Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 252, 253, 254 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
hendrik32
HV Guru

sõnum 16.08.2012 19:18:56 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
Ostsin omale suundantenni ja nüüd kysimus suurele ringile: kus asuvad elisa tugijaamad harjumaal Kose ja Rapla vahelisel alal? Oleks vaja veits arvutusi teha ja óige suund leida, aga ei tea, kus tugijaamad tápselt on.
Elisa kodulehel on kóik ilus ja kena, aga selline info on vist suur saladus...

Saada kiri neile oma asukohaga ja nad saadavad sulle kaardi koos lähima masti asukohaga, vähemalt mulle saadeti.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.08.2012 21:14:10 vasta tsitaadiga

Mul on probleem Huawei netipulgaga. Nimelt kui selle tarkvara on käivitatud siis hakkab igasugune heli hakkima või ragisema. Lisaks akende liigutamisel kaob nenede sisu liigutamise ajaks ära. Justkui oleks linnuke "show window contents while dragging" eest programmi töötamise ajal ära võetud.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 19.08.2012 22:42:16 vasta tsitaadiga

SinineSiil, arvutist tulev heli siis ragiseb?

Või teine võimalus on tarkvara sulgeda, startupist maha võtta, teenus peatada ning autoplay keelata. Siis ei lähe tarkvara tööle, kui netipulk järel on.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

sõnum 19.08.2012 22:55:54 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
SinineSiil, arvutist tulev heli siis ragiseb?

Kust mujalt kui arvutist. icon_rolleyes.gif
LiivaneLord kirjutas:
Või teine võimalus on tarkvara sulgeda, startupist maha võtta, teenus peatada ning autoplay keelata. Siis ei lähe tarkvara tööle, kui netipulk järel on.

Uhh... Ma nagu tahan ikka internetti ka kasutada. Ega ma niisama netipulka arvuti järele ei pista. Ja ilma selle Elisa M-interneti programmita ei saa.(Või saab?) Lisaks töötab see ainult siis kui netipulk järel on
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 19.08.2012 23:41:45 vasta tsitaadiga

SinineSiil, alusta sellest, et kõigepealt ava tarkvara, vajuta lahtiühendamine. Sulge tarkvara täielikult (ristist kinni).
Siis otsi üles süsteemisalvest (paremal all) üles netilogo, klikka selle peal ja sul peaks olema üks või kaks Elisa nimelist ühendust. Ma eeldan, et kasutad Mobiil-lairibaühendus (mobile broadband). Klikka selle peal ja vajuta ühendamise peale. Siis peaks sult küsitama APN-nime. Sisesta sinna lihtsalt internet ja vajuta ühendamise peale.
Kui ühendasid ära, siis ava uuesti ühenduste nimekiri, paremklikka sellel Elisa ühendusel, vali atribuudid/props, vali vaheleht Profiil ning automaatse ühenduse koha peal vali, et ühendaks alati automaatselt.

Tarkvara läheb sellegipoolest järgmise restardiga käima. Selleks otsi teenuste hulgast OUC teenus, peata ja keela see. See peaks algama Elisa nimega, tähestiku järjekorras leiad üles.

Autoplay ära esialgu keela, võibolla ei käivitu. Ma võisin selle XP ja Seveniga segi ajada. icon_confused.gif
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 20.08.2012 00:04:32 vasta tsitaadiga

Võid ka proovida Mobile Partnerit uuendada, kuna need pulgaga kaasa tulevad versioonid on enamjaolt aegunud.
http://www.huaweidevice.com/resource/mini/201111101685/mpartner/index.html (seal vajutad "Windows" rohelise nupu peale, kui esimene kord viskab veateata, siis teise korraga hakkab tõmbama)
tagasi üles
pinnawaatluz
HV kasutaja

sõnum 22.08.2012 19:20:12 vasta tsitaadiga

Tüüpnäide Je(elisa)ab pulkamisest ajavahemikul 18.00 - 01.00: icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 22.08.2012 20:17:25 vasta tsitaadiga

pinnawaatluz kirjutas:
Tüüpnäide Je(elisa)ab pulkamisest ajavahemikul 18.00 - 01.00: icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Äkki mainid ära ka paketi, seadme kui ka asukoha.
tagasi üles
helar66
HV kasutaja

sõnum 23.08.2012 11:25:25 vasta tsitaadiga

Jess sain ka lõpuks piirangu peale... Kuigi windows 8 näitas juba ammu, et üle 50gb on kasutatud.

