjutas:
mis hetkest see mänguaeg jooksma hakkab?
võiks ju ära osta praegu, aga paari lähima nädala jooksul kindlasti aega pole mängimiseks icon_neutral.gif ei tahaks end avastada mingi aja pärast olukorrast, et noh, nüüd on aega, mängiks, misasja, 30-day gametime juba läbi, enne kui alustada jõudsin

Aeg peaks jooksma hakkama esimesest sisselogimisest minu teada.
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 29.09.2012 13:05:12 vasta tsitaadiga

Krt ma ei tea kas on ikka logimisest. Kui kodukal oma "accounti" vaatad siis on seal vist ju mingi koht, kus on ajavahemik kirjas kauaks sul litsents on. IMO mäletan nagu, et see läks ikka ostmise ajast käima. Pead muidugi ei anna.
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 12.12.2012 14:59:24 vasta tsitaadiga

http://www.rockpapershotgun.com/2012/12/12/interview-the-secret-world-drops-subscription/

toote ostjatele enam kuutasu ei ole. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 12.12.2012 15:58:14 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
http://www.rockpapershotgun.com/2012/12/12/interview-the-secret-world-drops-subscription/

toote ostjatele enam kuutasu ei ole. thumbs_up.gif

Hea lüke nende poolt.

Piiratud ajaga casual gamerina on see mulle kindlasti hea uudis, sest just subscription fee on see, mis mind pea-aegu igast MMO-st kõrvale on hoidnud. Ei meeldi mängida teades, et iga päev, mis mängimata jäetud on rahaline kadu. Kuna mäng on mul olemas siis ongi paras aeg uuesti sisse logida ja iga päev vbl tunnike midagi nokitseda.
Kohe mitte ei viitsinud 15euri magama panna iga kuu, et lihtsalt dailisid grindida vms.

Nüüd vaid loota, et business model on hästi läbi mõeldud ning update-de tegemine jätkub ilusti. icon_cool.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 12.12.2012 16:00:00 vasta tsitaadiga

200€ eest lifetime subi ostjatele on see kindlasti meeldiv uudis....
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 12.12.2012 16:38:11 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
200€ eest lifetime subi ostjatele on see kindlasti meeldiv uudis....

Nemad saavad ilmselt igavesti grandmasteri kõik perkid. Aga fantastiline lüke - kindlasti hakkan uuesti mängima.
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 13.12.2012 18:29:20 vasta tsitaadiga

On see mäng mingi hidden gem ka või on põhjus, mis on sel teemal 50lk asemel 2lk juttu?
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 13.12.2012 18:34:43 vasta tsitaadiga

mmo pole enam popp teema.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.12.2012 18:58:06 vasta tsitaadiga

Metsjeesus, subiga mmo, mille kohta kuu-paar pärast reliisi kõlakad tulid, et kiirelt f2p? icon_smile.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 13.12.2012 19:17:14 vasta tsitaadiga

Metsjeesus kirjutas:
On see mäng mingi hidden gem ka või on põhjus, mis on sel teemal 50lk asemel 2lk juttu?

Tegu on žanritootega, nagu EVE. Selles tulenevalt mängib seda väike, kuid pühendunud seltskond.
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 13.12.2012 19:28:55 vasta tsitaadiga

kas keegi teab kas selle ~12€ vene versiooniga, millel ilusti kirjas et inglise keelne, saab normaalsetes serverites mängida?
http://gameride.ru/shop/product-details/42-the-secret-world.html

või on vene serverid eraldi?

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Secret World mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.