Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Depts
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
23.08.2012 23:34:09
|
|
|
Siit samast hv'st saad kasutatud kaarte.
Half size mõõdus kaart tahab su platel adapterit saada.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Depts
HV vaatleja
|
23.08.2012 23:58:05
|
|
|
väga kiire on selle kaardiga
niiet too pci mini express kaart ei sobi ? ma pildi pealt küll eraldi adapterit ei leidnud. seal on kahes klemm aga see vist on mini pci expressil kõikidel nii.
või mis adapterit äkki ma saan selle ikka panna ??
mulle sobiks väga see wifi+ bluetooth kaart iseenesest. uurisin veel neid erinevaid ja noh eestist ma ei leidnud et poed nii väga müüksid neid.
kuna mul on wifi kaart nagu olemas siis see uus kaart peab olema kindlasti parem kui praegune sellepärast ma ei julge nagu mingit 5 eurost kaarti võtta, kuna ma ei jaga suurt midagi nende kaartide tehnilistest andmetest.
kui see esimene variant tõesti ei sobi tehniliselt mu emaplaadile siis kas see?? http://www.amazon.co.uk/Intel-Wireless-WIFI-4965AGN-Express/dp/B004KVH0CG/ref=sr_1_sc_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1345754604&sr=1-1-spell
Intel Wireless WIFI Link 4965AGN Mini PCI Express Card - Network Adapter - 802.11a/b/g/n¹ PCIe* Mini Card (2.4/5.0GHz, 300Mbps)
Tänud jälle ette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Depts
HV vaatleja
|
24.08.2012 19:17:49
|
|
|
mul on emaplaadiga kaasas mingid antennid juba. kas ma peaksin need siis ära vahetama kui ostan uue wifi kaardi? (eeldusel et see antenni adapter üldse sobiks uue kaardiga.)
või saaks hakkama ainult uue kaardi + adapteriga ?
Mis te arvate nendest usb wifi kaartidest? kas odavama otsa usb wifi kaart oleks parem kui pci mini expressi kaart mis mul praegu on ?
nende kiirused on vist aeglasemad ?
Lisaks märkasin et praegu on wifi kaardil 2 juhet ( antenni vms ) aga enamikel wifi kaartidel on 3 auku nummerdatud 1 3 2 vms mis vahet sel on? saan kolme ühendusega kaarti ka kasutada oma kahe juhtmega?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
24.08.2012 20:21:30
|
|
|
tsitaat: |
saan kolme ühendusega kaarti ka kasutada oma kahe juhtmega?
|
Jah
Mis te arvate nendest usb wifi kaartidest? kas odavama otsa usb wifi kaart oleks parem kui pci mini expressi kaart mis mul praegu on ?
nende kiirused on vist aeglasemad ?
|
Jah ja ei. Inteli kaardid ja reaalsed antennid on alati paremad kui usb junnid.
mul on emaplaadiga kaasas mingid antennid juba. kas ma peaksin need siis ära vahetama kui ostan uue wifi kaardi? (eeldusel et see antenni adapter üldse sobiks uue kaardiga.)
või saaks hakkama ainult uue kaardi + adapteriga ?
|
Osta XTR käest see kasutatud 5100 koos adapteriga (küsis 10€) ja teise 10 eest ostad need 2 antenni juurde ning kõiksehea.
Etem kui 30£ eest iibeist mingi kaart osta..
Võid alustuseks nende algsete antennidega proovida, ning kui ei toimi, ostad antennid.
Kuigi ma kahtlustaks et sul ongi rohkem antenni mure kui kaardi. Ehk alustat antennidega?
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Depts
HV vaatleja
|
24.08.2012 20:26:16
|
|
|
ahsoo ma ise oma mitte eriti kirka peaga mõtlesin et antennides kindlasti häda pole. selge ma otsin uued antennid proovin nendega kui ei toimi ostan uue kaardi ning siis antennid juba olemas see on ju ainult win win.
suur tänu abi eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|