Aga kas keegi teine on tähele pannud, et ühendus on väga ebastabiilne õhtutundidel?
DD-WRT näitab mulle sellist graafikut:

Täpselt kell 23:00 kaovad graafikust need jõnksud. Kas Elisa kasutab mingit haiget piirangut, mis lihtsalt "kaotab" osad paketid?
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 23.08.2012 11:54:48 vasta tsitaadiga

helar66, Ei, asi on hõivatud ühenduses ehk liiga palju inimesi on sabas. Endal pulk 3 kuud riiulil seisnud ja tõmban iga kuu limiidi täis ja seisab edasi. Peaks viitsimise kokku võtma ja lepingu lõpetama.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 28
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 23.08.2012 21:29:16 vasta tsitaadiga

No pole mõtet viriseda, kui te ,"tõmbajad", asjas mingil määral ise süüdi olete - enamus süüst langeb muidugi sellele, et Elisas liiga palju mobiilse neti kasutajaid, aga kirsiks tordil "tõmbajad-tirijad", kes asjale lõpliku põntsu panevad. Jopt pantoon, no kasutage sellisteks asjadeks juhet või tehke seda öösel! icon_smile.gif
Peab vist ikka Tele2-lt prooviks pulga võtma ja üle kolima, kui midagi paremat saada on. Näide praegusest, mingit koormust taga pole, ainult nett:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 23.08.2012 21:42:56 vasta tsitaadiga

Ei saa ka mina aru, miks anda nõuandeid, mis ühenduse veel enam kooma tõmbavad. Kui vaja tirida, siis ainult kaablit saab tirida. icon_rolleyes.gif

Ja alla saab laadida vabalt HTTP/FTP kaudu. Vähe on neid programme, mis ennast ametlikult torrentiga levitavad.
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 24.08.2012 11:41:31 vasta tsitaadiga

helar66 kirjutas:
Jess sain ka lõpuks piirangu peale... Kuigi windows 8 näitas juba ammu, et üle 50gb on kasutatud.

Aga kas keegi teine on tähele pannud, et ühendus on väga ebastabiilne õhtutundidel?
DD-WRT näitab mulle sellist graafikut:

Täpselt kell 23:00 kaovad graafikust need jõnksud. Kas Elisa kasutab mingit haiget piirangut, mis lihtsalt "kaotab" osad paketid?

Sõltub mis traffik sul peal, ei saa ju välistada et miski ajatatud P2P vms filter (kui seda tarbid)
tagasi üles
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

sõnum 24.08.2012 11:55:41 vasta tsitaadiga

Mul oli järgmine hea kogemus nv külas veetes Otepää linnas Elisa Mint Light paketiga.
Tahtsin seal läinud nädalavahetusel paar olulist faili läbi Gmaili teele saata. Failid oli vahemikus 1-9.5 Mb (word, pdf). Ma ei tea, jamasin pea tunnikene- no ei saanud ühtegi faili üles. Gmail ütles, et faili manustamine ebaõnnestus. Ja nii tollel õhtul jäigi. Kell oli mingi 21-22 vahel.
Tulin siis pühapäeval vara hommikul üles, kuskil kella 6 paiku, proovisin uuesti, läks mühisedes üles ja saingi oma kirja teel panna. Hiljem mõtlesin, et kas tõesti tegu oli mingi võrgu kalaga, proovisin lihtsalt kella 12 paiku päeval faile uuesti üles laadida-täpselt sama jama mis laupäeval- ei läinud jälle ükski üles.

Tundub, et saaks saata faile teistele inimestele, pead Elisa korral tõesti istuma öösel netis, sest siis enamvähem ok kiirus. Aga päevasel ajal pole vist mõtet proovidagi. Võibolla oli see lihtsalt tolle väikelinna teema või terve linn istus 21-22 vahel 3G võrgus icon_lol.gif
Mulle hakkab selle Elisaga küll tekkima tunne, et tuleb vist asi kinni panna. Ei ole ikka see mida sooviks. Peab mõtlema alternatiivina teisi teenusepakkujaid või liituma hoopis Tele2 mobla netipaketiga ja asja lihtsalt hotspotina lapparile vajadusel jagama.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
lauri
HV veteran
lauri

