Taksun556, Naissaataniga saatusin ka mina korra ühte Firebase White-Gold mängu. Üsna kehva mulje jättis vaatamata sellele, et N7 rank oli kõrgem kui minul. Ja Platinumi pole jah üldiselt madala ranki ja kehvade relvadega mõtet mängima minna. N7 rank pole nii oluline, aga oluline on , et oleks 15+ level ja korralik loadout. Homme siis vist nerfitakse Piranha ära....
Muide maksimeerisin oma tarbitavad asjad kah - Ops Survival Pack,Medigel,Cobra Missile Launcher ja Thermal Clip Packe kõiki 255 tükki _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kaun, Mõned kickijad ei viitsi isegi loadouti vaadata. Paraku. Ma olen mänginud mitmete sub N7 400 tegelastega kes on väga head mängijad olnud. Näiteks üks sõber originis level 387 on sama hea või isegi parem kui mina.
Loadout näitab ikka ära mis tegelasega tegu on. Kui ikka mingit mõttetud raskerelvad on külge kruvitud tegelasele kes elab powerite peal (nt biootikud jms), siis mõistagi kick.
Mind ennast pole õnneks väga kaua aega kickitud kuskilt. Hoopis rohkem pinda käivad sellerid kes keset matchi minema jooksevad saba jalge vahel, ehk quit mission panevad. Eriti naljaks on see pärast wave 3, kuna peale seda quit paned, siis jääd ju teenitud rahast kah juba ilma
Kuigi jah vahel on sellel ka legitiimne põhjus. On ka endal arvuti/mäng crashinud vahel kui ma ise veel host olen olnud _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Pole ühtegi alla N7 120 mängijat näinud kes Gold mängu lõpuks üle 17k punkti saaks. Täna oli jälle N7 1 kes Platinumi hostis. Teine kord ülejäänud mängijad N7 tasemetega 300-400; Dagger/Reapers/Platinum; Vorcha, Turian, QI ja mu GI - 3 ringi raha saime kätte. U/U/P -> Giant/Geth/P jõudsime 9. ringi, mul sai Medi-Gel otsa, paar raketti veel järgi. Oleks võimalik kickiks oluliselt rohkem, 99% tõenäosusega näen ette ära et fail tulemas. Ma pole ka mingi pro, aga vähemalt enda osa teen ära. _________________ möhhh..
Võite ka mind Originis sõbralisti kutsuda (KuufiEST; kuufmaister@gmail.com) , vahest hea mängu teha N7 reiting alles tiba madal, kuid mängin Turian Engineeringut (koos Black Widowiga).
Tegemist ikka tõsiselt mõnusa multiplayeriga _________________ Showreel
Here is a preview of some of the changes this week:
Enemy shield regeneration mechanics on Platinum are being tweaked to increase the delay before shields/barriers start regenerating. Once they start regenerating, however, they will regenerate at a faster rate and up to a higher maximum. This is to give slow firing weapons more time to prevent the regeneration.
Increased Reaper activity has been reported around London. Operation OLYMPUS will focus large-scale strikes on the Reapers to buy the Resistance time to investigate.
Squad Goal: Full extraction from Firebase London using any Kit on any difficulty
Allied Goal: Using any Kit/ Map combination against any enemy, complete wave 10 on a combined community total of 200,000 Bronze missions, 175,000 Silver missions and 70,000 Gold missions.
