kuidas nende auto spawnpointidega on? kolasin mõned peale serveri restarti läbi kuid ei midagi
et kui keegi on antud spawnpoindi auto korda teinud ja mujale savenud siis uut autot ei tekigi?
Kas telgid on tõsiselt katki? Eile panin asjad telki, salvestasin päris mitu korda. Hommikul läksin telgi juurde, ohh üllatust! Telk jumala tühi.
Autoga sama jama, kõik kaob.
On üldse võimalik telke kasutada?
Mis sai eilsest(täna hommikusest) minivan`st ja kopterist?
minivan on igatahes bensukast kadunud. _________________ Trying is the first step towards failure!
Nüüd kogu action UK200 serveris või käite kuskil mujal?
M240 ammot oleks vaja aga ei julge üksi lennuväljale tagasi minna, saan kabjaantonilt kuuli nagu dohc pärast veel... _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Loen praegu dayz wikist, et mk48'le sobib ka FN fal moon? kas seda peab siis kuidagi convertima?
kuramus küll, eile kui leidsin heli crashi, siis seal oli mingi 4 FN fal'i koos ammoga ja ma ei hakanud neid korjama väga _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
krt, eile sai mu 25 päevane karakter surma... olin kopteris gunner, vend oli mul piloot ja lendasime ringi. mingit tonti nägime ja hakkasin tema pihta tulistama. tüüp jõudis metsa alla ja ma pidin vahetama gunnery poolt. kogemata sai eject tehtud. Kõik oli ok, langevari tuli lahti aga poolel teel kukumise pealt ma lihtsalt insta surin.
Keegi ei lasknud mind ega midagi(see tüüp pani metsas alt f4, kuna seal ümbruses zompsid kadusid ka ära). natuke jama nii surra
Õnneks vend jõudis enamus stuffi üles korjata ja sain ühe relva tagasi. Teine relv oli kotis, mille mu vend viskas helikasse (seal on üks slot olemas selleks) ja kui ma üritasin helikast seda võtta (ma viskasin starter koti maha ennem) siis kadus see lihtsalt helikast ära
Kaks korda ebaõnne järest aga samas on tegu ALPHAga, kus on vigu küllalt, niiet pole midagi teha. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Kas telgid on tõsiselt katki? Eile panin asjad telki, salvestasin päris mitu korda. Hommikul läksin telgi juurde, ohh üllatust! Telk jumala tühi.
Autoga sama jama, kõik kaob.
On üldse võimalik telke kasutada?
dayzmod foorumis on juttu ka sellest, on jah katki ning telkidesse ning autodesse hetkel ei tasu kola jätta, võib salvestada aga üldjuhul kaovad
ma satun alati mängima siis kui öeldakse, et laagrid on maha lammutatud või siis üldse kadunud, siiamaani vaid ühe laagri asukohta teadnud ja seal ka korra autoga käisime _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
FI23s sai mõnus lahing maha peetud Vastastel sai 4-5 tüüpi ( ehk kõiK) surma ja meil oli vaid 1 kaotus
Auhinnaks saime UAZi
Pmst lühidalt : lendasime heliga ringi, nägime UAZeti, tüübid avasid tule ja sama tegime ka meie, tiirutasime natuke aega nende ümber ning lendasime seejärel ühe künka taha ja lasime meeskonna maapinnale. Meeskond siis hargnes laiali, ei läindki kaua aega kuni meil sai üks tüüp surma ning mõni minut hiljem sain ka too laskja surma. Liikusime edasi UAZi suunas, kuid järsku sain seljatagant kuuli. õnneks surma ei saand, sain ennast puu taha veeretada ja peatasin verejooksu. Lasin 10-15 laksu tema suunas, kuid maha teda ei saand. Seejärel kadus ta metsa ära, meie liikusime Allariga edasi UAZi suunas. Dohc jäi seljatagust eemalt thermaliga valvama. Liikusime natuke aega edasi ning ma tšekkisin koguaeg seljatagust ka ja ühe korra oligi tüüp samas kohas, kus ta mind lasi. Paar hästi sihitud lasku ja oligi üks bandiidi kill juures Seejärel sai üks camper veel maha võetud ning panime UAZiga ajama Natuke saime liikuda, kuni keegi hakkas meid jälle tulistama, aga tolle võtsid teised tiimikaaslased maha.
Head adreka laksud on küll sellised lahingud. Märgiks ära ka, et lahing toimus öösel. Meil olid enamustel NVGd, vastastel kah.
Põhimõtteliselt tundub, et kui me jääme sinna FI23 kauemaks, siis võiks selle CoFiga teha väikseid lahinguid veelgi. Foorumis tunduvad suht normaalsed olema ja kui ma õigesti aru sain, siis see servu on ka vist nende oma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.