17.08.2012 15:58:02
midi mängijat + kindlat pluginat/scripti
Niisiis, soov oleks järgmine.. äkki keegi oskab soovitada programmi, mis mängib midi faile ja lisanõue oleks, et on vaja nii, et kui mängija listi laduda ports helifaile, siis playlistis võiks olla eristatavad need laulud, mis on juba ära mänginud.. nad võiks jääda näiteks teist värvi siis.. ja muidugi kui programm vahepeal sulgeda ja uuesti avada, siis võiks muidugi list resettinud olla.. oleks väga tänulik.
winamp mängib nii midi kui midi karaoket.. Tal peaks mängimiskordade loendur olema.
Täpsustuseks midi fail pole helifail vaid noodifail ning kuuldavad helid sõltuvad sellest, mis süntesaator on masina küljes. Oled sa kindel, et sinu midi failid on General Midi?
Mingid muud midifailid on kuhu GM'i väliseid asju lisatud ei pruugi töötada winampiga.
tänud info eest.. ütlen kohe ära, et muusika on minujaoks tuttav ainult sinnamaale, kus selle kuulamine lõppeb. Programmi otsin töökaaslasele, kes sellise murega minu kui veidi rohkem arvutit jagava inimese poole pöördus, seega ma tõesti ei tea, kas on General Midi, aga kahtlustasin algul isegi, et winamp peaks asjaga hakkama saama
VLC mängib Samuti midi faile, kuid talle tuleb käsitsi süntesaator seadistada.
Ma ise kasutan midiga majandamisel seda: http://anvilstudio.com/ See on midi noodi editor, kuid kõlbab midi failide mängimiseks ka.
view menüüs on need kohad, kust süntesaatorid paika pannakse. Vaikimisi on microsoft synth kasutusel.
Ma olen väga kaua kasutanud eraldi midimängijana vanBasco's Karaoke Playerit http://www.vanbasco.com/karaokeplayer/
Ei maksa sellest "karaoke"-st ehmatada, täiesti normaalne midiplayer Lisanõudeid ei oska kommenteerida, pole tähelepanu pööranud...
Võiks täpsustada, milleks tal seda vaja on! Kui soundikvaliteet oluline, võib-olla otstarbekas hoopis mõni VST host...
eks tal vast ikka oluline see kvaliteet ka jah, sest tegu bändimehega ja kurtis, et viskab õhtuks mingi 400 lauluse listi ette, aga mängida neist tuleb tihtipeale ainult 100 ja ei tahaks lugusi korrata, et siis hea ära näha kohe, et mis laul on mänginud
Karta on, et me ei suuda seda probleemi lahendada nii nagu tahaks. Sest puudub selline DJ tarkvara, mis sobiks üritusele ja mängiks midi partituure läbi välise sündi.
uh jah, juba keerulised väljendid minu jaoks.. ühesõnaga ütlen talle, et ei oska seda väljakutset momendil lahendada. tänud kõigile, kes sõna sekka ütlesid
Keerulist pole seal midagi. Ise ajasime jutu veidi keeruliseks, sest ei tea täpselt, mis pillimehel olemas juba on...
Kui asi ainult MIDI mahamängijas, siis Foobariga on kõik tehtav.
Foobarile siis need pluginad külge pookida.
Playlisti aknas tekitada uus veerg:
columns > more... > add new > Name: Tehtud, Pattern: %play_count%
Mängitud lugude taha "Tehtud" veergu tekib nr 1, teistes 0.
Kui veerupäisele klikkida, saab nüüd lugusid sortida. Refresh võiks automaatselt toimuda, aga minu oskused siinkohal lõpevad.
Võib-olla parem on siiski playlist tähestiku järjekorda jätta, aga oskajad mehed võiks teha nii, et vastavalt veeru "Tehtud" väärtusele teksti suurus/font/värv muutuks (parema ülevaate saamiseks).
Ahjaa... kui keikka tehtud, siis playlistis ctrl+A ja playback statistics > reset statistics>OK!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.