Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Markspoiss
HV veteran

|
21.08.2012 00:05:05
Kas keegi on selle tööle saanud dvbvieweril? (mymovies plugin) |
|
|
on keegi seda proovind ja tööle saand? mul kõige viimane dvb peal... loogish, et originaal:) aga ma kas ei oska seda nüüd õieti installida või milles jama?
http://www.dvbviewer.tv/forum/topic/33768-mymovies-movie-info-osd-plugin/
saan selle mymovies kirja ka omale ilusti sinna menüüsse ja puha aga niigui sinna vajutan ei tee kas midagi või viskab lihtsalt viimati käinud kanalile tagasi:(
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
21.08.2012 21:15:49
|
|
|
vaatasin sellele korra otsa, paistab et installi juhend on pisut vale. Nimelt mymovies.xml faili pead panema C:\Program Files\DVBViewer\OSDSkins\Default kausta, kui OS ja/või DVBViever mujale on installitud, tee path-s vastavad korrektuurid.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
21.08.2012 21:22:52
|
|
|
tänud ma sain juba varem tööle jah... pikaa aega pead murdes ja katsetades jne... eile oli see peakene suht väsinud ka juba:) aga igati asjalik plugin... olemas ka veel myserials vms:)
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
21.08.2012 21:52:13
|
|
|
Kui teinekord nii palju katse-eksituse meetodil proovida ei taha, on abiks processmon... vaatad mis faili protsess torkida üritab ja saadki aimu, mis kus olema peaks.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
22.08.2012 00:05:08
|
|
|
siin siis siuke skin jms... ma kahjuks saksa keel ei puhu... no väga vähe... ja mingil teisel skinnil oli ka see... saab ehk aru või teab keegi kuidas need id-d vms paika timmida? seal on need 40000 ja 40001 jne... input alt kuskilt aga kuidas täpsemalt?
http://www.dvbviewer.tv/forum/topic/38952-osd-skin-blufuzz/
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|