Special Circumstance: None
Squad Goal Success: All squad members awarded a Commendation Pack
Allied Goal Success: All players awarded a Victory Pack
August 8, 2012
----------------------------------------------------------------------------
Enemy Shields and Barriers
- (Platinum) The delay before enemy shields/barriers start regenerating increased from 4 to 6 seconds
Cerberus Atlas and Geth Prime
- (Platinum) Max amount of shields regenerated increased from 65% to 75%
- (Platinum) Rate of shield regeneration increased from 16.5% to 20% per second
Cerberus Phantom
- (Platinum) Max amount of shields regenerated increased from 75% to 85%
- (Platinum) Rate of shield regeneration increased from 25% to 30% per second
- (Platinum) The force threshold to cause Phantoms to stagger lowered to Gold levels
Reaper Marauder and Cerberus Engineer, Turret, Nemesis, and Centurion
- (Platinum) Max amount of shields regenerated increased from 85% to 90%
- (Platinum) Rate of shield regeneration increased from 33% to 40% per second
Reaper Banshee
- (Platinum) Rate of shield regeneration increased from 16.5% to 20% per second
Geth Rocket Trooper, Hunter and Pyro
- (Platinum) Max amount of shields regenerated increased from 85% to 90%
- (Platinum) Rate of shield regeneration increased from 33% to 40% per second
Arc Grenade Power (Male Quarian)
- Base damage decreased from 450 to 400 to match the N7 Demolisher
Ballistic Blades Power
- Base damage increased from 800 to 900
N7 Piranha Shotgun
- Damage decreased from [70.9-88.7] to [61.7-77.1]
EDIT:
Sattusin esimest korda cheateri peale ME3-s. Saatsin vajaliku info ära:
tsitaat:
Hello,
Thank you for submitting this report. We take cheating very seriously and will start an investigation based on your report. Due to the nature of this investigation we will be unable to discuss our findings and/or any action taken as a result of said findings. Thank you for taking the time to make Mass Effect 3 Multiplayer a better place.
Thank you for submitting this report. We take cheating very seriously and will start an investigation based on your report. Due to the nature of this investigation we will be unable to discuss our findings and/or any action taken as a result of said findings. Thank you for taking the time to make Mass Effect 3 Multiplayer a better place.
Regards,
Ernest Tse
See on automatiseeritud vastus (copy-paste), sain ka sellise.
GI+Piranha (A-P IV) omab ikka, aga Destroyeril tundsin väiksemat dmg. 'Uus' Krysae: hetke RoF asemel oleks võinud relva üldse mängust eemaldada - teeb sama välja. _________________ möhhh..
Kuna Origin v9 võimaldab ka mängutunde jälgida, siis selgub, et alates 20 Juuli olen 49 tundi ME3 pelanud. See teeb veidi üle 4 tunni päevas. Kuigi jah on ka päevi kui ma üldse ei mängi. Samas mõni päev muud ei teegi (eriti nädalavahetusel). _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Ma avastasin enda jaoks uue lähenemise ME3-le. Leveldan kõik klassid järjest 20-le ja senikaua ühtegi pakki ei osta. Siis kulutan korraga kogunenud krediidi ja promoten kõik klassid. Kuidagi jõulu või sünnipäeva tunne kohe Peamine põhjus muidu oli see, et kippusin pidevalt Turian sentineli mängima, teised klassid ei saanud eriti mänguaega. Nüüd olen sunnitud kõiki klasse mängima ja neid ka rohkem tundma õppima.
raitl, Ise jätsin leveldamise katki. Hetkel N7 1020 (krdi 20. Ma tahtsin kena ümmargune 1000 saada ). Paraku see ei anna mingeid boonuseid. Kui just weekend event seda ei nõua, siis ei kavatse ka seda teha.
Täna üritasime mitme eesti mängijaga teineteise hostitud mängu liituda, aga tee või tina. Ei saanud. Pidebalt kas Joining game jäi ette,disconnect või game full. Jõle mõttetu ju nii üritada origini sõpradega mängida.
Kahtlustan, et asi oli selles, et mul on UPnP välja lülitatud ruuteri seadetest. Teistel ilmselt sees. BioWare ise kah soovitab sees hoida. Ma hoiaks, aga Elioni jagatavate junnide UPnP on bugged ja wave 11 saan disconnecti kui mul see sees on. Seega parem lepin sellega, et mul on veidi raskem mänge leida ja sõpradega ei saa pelada, kui et kogu teenitud krediidist ilma jään iga jumala matši lõpus _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Tomorrow, jep olin minagi üks neist kellega proovisid Ei õnnestu minulgi sõpradele mänge hostida(ajutiselt kõu otsas). Samas Taksun556 sai Kõu otsas hostida kenasti. Aga see promotemise mõte mul on jah pigem pidev resettimine, et erinevaid builde testida.
