Mängisin IS3´ga, mis on eliit. Just oli mäng, kus lasin KV5le 3x ammo racki ja 0 dmg (dinged, penetrated ja vaikus, kuigi selgelt oli näha, et sai pihta). Samamoodi lasin 1x SU-152 kahuri alla, 0 dmg. IS-3 lasin ette punasesse (low armor) kohta. 0 dmg. kaotasime 1-14.
Bug? Pole kunagi sellist asja isegi ligilähedaselt näinud. Sanss, et teen 0 dmg nii palju järjest kordi ja nii ligidalt on ehk 0.000000000001%?
Kerge WTF tunne on küll. Lase nagu paberkuulidega.
viimati muutis Kristoferr 22.08.2012 14:25:57, muudetud 1 kord
ELC AMX on ikka vahva putukas, ronid külje alla ning vastane lihtsalt ei saa midagi teha. Ainult D.Max'i kahur liigub piisavalt alla, et ELC sellisest positsioonist maha võtta.
krist2an, ma sõitsin ühest ükskord tiigriga lihtsalt "üle" , muud polnud enam teha...
Õnneks vastane oli piisavalt loll, et lasta mul ennast keerata, samas ega eriti HP´sid mulle kah just alles ei jäänud... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
vaatan et T5 heavydel on ~75mm paksune armor, T5 mediumi 76mm kahur laseb vastavalt AP/GOLD HE/HE -> 68/100/38 penetrationiga. niiet suht võimatu penetrateda, kui just kulla eest ei lase
kui palju madalam on armor "weak" spottides?, sest siin üsna üldiselt öeldud, et armor on näiteks front/side/rear : 75/75/70
viimati muutis Char 22.08.2012 15:54:45, muudetud 1 kord
Kumma toru ostan kv1, kas selle viimase või kõige suurema?
see, mis 120 peneb ja 160 dämmi teeb tavalise moonaga - 85mm.
Char kirjutas:
mis on parim FREE tank raha teenimiseks, teie arvamus? palju teenib tavaliselt per match ka? no see kõigub, aga umbes
Enamik T5 T6 tanke. Eriti vaata PZIV ja KV1 poole. KV2 ilmselt ka, aga minu jaoks veidi uimane ja igav mängida.
Kui oled osav võid Shermani või T34ga ka pulli teha.
Mida pekki, kas nad kavatsevad Pz4-lt selle suure relva ära võtta? _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
GWTiger suure toru ja kildfugassiga on ütlemata jõhker pommitaja. Vaene IS7 läks kohe mängu alguses toreda pauguga juppeks
Tavamoonaga ei saa üldse hästi pihta, aga killud on julmad, kuni 2000dmg. 3 tanki saab isegi korraga lasta kui nad kobaras on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.