sõnum 24.08.2012 12:05:48 vasta tsitaadiga

Ise lähen ka seda teed, et nädala pärast lõpetan Elisa M-internetiga lepingu. Asemele tuleb Elioni traadita internet.
hendrik32
HV Guru

sõnum 24.08.2012 13:10:13 vasta tsitaadiga

ot:
Mis programmiga peale Huawei enda tarkvara saab mõõta levi tugevust/mürataset?
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 24.08.2012 16:50:35 vasta tsitaadiga

hendrik32 kirjutas:
ot:
Mis programmiga peale Huawei enda tarkvara saab mõõta levi tugevust/mürataset?

mind huvitab ka see sama kysimus
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 24.08.2012 16:59:26 vasta tsitaadiga

Lõpuks ometi sai mul see 2 aastane tähtajaline leping Mintiga läbi ning lõpetasin lepingu ära. Asemele sai pandud EMTi internet ning tõesti on stabiilsus koheselt märgatav.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 24.08.2012 20:07:54 vasta tsitaadiga

Tre,

anduke88 kirjutas:
Mul oli järgmine hea kogemus nv külas veetes Otepää linnas Elisa Mint Light paketiga.
Tahtsin seal läinud nädalavahetusel paar olulist faili läbi Gmaili teele saata. Failid oli vahemikus 1-9.5 Mb (word, pdf). Ma ei tea, jamasin pea tunnikene- no ei saanud ühtegi faili üles. Gmail ütles, et faili manustamine ebaõnnestus. Ja nii tollel õhtul jäigi. Kell oli mingi 21-22 vahel.

See on nii juba mingi ligi 2 kuud varsti. Ennem seda nagu väga probleeme ei olnud. Olen ise just Otepääl ja 30% packet loss. Üsna mannetu värk. Tihti ongi nii, et kuskil kella 00 või kella 1 ajal öösel läheb lahti tagasi. Sai Elisasse pöördumine ka tehtud, eks näe mis vastatakse. Aga kui olukord jätkub ja ei parane, tuleb vist hakata ka alternatiive otsima. Mul pole küll kõige hullem, kasutan enamasti Minti paar korda kuus siin nädalavahetusteti.

Equ

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 24.08.2012 22:23:59 vasta tsitaadiga

Tervist kõigile. Tekkis mõte ja tahaks kohalike gurude käest nõu küsida icon_smile.gif
Endal on Elisa nutikas 5 vana HTC Desire sees ja läpakas, mis on suht statsionaarne ja kasutab Elisa Mint Light (netis surfamine, yotube, jne.). Siin teemas jäi silma selline võimalus nagu Hotspot. Mis selle miinused ja eelised on?
Levi peaks ju sama olema, kiirus on aint nati madal aga saab ju võta näiteks Nutikalt piiramatu 10 kus kiirus on suurem ja lõppsumma ikka väiksem.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 24.08.2012 22:25:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:

miinused

aku saab paari tunniga tyhjaks

tsitaat:

eelised

korraga saab netti mitu seadet

LKits
HV Guru
LKits

sõnum 24.08.2012 22:27:02 vasta tsitaadiga

Telefon võib kokku joosta suurema/pideva tarbimise peale.

Aga kui teed hotspoti, siis soovitan pigem kaabliga - üle WiFi saab telefon ikka väga karmi piinamist.

busse
HV veteran

sõnum 24.08.2012 22:28:31 vasta tsitaadiga

ma oma kogemustest vöin öelda, et mul peab 5h aku hotspotina vastu küll, aga jah möistlikum on juhe leida seina või kaabliga teha nett. siis kestab ka törts aku paremini.
eelised

Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 24.08.2012 22:30:34 vasta tsitaadiga

Emm kodus on Elioni hüperkiire olemas aga seal kus läpakas asub neti pole ja võimalus kabliga vedada ei ole. Laadimise probleemi tegelt kah pole, pistik olemas icon_smile.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 24.08.2012 23:18:24 vasta tsitaadiga

mul on iga päev telefon juhtmega arvutil järel ning probleemi ei näe. Sõber aga kunagi proovis oma vanema htc-ga hotspoti laadides ning tal ei suutnud telefon ennast nii kiirelt laadida, nimelt aku tühjenes kiiremini kui seinalaadija laadida suutis.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 252, 253, 254 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.