Ma olen täheldanud, et Uncommon relvade mode saamine on vigane vist ?
Uncommon peaks tulema veteran pakkidest aga viimasest umbes 50st veteran pakist ma olen vist saanud 2 relva modi.
Samas, mul pole veel kõik uncommon relvad X tasemel, võimalik, et peale seda hakkab saama neid ka. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Samas, mul pole veel kõik uncommon relvad X tasemel, võimalik, et peale seda hakkab saama neid ka.
Sellest võib järeldada, et sul on väga palju asju mida unlockida. Antud juhul ühe grupi asjade saamise tõenäosusest pikki järeldusi teha oleks vale.
Paljude kasutajate kogemusele toetudes on Earth DLC Gear jubinatedrop-rate väiksem UR relvade omast (Uncommon Gear esineb harvem kui Ultra-rare relv - täiesti loogiline). Kuna BW ametlikult foorumis pole kinnitanud, et midagi mängu 'poega' valesti on, siis võib järeldada et nii peabki olema.
Eelnev teooria põhineb enda ja teiste kogemustel, püha tõena mitte võtta. Usun et BW 'poe' koodi on ka troll-faktor sisse kirjutatud. _________________ möhhh..
sukelduja, Paki(d) tulevad meie aja järgi homme alates kella 9st õhtul kui ma ei eksi, seega kannatust veel. Tavaliselt ma olen kolmapäeva hommiku alati kätte saanud. Paki(d) saab kätte multiplayer store-st ja saadud relv toimib ainult MP-s.
Arvata võib, et Allied Goal on FAIL seekord. Viimati progress postitati twitterisse, siis oli ainult ~30%. Squad Goal tegin ära, seega pole vahet kah. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
sukelduja, Paki(d) tulevad meie aja järgi homme alates kella 9st õhtul kui ma ei eksi, seega kannatust veel. Tavaliselt ma olen kolmapäeva hommiku alati kätte saanud. Paki(d) saab kätte multiplayer store-st ja saadud relv toimib ainult MP-s.
Arvata võib, et Allied Goal on FAIL seekord. Viimati progress postitati twitterisse, siis oli ainult ~30%. Squad Goal tegin ära, seega pole vahet kah.
Tegelikult ehk võiks ME3 Multiplayeri osa siit teemast üldse splittida ning eraldi teema teha. Saaks ME3 SP ja MP teemad eraldi hoida. MP teema esimesse posti kõik HV rahva gamertagid kah kirja, et ei peaks praegusel kombel teemat läbi lappama.
Tegelikult ehk võiks ME3 Multiplayeri osa siit teemast üldse splittida ning eraldi teema teha. Saaks ME3 SP ja MP teemad eraldi hoida. MP teema esimesse posti kõik HV rahva gamertagid kah kirja, et ei peaks praegusel kombel teemat läbi lappama.
Gamertagid andke mulle PS-ga teada ja lisan teemasse. Ühtlasi kui näete, et teie tag on juba kirjas, siis öelge mis teie tag on. Siis ma saan kasutajatunnused ja tagid teemasse kokku viia, et inimesed teaks milline on millise HV kasutaja tag
P.S. Pilt on konsooli aga sama mure on ka PC-l
Nii probleemid jätkuvad ja proovisin ka ilma ruuterita, et mis on aga connection lost on kiire tulema. Nii siis kui ise hostin või keegi teine hostib.
Teab keegi mingit ühenduse kvaliteeti kontrolli appi või programmi jupikest millega kvaliteeti kontrollida.
viimati muutis Rallih007 16.08.2012 20:39:35, muudetud 1 kord
kui tihti seda juhtub, iga mäng? Errorist üksi on vähe, lisainformatsiooni on ikka ka vaja. Kui ME3/EA server maha kukub saan sellise teate. _________________ möhhh..
