Imelikul kombel vahest "lampi" Origin hakkab CPU-d kasutama päris tublisti (~30-40%), ilma, et parasjagu kasutaks seda. Kellelgil veel sama probleem on/olnud?
Mul juhtub see teinekord pärast BF2 mängimist. CPU-d kasutab just Origin, mitte mõni lohakile jäänud BF2 protsess. _________________ Windows ei ole viirus, viirus teeb midagi...
Ehm - suhteliselt magedad featuurid. Mingi väikene sotsiaalvõrgustiku lisa, samuti mingi newsletteri tüüpi teatamisesüsteem, kui mõni uus mäng välja tuleb vms.
Achievmentid ehk saavutused - nojah, Steamil on need juba aastaid olemas. Mitte midagi uut minu jaoks...
Mitte midagi uut sinu jaoks aga platvorm areneb ja lisatakse featuure mida kasutajad nõuavad. Nende reklaamimine selle video point ongi mitte Steami fännide üllatamine.
Imo Origin sakib anyway 100 erinevat DD platvormi on tüütus. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
origin logib umbes kord päevas välja kui ma selle sisse logituks jätan ja ülepäeviti otsustab ühel hetkel hakata 10-15% cpu ja 300mb+ mälu kasutama hakata.
kusjuures, see on mingi 9nda versiooni häda, sest eelmine selliseid nalju ei teinud. pidev mem usage oli enne ka ~100mb, aga see ming ei häirinud. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
londiste, vaeseke, kõik need 300 MB sinu 16 GB juures vist jätavad sügava jälje
Kuigi jah, pinda käiks mulle ka. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Kahtlane värk, sain lampi kirja praegu, et origini e-maili vahetus õnnestus ning enam ei lase sisse logida
[edit]
Nähtavasti piisab origini accoundi ümber kantimiseks lihtsalt viimase passwordi ja mailiaadressi teadmisest. Originaalmailile ei tule mingit kinnitust ega miskit. Igatahes peale mõne minutist vestlust live chat suppordiga lahendas kodanik Siddhartha mu probleemi ning sain oma accoundi kellegi "Yujerko Yujerko" aka Dimitri käest tagasi.
Too oli mulle vahepeal lisanud sõbraks kellegi Blood-For-Blood/Dima nimelise tegelase. Kindluse mõttes tasub temaga ettevaatlik olla. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
mul oli ka mingipäev, kus konto järsku ligipääsmatuks muutus - kohe tagusin forgot passwordi ja sain uuesti sisse
kurat teab, kas keegi üritas kontot ära nihverdada, aga kerge paanikahoog tekkis _________________ ☠
Kui Üritan installida Originit, siis peksab sellist errorit.
C:\Windows\system32\MSVCP100.dll is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support. _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Endal ütleb vabzee "Unable to Connect" ja jookseb kolinal kokku... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Minu Origin kasutaja e-maili on keegi ära muutnud. Sisse enam logida ei saa. Origin helpi peab ka sisse logima, mis on praegusel hetkel võimatu.
Mis võib olla EA e-mail, kuhu sellest teatada?
mingi kuu aega tagasi oli endal sama jama, lambist ei lase sisse logida kuigi user ja pass on õige ja veel iga paari päeva tagant, nüüd on nagu maha rahunenud _________________ "Mõtle kriitiliselt"
DefXtreme, Endal ka viimase nädala jooksul parool 3x vahetusse läinud.
libe, Ei mõista kuidas see parooli vahetus arvuti puhtusega seotud on? Kui browser´is salvestatud ja lampi ei sobi enam battlelogi, ea ja origini kontoga. Tavaliselt tuleb parooli vahetusega ka teavitas mail, aga selle bugiga mitte.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.