Kuid aeg läheb nii faking kiiresti...
vaatan kannatan veel kuna see AK võib vägev olla.. lihtsalt nõme see et mingi hunnik relvi jääb saamata _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Ostaks endalegi Premiumi, kui see oleks vaid odavam - nagu eelnevalt oli India hind 20€. 40€ eest ei kipu väga ostma seda, eriti veel siis, kui 2 DLC eest peaksin vähemalt mina pmst tühja maksma (B2K olemas ning CQ mind ei huvita). Üldsegi on need DLC-d kuradima kallid. 5-7€ iga DLC oleks normaalne, kuigi algul lubati küll suure suuga, et DLC-de eest ei pea üldse maksma.
Ja ma üldse ei imestaks, kui tulevikus ei saa enam üldse non-Premium kasutajad ühtegi serverisse või siis vaid käputäis. Seda näitab juba see, et lubatakse serverile panna piirang, et serverisse pääsevad vaid Premiumi omanikud - jälle põhjus, miks meelitada Premiumit ostma.
Dice ju ütles enne BF3 väljatulekut, olen isegi seda intervjuuvideot näinud. Kuid tundub, et EA lihtsalt surus enda tahtmised peale ja Dicel ei jäänud muud üle.
Ei öeldnud. Patrick Bach ütles, et nad ei taha mapide eest raha küsida mitte, et nad kunagi ei küsi. Seda ütles ta BC2 aegu mil kardeti, et nende "map packide" eest hakatakse raha küsima.
suhteliselt loll tundub bf3 oma lisadega kui cod'i lisad toovad täiega killstreak kama juurde, vaatasin just erinevaid killstreake codidest jano, miks ei võiks olla osad neist ka bf's uute mod'idega ?
reaalselt olemasolevad droonid ja teemad. natuke rohkem asju võiks olla. või isegi palju. et ka 64 mängijaga servus oleks mäng mitmekesine ja muidu ka. _________________
suhteliselt loll tundub bf3 oma lisadega kui cod'i lisad toovad täiega killstreak kama juurde, vaatasin just erinevaid killstreake codidest jano, miks ei võiks olla osad neist ka bf's uute mod'idega ?
reaalselt olemasolevad droonid ja teemad. natuke rohkem asju võiks olla. või isegi palju. et ka 64 mängijaga servus oleks mäng mitmekesine ja muidu ka.
Imelik oled? Codi lisad pole mitte ühtegi uut relva ega killstreaki mängu juurde toonud. BF3 on iga uue lisaga uusi relvi ja AK toob uusi sõidukeid ka(sealhulgas AC-130..c'mon)
Mina küll mingeid CoD'i stiilis killstreake Battlefield 3'e ei taha - Kopterid ja tankid ja muud jutud juba on. Pluss killstreakide lisamine vajaks ka perke ja asju, et neid counterida..no milleks.
Imelik oled? Codi lisad pole mitte ühtegi uut relva ega killstreaki mängu juurde toonud. BF3 on iga uue lisaga uusi relvi ja AK toob uusi sõidukeid ka(sealhulgas AC-130..c'mon)
Mina küll mingeid CoD'i stiilis killstreake Battlefield 3'e ei taha - Kopterid ja tankid ja muud jutud juba on. Pluss killstreakide lisamine vajaks ka perke ja asju, et neid counterida..no milleks.
ma ei taha killstreake, vaid varustust COD'st... ei ole uusi killstreake juurde toonud? LOL!
vii end kurssi enne kui lahmima hakkad.
igatahes... teema oli selles, et varustust on COD's ikka palju, UAV teemad (ok, MAV on, ent pole päris sama), anti air teemad maas jne. black ops 2'ga tulid juurde veel spitfire'd, mingi disruptive ray varustus jne.
pm. võiks seda püsti panna nagu beacon'it või mortarit. tasakaal oleks ka saavutatav jne.. igatahes, point selles, et nii suur mäng, ent natuke üksluine ja iga pakiga tuleb kuidagi vähe asju juurde.
ps. cod fanboy pole, kunagi lasin esimest cod'i ja UO'd retsilt, siis oli paus ja lasin mw2 normaalselt, mw3 panin eile peale ja no killstreake on ägedaid osasid küll, ent graafika ja piiratus ja kõik muu see (ka see, et seal on rets rushshit koguaeg, alates MW'st) paneb mind BF'i mängima.
nojah, ma ei võta cod'e eraldi mängudena. eriti mw'sid ja black opsi võtan ka suht sama mänguna. sama pm. nagu bf3 expansionid ju, ainult, et maksa juurde 60 ja ühes interface'is ei saa kõiki mängida
viimastel päevadel on huvitama hakanud, et mida cod järgmisena teeb _________________
Njah, tubli m2ngija ja kindlasti on innustuseks paljudele. Hea, et ta PCl ei m2ngi puldiga, sest seal lastaks ta ilmselt iga m2ng lihtsalt s6elap6hjaks.
ma ei taha killstreake, vaid varustust COD'st... ei ole uusi killstreake juurde toonud? LOL!
vii end kurssi enne kui lahmima hakkad.
Järgmine kord väljenda end selgemalt - lisa=expansion(aka map pack etc), mitte täiesti uus mäng.
Fakt on see, et BF lisad(expansionid) toovad kordades rohkem nänni kui codi lisad(map packid)
On kellelgi head ideed kuidas BF3 "reinstallida" peale Wini reinstalli? BF3 kaust on olemas täismahus aga ilmselt tuleb see kuidagi "installeerida", et Origin ei pakuks selle uuesti allatõmbamist.
Kui failid alles jäävad siis ei pea midagi uuesti alla tõmbama, failid peavad pärast lihtsalt samas kaustas olema kuhu teil Origin mänge installib. Kui Origin need leiab siis peaks ta pakkuma reainstalleerimist vms.
On kellelgi head ideed kuidas BF3 "reinstallida" peale Wini reinstalli? BF3 kaust on olemas täismahus aga ilmselt tuleb see kuidagi "installeerida", et Origin ei pakuks selle uuesti allatõmbamist.
Alustuseks pane paika koht kuhu seda installida tahad. Siis pane mäng laadima. Lase laadida mingi 10 mega, pane paus ja sule Origin. Kirjuta tekkinud kaust olemasolevaga üle. Käivita Origin. Nüüd peaksid nägema, et mäng on installi valmis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.