see auto sõit nii hull kah ei ole, pärast paremate masinatega on päris pro ringi lasta. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Suhteliselt norm mäng, sõitmise ajal tõesti väga tundlik kaamera aga üli närvi ajas alguses kaklus, kuid kui selle käppa saad on väga lahe. Lihtsalt nupud ei taha töötada vahest kakluse ajal ma ei tea miks.. samas enam nagu pole probleemi olnud väga.
Kohe ka video youtubes
Benchmark:
Extreme AA-ga oli FPS 2x halvem, pilt täpselt sama.. niisiis kasutan koguaeg HIGH seades FSAA-d.
2700K@4.9GHz
GTX680 default
16Gb DDR3
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ise ka rahul. Gameplay kõrval eriti meeldib stoori- meenutab kõvasti "Infernal Affairsi" ja "The Departed" mis on väga head kriminaaldraamad (tegelt viimane on ameerika remake esimesest ). Ja muidugi soundtrack:
busta, norm bug siis Pulti aga ma küll kasutama ei hakka. Saan hakkama küll veel. Ehk tuleb patch siis.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
see mäng pakub ikka palju laught oud loud momente
pätt varastas naise raha kelle autot ma parandada aitasin. jooksin ta järel mingi 15 sekundit kui ta üle ääre hüppas ning feilis ja vette kukkus. mission complete
aga ise pole küll võitluses mingit probleemi näinud, vahest ta jääb nagu ootama kuid midagi halba pole sellest küll juhtunud. uusi trikke õpib ka juba vaikselt
Keegi turniirist on osa võtnud? See, kus on 6 roundi
Igatahes, mul see väga meeldis kuna nupud kõik selged. Üle pika aja üks mäng jällegi, mis väärib ostmist (14€-ga).
Ma ei tea küll, kui tähtis on seal mängus protsessor (kas on samasugune prose-söödik nagu GTA IV?), kuid graafika sobiks küll, et mängida seal ~30fps-ga. Endal i5+HD6630M (6630 praktiliselt sama, mis 540) ning benchmarkiga sain tulemuse, et max oli veidike üle 40fpsi, miinimum vist oli ~15fps (aga no see oli vist vaid hetkene olukord nagu teadagi). Siiski üldjuhul ~30fps jookseb.
Ma ei tea küll, kui tähtis on seal mängus protsessor (kas on samasugune prose-söödik nagu GTA IV?), kuid graafika sobiks küll, et mängida seal ~30fps-ga. Endal i5+HD6630M (6630 praktiliselt sama, mis 540) ning benchmarkiga sain tulemuse, et max oli veidike üle 40fpsi, miinimum vist oli ~15fps (aga no see oli vist vaid hetkene olukord nagu teadagi). Siiski üldjuhul ~30fps jookseb.
Väga hea mäng on. ning võrreldes GTA4-jaga jookseb nagu sulavõi. Main Karakterid on veel detailsemad isegi vast. Vihm on hästi ilus. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Olen nüüd tükk aega mänginud. Eks kui tahta, siis harjub selle sõitmisega ka ära, kuigi väga loodaksin, et mõne patchiga muudetaks paremaks. Iseenesest see story on olnud senimaani täitsa hää ning nii palju kui linnas ringi luuranud tundub palju huvitavaid lisategevusi ka. Story ja nende lisavõimalustega on vast see isegi GTA IV-st üle. Tuleks normaalne füüsika - siis oleks täiuslik mäng.
Täitsa fun pela on, võitlussüsteem meenutab veidi Batman Arkham Asylum/City oma ja iseenesest asi toimib. Profiilikastiga edukalt mängitav @ 1080p medium settings vsync peal, kohati autoga sõites langeb FPS 20-30 kanti.
Ma vaatan et sul on suht sarnane komplekt nagu mul, ega sul juhuslikult mõni dell või asi pole mis kasutab seda AMD switchable graphicu asjandust ?
Vaatasin mängu ja ei tundu väga atraktiivne, vähemalt mitte PlatoonSgtElias videot vaadates. Kaklus stseenid on huvitavad aga muud midagi küll mitte
Dell Vostro 3550 on, profiilis konf olemas. Ainuke jama on selle HD6630M kaardiga see, et uuemad video draiverid alandavad päris kõvasti fps-i ning nendega on mängimine praktiliselt olematu. Pean kasutama mingeid eelmise aasta suve draivereid (Delli kodukal).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.