Kas mingi HinnaVaatluse või eestlaste channel kah eksisteerib? _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
2)samas kasutades AP, on mul raadios mees öelnud, et PENERATED, aga dammi sai tank 0, kuidas see seletub?
sama küsimus endalgi... elasin üle lahingu kus ma tegin 3 järjestikulist pene lasku ja kõigi dmg oli 0, total wtf olukord oli, juskui mehed unutasid teravmoona koju ja kasutasid paukmoona
0 dmg tähendab seda, et sa lõhud vastase tankil mooduleid / vigastad meeskonda. Kui sul on vastab perk olemas siis sa näeksid ka mis sa tal katki lasid.
Tänud...ei olnud sellega kursis.... kuigi nende laskude peale oleks pidanud too tank juba laibavagun olema jälle targem.
mul relval näidatud average penetration on 61/160, keegi oskab öelda, mis ammo tüüpi siin mõeldud on? ma enne ei tahaks osta, kui tean, et free ammoga saab ka 160 pennu, ja et pole kulla oma see 160.
Tegu on haubitsaga, tal on ainult HE/kuldmoon. AP moona pole.
seega penetrationiks jääb hädine 60? sellega pole midagi teha
Eksid. 122mm haubitsa dam on 450 (kui penetreerib). Kui ei, siis on 450/2 miinus soomuse paksus. Alles jääb üsna palju, kusagile 150 dam isegi kõige halvemal juhul läbi mõne tugevama esisoomuse. Aga su enda tieri tankidele on 450 dam sisse praktiliselt garanteeritud, ja tugevamatele ka, kui neid tagant või küljepealt lasta.
Ma nimetan seda kahurit shotguniks. Ei tea mis oleks saanud, kui seda poleks KV1Si relvastuses olnud. Kuni 122mm pikatorulise kahurini oli nii pikk grind, et see haubits muutis ainsana selle talutavaks.
Tegu on haubitsaga, tal on ainult HE/kuldmoon. AP moona pole.
seega penetrationiks jääb hädine 60? sellega pole midagi teha
Eksid. 122mm haubitsa dam on 450 (kui penetreerib). Kui ei, siis on 450/2 miinus soomuse paksus. Alles jääb üsna palju, kusagile 150 dam isegi kõige halvemal juhul läbi mõne tugevama esisoomuse. Aga su enda tieri tankidele on 450 dam sisse praktiliselt garanteeritud, ja tugevamatele ka, kui neid tagant või küljepealt lasta.
Ma nimetan seda kahurit shotguniks. Ei tea mis oleks saanud, kui seda poleks KV1Si relvastuses olnud. Kuni 122mm pikatorulise kahurini oli nii pikk grind, et see haubits muutis ainsana selle talutavaks.
Statistika osa on küll hea ja uued medalid. Asjakohatud embleemid (superman) teevad natuke lapsikuks asja, üritatakse võimalikult palju kulda välja pumbata ehk mäng hakkab rohkem kommertseeruma.
Tankidele märgiti tavaliselt kui palju tank puruks lasi. Eks näis kuidas kohanemine on, tobe võib küll olla kui terve mäng vedeled tagurpidi nagu prussakas
Selline küsimus tekkis eile mängides et saksa T4 tankile kas osta peale lühikese toruga, suure dmgi, väikse Ap-ga, kahur või pikema toruga väiksema dmg Ga suurema AP-ga kahur? Ma saan loogikast aru et mida pikem toru seda täpsem lask aga kumba eelistada? Mõnikord kui 2tieri kõrbemad heavyd vastas on juba lahingu alguses selline lootusetu tunne et mitte midagi pole teha kuna relv ei tee nende monstrumite vastu mitte midagi
Sellepärast rasketankid ongi rasketankid, et neile pisikesed viga ei saaks teha. Vahet pole millised torud, kui masinat eliidiks tahad teha, siis pead nagunii kõik upgraded ära tegema.
Antud tankile võta täpsem toru, saad vaatepiludesse snaipida või kuulipildujasse. Suure dmg torust pole väga kasu kui isegi pihta ei saa.
nagu ma aru saan, siis laseb kahur suvalisse kohta selles rohelises ringis, siis pole mõtet eriti ju sihtida, kui ring on tanki suurune või isegi suurem, vaid pigem tanki keskele, et ring jääks maksimaalselt tanki peale ?
sest igal relval on ~0.5meetrit/100m peale täpsus mööda
Ka see loogika peab paika et mida kallim kahur researchides seda parem ta nagu võiks olla?