UPnP ka seotud error peaks olema 'Lost connection to host..' vms. Viimane sarnane teema BSN lehel: http://social.bioware.com/forum/1/topic/344/index/13677651 Kui sama error on nii konsooli kui PC versioonil, siis pakuks probleemi allikaks interneti ühendust. Mida täpselt - ei tea. Eespool kirjutati ka kuidas 'erinevat' internetti kasutavad mängijad ei saa koos mängida (mängu kutse ei tööta). ME3 MP on vigu täis ja kedagi BW/EA ei huvita! _________________ möhhh..
Täna millalgi oli serveri hooldus 2 tunni vältel, aga see peaks olema läbi juba meie aja järgi.
Kasutajad on küll kaevelnud halvema ühenduskvaliteedi üle pärast Eart DLC installimist. Peamiselt konsoolidel imo.
Võimalik, et tänane hooldus oli sellega seotud.
Muide üks hea nipp kah lagi olemasolu või puudumise testimiseks. Omamoodi pingtest
MP lobbys proovige iga mängijat korra kickida. Kui punane ristike ilmub kickitava inimese nime taha viivitusega (eriti host), siis arvata võib, et parem sellest lobbyst jehhat tõmmata, kuna lagfest on veel hullem kui noobid tiimiliikmed _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Täna millalgi oli serveri hooldus 2 tunni vältel, aga see peaks olema läbi juba meie aja järgi.
Kasutajad on küll kaevelnud halvema ühenduskvaliteedi üle pärast Eart DLC installimist. Peamiselt konsoolidel imo.
Võimalik, et tänane hooldus oli sellega seotud.
Muide üks hea nipp kah lagi olemasolu või puudumise testimiseks. Omamoodi pingtest
MP lobbys proovige iga mängijat korra kickida. Kui punane ristike ilmub kickitava inimese nime taha viivitusega (eriti host), siis arvata võib, et parem sellest lobbyst jehhat tõmmata, kuna lagfest on veel hullem kui noobid tiimiliikmed
kui tihti seda juhtub, iga mäng? Errorist üksi on vähe, lisainformatsiooni on ikka ka vaja. Kui ME3/EA server maha kukub saan sellise teate.
Noo raundi lõpuni ei saa teha, tuleb ta täiest randomilt.
Kuigi enne oli kõik korras proovisin ka ilma UPNP-ta ja tulemus oli sama.
Ega sul juhtumisi mingi suur download või veel hullem, torrent, taustal või sama ühenduse otsas ei käi?
Minu mäletamist mööda ei käinud. täna vara hommikul kella 3-e paiku proovisin veel ja siis lõi kirja ette, et Mass Effect 3 server on maas ja praegu ei saa mp ei tööta hetkel.
Tuleb välja, et Tomorrow oli õigus, ilmselt oli mingi servu hooldus periood.
Eile neil küll serverid stabiilsed polnud. Kuuel mängul kümmnest, mis mängisin katkes ühendus serveriga. Ja pärast võttis ühendamine määratu aja.
Hõbedase raskusastmega mängus eelviimase laine ajal oli see kraami tassimise missioon. Neljast mängijast kaks olid kaugel uppis ja teine tüüp läks neid elustama, mina triblasin samal ajal kandamiga sihtpunkti suunas, kilp oli maas ning sihtpunktini oli vaid paar meetrit ning siis.. Ajas küll valjusti vanduma.
Megadux, need kolm vandusid vähemalt sama kõvasti, sest kui "pizza delivery" ajal quitid või disconnecti saad, kaod mängust koos "pizzaga". Ehk siis teistel pole enam võimalik lainet lõpetada.
Mass Effect 4 tuleb ka nagunii,et kuskilt rusude vahelt roomab välja verine ja poolsurnud Shepard ning taas vaja universumit päästa uute ja huvitavate kollide käest
Mass Effect 4 tuleb ka nagunii,et kuskilt rusude vahelt roomab välja verine ja poolsurnud Shepard ning taas vaja universumit päästa uute ja huvitavate kollide käest
Loota võib, see vast paneks mind ME3 single playerit uuesti mängima. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.