Hea lahing jälle maha peetud CoFiga ( mitte küll nii huvitav kui eelmine kord, kuid siiski) Tüübid üritasid meid saarel üllatada, aga feilisid Ehk siis järjekordselt meie võitsime
Mis on kõige hullem...
...seda ei tohiks proovia, rikub veel muu ära... nii tahaks küüned taha ajada....
seda on võimalik tasuta proovida jah... low setings... vms ta oli
Video kinnitas mida ma arvasin, autojuht tappis mind:S
Alati hea idee tagurdada kui tüübid maha hüppavad autost. _________________ Trying is the first step towards failure!
Kurat, kui lihtne on regularis kaugus paika panna... ei pea kasutama mingit rangefinderit.
PS: Uuri veidi, kuidas zeroingi kasutada - snaiperiga muidu täitsa mõttetu lasta kaugusesse.
Poleks rangefinderit(loe: poleks dupemist), siis peaks mildotidega matemaatikat tegema, et kaugus välja arvutada.
Kurat, kui lihtne on regularis kaugus paika panna... ei pea kasutama mingit rangefinderit.
PS: Uuri veidi, kuidas zeroingi kasutada - snaiperiga muidu täitsa mõttetu lasta kaugusesse.
Poleks rangefinderit(loe: poleks dupemist), siis peaks mildotidega matemaatikat tegema, et kaugus välja arvutada.
no keset lahingut kui kaugus pidevalt muutub, proovi arvutada
Mida sa seal arvutad, kui on liiga lähedal lased talle jalgadesse ning tabamispunkt on pea või rindkere ja kui on kaugemale jooksnud, siis lased tal sihiku keskpunktiga üle pea ning tabad kas jalgu või keret vastavalt sellele kompenseerid _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Tere, ühineksin teiega Dayz's. Üksinda mängida on tüütu, kuna keegi ei kata. Probleem seisneb selles, et ma ei tea millal te kavatsete mängida. Kuidas te kokku lepite millal te mängite?
Tere, ühineksin teiega Dayz's. Üksinda mängida on tüütu, kuna keegi ei kata. Probleem seisneb selles, et ma ei tea millal te kavatsete mängida. Kuidas te kokku lepite millal te mängite?
Hüppa Mumblesse, seal on koguaeg keegi ja jaurab ringi
iga päev _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Pimedas pole AS50ga eriti midagi teha (kui just hackitud versiooni ei leidnud kuskilt) _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Eile parkisin öösel kell 3+ kopteri ära ja siis mõtlesin, et võiks nati paremale poole puudele lähemale panna, aga siis läks perse kõik ja lendas õhku
Ise sain imemoodi ejectiga välja ja jäin ellu
FI23's on heli crash NW airfieldi lõunaotsas... aga keegi vist seda juba piilub lähemalt, sest zompse on terve põld täis... kammisin veidi aega termaliga ja tulin ära
mumbles vaikus rsk _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ise pean pausi, kuna immersion on kadunud minu jaoks ja tükk aega pole midagi uut juurde tulnud, ainult bugisid kahjuks, arvan, et tühi mumble on viide ka selle kohta, et teistel sama teema.
Ega praegu on meid ka õhtuti parajal hulgal sees Enamasti liigume kambas ka koos ( või täidama ühiseid eesmärke), mõni vahel rändab üksi kuskil ringi.
Muidu oli jah igavam, aga nüüd selle CoF klanniga sõdu pidades, on mäng veits ilmet juurde saanud Kuigi tundub, et mäng hakkab suht snaipimiseks muutuma - meie oleme enmasti Skalisty Islandil helika juures ja CoF klann üritab siis meid killida.
Kui huvi on, siis võiks ju mingi paiga ja kellaaja kokku leppida CoFiga? saaks veits teistsugust sõda ka teha
Mul kadus koosmängimise isu pärast seda ära, kui hakati häkkerite pesadest oma telklaagritesse nodi ümber kantima. Suht järsku olid kõigil HV-lastel ghillied ja thermaliga AS-50 vms.
Ise üritan oma laagrit rajada ja sinna nodi koguda ametlikest lootspawnidest - ehk mängin nagu ideaalis ette nähtud. Igavaks läinud ei ole. Keegi veel huvi tunneb sarnasest mänguviisist, siis andke teada, rõõmuga jookseks aegajalt koos ja ehitaks koos ka laagrit/laagreid.
Tavaliselt leiab mind ka HV Mumblest, kui online olen.
Tänane päev siis tõestas, et meil oleks vaja privaatsemat mumblet. Vaatab, vb tõstan yhe võimekama kasti hostingu otsa ja saab lausa eestis asuva mänguserveri jooksma. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kui näete selliseid mängijaid nagu Cortez, Neeger, NoLife ja Steels, võite kohe kuuli pähe lasta neile...Tüübid kuulasid meie asukohta pealt ja üritasid meid tappa. Lisaks kui nende vastu avati tuli, siis nad kohe disconnectisid nagu väiksed lapsed. Haledad vennikesed.
no teoorias saaks sinna selle ka panna, aga pidid vist mingid karmid tingimused olema sellega...uurin asja, seal masinas mul ennegi mänguservereid olnud.
Igast variante saaks aga hetkel on nii, et tegin ühe toa juurde mis on parooliga kaitstud ning parooli küsige mumbles teiste käest, kes koos mänginud juba teavad üksteist usaldada. Seda saab vajadusel iga päev vahetada ja kui asi peaks väga hulluks minema, saab ka terve serveri parooli alla panna.
Esialgu võib parooliga tubasid juurde teha vajadusel.
Kas tõesti mängivad eestlased juba teineteise vastu? Palju teid siis kokku on?
Nagu ma jutust kuulsin, olevat tegemist olnud mingi häälemurde-ealistega Kes tõenäoliselt arvavad, et on "bad ass muthafuckad" aga ise disconnectivad jne. Noh laste värk - nagu ikka.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.