Ma pole hetkel arvuti taga et täpset tanki nime öelda aga on T4 saksa medium, mis Techtree peal liigub kõige otsemini T50 tier 10 tankini. Üks kahur maksis 800 pts ja teine 350pts et researchida
mis tierist sihtimine olulisemaks muutub, ma oma T4 tankiga üritan ikka sihtida roomikuid või tagumist külge kui tank küljega minu poole
viimati muutis Ravenclaw 21.08.2012 15:10:28, muudetud 1 kord
nagu ma aru saan, siis laseb kahur suvalisse kohta selles rohelises ringis, siis pole mõtet eriti ju sihtida, kui ring on tanki suurune või isegi suurem, vaid pigem tanki keskele, et ring jääks maksimaalselt tanki peale ?
Eks inimesed võivad siin ümber lükata, aga ma ütleks, et reaalselt on hajuvus ringi suurune ainult siis kui lasta "pimesi" ilma et su meeskond vastase tanki näeks. Reeglina siiski lendab mürsk täitsa sihiku äärde väga harva kui vastase tank sihikul. Pikkade distantside pealt juhtub mõnikord et läheb mööda, aga peaaegu mitte kunagi nii räigelt kui see sihtimisring lubaks. Tavaliselt kui hoiad sihikut tankil ja annad meestele aega nn sihti seada siis see mürsk ka sinna keskele läheb kenasti.
Hea näide sellest on KV 152mm kahur, mille täpsus on pealtnäha kohutav. Kui paar sekundit kauem sihtida kui rõngal kokkutõmbamiseks vajalik on, täpsus paraneb tunduvalt. Mul oli üks mäng Malinovkal, kus ma tabasin selle jurakaga sihtmärke 400m kauguselt umbes 13 lasku järjest, kuigi rõngasse oleks mahtunud terve laut või kabel.
Ravenclaw kirjutas:
Ka see loogika peab paika et mida kallim kahur researchides seda parem ta nagu võiks olla?
Ma pole hetkel arvuti taga et täpset tanki nime öelda aga on T4 saksa medium, mis Techtree peal liigub kõige otsemini T50 tier 10 tankini. Üks kahur maksis 800 pts ja teine 350pts et researchida
mis tierist sihtimine olulisemaks muutub, ma oma T4 tankiga üritan ikka sihtida roomikuid või tagumist külge kui tank küljega minu poole
Ahaa, Pz III. Soovitan seda 5cm kahurit, pen 67, dam 70. Piisavalt hea, et tieri jagu tugevam Pz III/IV üks ühele maha võtta. Seda 7,5cm haubitsat ma pole proovinud, aga 43 pen / 110 dam ja accuracy 0,55 tundub suht vilets kaup. Sellega võib ilmselt artysid hävitada.
Löwel on näiteks väga täpne toru, isegi kaugelt saab is-3 näiteks ammo racki lasta. Hajuvust on, aga nii ja naa.
Päris suvalt sihtida pole mõtet, lased põrkesse. Näiteks kui oled teise tankiga ninapidi koos, siis tasub lasta kuplil olevat vaatetorni, alati tuleb täislask.
28protil siis näiteks kupli tagumist serva (need on pealt avatud).
Alati lase küljepealt mootorisse (põlema) või ammosse mis peaks olema torni all kohe.
...Ma pole hetkel arvuti taga et täpset tanki nime öelda aga on T4 saksa medium, mis Techtree peal liigub kõige otsemini T50 tier 10 tankini. Üks kahur maksis 800 pts ja teine 350pts et researchida...
Ahaa, Pz III. Soovitan seda 5cm kahurit, pen 67, dam 70. Piisavalt hea, et tieri jagu tugevam Pz III/IV üks ühele maha võtta. Seda 7,5cm haubitsat ma pole proovinud, aga 43 pen / 110 dam ja accuracy 0,55 tundub suht vilets kaup. Sellega võib ilmselt artysid hävitada.
