No seda kopterit ei olnud seal eile pärast crashi juba kui ma kohe sinna spawnisin... 100% kindlusega võin väita, et jooksime selle ehituse ja mäe vahelise ala läbi kellegagi kus siis sai teine mängija tuld ning mina lõpuks kirvest _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Ma asun NW airfieldi lõunapoolses otsas, vähemalt eile sai seal lõpetatud. Global tegi muidugi öösel meile mõnusa tünga... kogu õhtu jaurasime selle helikopteri pärast ja siis lõpuks kimas meil kõigil eest ära, läks kopteri juurde ja logis välja. Ütlemata kuskohast me selle leiame _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Lugedes neid poste ja vaadates neid videoid, tundub päris põnev tegevus kuhu võimalik palju aega matta.
Hommikul kell 5 lõpetades ja kell 8 ärgates on küll "OH GOD, WHY?" tunne... aga õhtul jälle sama hooga edasi _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Eile relogides peale crashi olin ka kukkunud sinna Cherno ehitusplatsi juurde ja no ei olnud mingeid leeke ega märke sellest, et oleks keegi alla kukkunud. Kusjuures lasin 2 venda maha kes ehitusplatsil ringi tuuseldasid (neil võis karm olla, ilma NVG-deta, jooksid ringiratast nagu paanikas lambad) aga keegi võttis põhja poolt maha.
SAi tore päev lõpule viidud ja ka tore punkt päevale pandud lada õhku laskmisega
Sõitsime kolbaga meie uute laagrisse uraliga.
Üks kole pilt ka mis juhtus.
Spoiler
Õnneks sain ta peale poole paagi kütuse kulutamist uuesti lahti
Väike klip ka
Link _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Karl ei ole süüdi seal sest seal sada matsi arvas erinevalt ja suht raske on otsustada mida teha ja arvastavasti oli tal ka juba suht ennem adreka laks käes kuna alt tulistati ja eelnevalt oli juba teada et kopter on sinnapoole teel ja vast ajas ka nupud sassi.
Ning see ka pole tore kui keegi kohe teist sõima hakkas.
Pessimist: arvas et saime surma
Optimist: saite häkerite kotteri alla
EDIT: Karl on hea kopteriga sõitja ja suht HV tiimist peaks olema ta üks parimaid tegel. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Loomulikult on hea lendaja, aga võttis lihtsalt tol hetkel vale otsuse vastu. Piloot peaks suutma ikka ise vastavat olukorda hinnata ning teada oli ju, et ringi lendab häkker, kes korjab inimesed peale ja crashib sellega siis. Lisaks peate aru saama ka sellest, et me olime ikkagi põhiliselt terve päev otsa ringi mässanud, et seda helikopterit õhku saada ning loomulikult olid kõik nördinud sellise asja pärast...Aga pole hullu, kõigest mäng!
Edit:
Häkitud kast mille leitsime ja seal kõrval vedelev laip
Spoiler
ja Väike plahvatus
Spoiler
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Tuli välja et sinu kontolt häkiti. Serveri admin vaatas logid üle ja avastas et sinu IP pealt üritati autosi luua. Varsti peaksid global bänni saama. _________________ Trying is the first step towards failure!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.