Pz III, just. Ise kasutasin kah 5 cm KwK 39 L/60 toru ning tegi töö ilusti ära. Samas, kui palju näost-näkku raskete tankidega kakled siis eelnevalt seletati kuidas HE moon töötab, see võib isegi selles olukorras okei olla. Pz III on üsna kiire tank mis enamus olukordades on siiski pigem esiliinil kui kaugel sniper. Kui ma ei eksi, peaksid ikka üsna tihedalt KV1-sid nägema, millele selle 67 pen/70 dam-ga, face it, suurt väga midagi ei tee.
7,5 cm moonasid võrreldes tundub 19 hõbeda eest Sprgr 18 isegi söödav ju. Kui õigesti välja loen, peaks tollest kahurist seda moona lastes olema 100 mm pen/110 hp dam. Tõsi, kaugelt laskmiseks see ei kõlba, kuid "kirvega näkku" on valus.
mis tierist alates on soovitav mooduleid peale osta tankile? et kus maalt hakkab selline grind pihta et teed rohkem kui 40 lahingut ühe tankiga?
Tier 5 alates pane open ventsid peale masinatele. Equipment ka. aid kit, repair kit ja fire ext. Crew treeni vähemalt 75% peale kohe. 50% piinled alates T5. Annab tunda juba T4 tegelikult.
Artyde puhul võib juba T4 panna ventsid peale + crew 75%. (Isegi T3 võibolla)
Oleneb kuidas hõbedaga lood on. Ise olen peale ventside pannud asju peale alles T6-T7st.
Toonitan veel, et pigem oota ja teeni hõbedat vana tankiga ning siis osta crew 75% - ära jäta 50% peale - see tapab igasuguse isu
Võta prioriteediks endale arendada kaht masinat kõrvuti T5 välja. Siis vaata edasi. Üle nelja korraga majandamine viskab kopa ette - samas vaheldus on vahel väga hea. Ei suuda kaht sama tanki grindida, kui ei meeldi ka. Mul viskas arty näiteks täiesti kopa ette praegu
Mis laskemoona puutub: pole mõtet hõbedat enne lugeda, kui T6+ mängite. Seni miinusesse üldiselt jääda ei tohiks, kui just eriti kõveralt ei lase
mis tierist alates on soovitav mooduleid peale osta tankile? et kus maalt hakkab selline grind pihta et teed rohkem kui 40 lahingut ühe tankiga?
Mul on loltraktori peal vent, sihtimise kiirendaja ja kamovõrk _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
Mul on loltraktori peal vent, sihtimise kiirendaja ja kamovõrk
T1 Cunninghami peal on binokkel, camonet ja vent. Aga noh, sellega kütan balti liigat kah.
Ise soovitaks moodulid kohe panna, kui pappi üle jääb. Alustuseks camo nett + toolbox, mida saab tasuta edasi tõsta.
Annate nii ebamääraseid vastuseid.
Selge on, et kui special eventi jaoks T1 v T2ga ei mängi pole neile mõtet osta peale ventse jne - selle asemel osta endale parem kõrgema tieri tank.
Ilmselt rääkinutel on ka premium (tank), seega rahhi jääb üle.
Mul endalgi on M2LT peal vents + veel midagi, aga sp , et sel tankil on nostalgiline ja emotsionaalne väärtus ja sp funin sellega ringi vahest.
Ära raiska pappi, T4-T5 mõistlik vents panna. Edasi juba ka muud.
Milline premium tank neist üldse kõige mõistlikum oleks?
hõbedat oleks hädasti tarvis kokku kühveldada... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Hmmm...Type ei paista üldse hetkel müügis olevat...
Muidu võtaks selle küll, Tiigriga rallides ajavad need ikka ilgelt närvi, asi on kuradi kiire ja eest 8,8 ei penetreeri kah seda raiska...
Just täna vaatasin neid premiume ja minu valik oleks kas Type 59 või T34.
Kas keegi seda 88mm Jagdtiigrit oskab kommenteerida? Soomuse läbivus tavalise moonaga on küll üsna tagasihoidlik, ainult HE-d spämmida 11,11 ROF-ga? Hobeda grindimiseks aitab? V oleks Type/T34 ikka parem valik?
tahaks hakata mingit kiiret tanki tegema, ehk siis midagi sellist, et turret oleks peal ja T10 peal oleks kõige kiirem tank ja enamvähem norm damage , soovitusi?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.