Ei tea, käisin täna üle pika aja mängimas ja ikka ei meeldi. Selline paras sprayfest on, tundub nagu, et häkkerid ka. Ja rääkimata mängu crashidest lihtsalt. CSS kogemusega pole ikka midagi teha
minumeelest ei ole patch veel väljas
mis patch?
No beta alguses oli ikka väga spray'n'pray, nüüd on asi paremaks läinud, aga ikkagi jätab sellise...odava FPSi mulje, kus on lihtsalt relva kujutis sul ekraani peal ja hiirega tulistad ja kõik
kunagi mängiti nii, et polnudki relva ekraanil cg_drawviewmodel 0 ja go... keegi ei hädaldanud aga eks see oli ka kunagi.
kahjuks pole ise betat saanud näppida kuid tundub, et täitsa solid värk.. vähemalt üks korraliku mootoriga töötav fps, kus mingi retarded p2p süsteemipeale koguaeg ragequittima ei pea.
relvade dammi on kõvasti alla kistud ja recoil on tehtud totaalselt nii randomiks, et ka pisema liikumise pealt enam midagi täpselt teha ei saa.. suht spray n pray.
eelmistes versioonides mängis ikka ka liikumine natukene rolli ja oli kohe kaugelt eristada pädevamad nuubidest kuid nüüd on see kõik nii randomiks tehtud, et nuub sprayb samamoodi ja kogemata tuleb ikka hs ära.
Huvitav, nüüd kui enamikel mängudel on ka DLC-sid, siis kas sellele CS:GO-le kannataks ka midagi hiljem juurde keevitada? Uued mapid sellise mängu puhul on out of question, aga niisama mõtlen...
Täna sai päev otsa seda tagutud, täitsa mängitav ja CSS-i sarnane. Ainuke mis tahab hetke emotsiooniga ei meeldi on see totakas ostu süsteem, muu on küll hea. Recoil on ka sarnane, sprayda ei saa ja peab ikka tegema controlled burste nagu vanasti.
Ma jään ka bursti pooldajaks. Pole kunagi eriti CSi mänginud seega esialgu oli suht harjumatu. Isegi kui vastane on nina ees ja lasen talle terve salve kerre, siis kuidagi jääb ikka ta ellu. Ei tea kuhu need kuulid lähevad (samas loomulikult mõjutab see, et kargan ringi, kui nad väga lähedal on). Vaikselt lastes aga saab isegi smg'ga teise mapi otsast vastaseid notitud.
Nüüd juba hakkab vaikselt käppa jääma see CSi stiil. Gun game'id saab ikka enamasti ära võetud. _________________ TALUSILDID
Eks seal avatari all on ka eluriba näha. Mind pigem huvitab, kuhu need kuulid läksid (olen tegelt kursis et saad mingid tracerid panna ja seina pealt siis vaadata, aga jamh). Spread peab ikka väga võimas olema, ei kahtlegi et kuulid lendavad sellest default sihiku ulatusest välja. _________________ TALUSILDID
.... nina all lasin teisele terve salve ära. vastane vaatas lolli näoga otsa. tõmbas kaks matsu pähe ja valmis. vastane nagu midagi ei saanudki sisse. seega kohati sama küsimus... kuhu need kuulid lähevad _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
.... nina all lasin teisele terve salve ära. vastane vaatas lolli näoga otsa. tõmbas kaks matsu pähe ja valmis. vastane nagu midagi ei saanudki sisse. seega kohati sama küsimus... kuhu need kuulid lähevad
Pähe - kui vastane kahe matsuga maha lasi. _________________ Müün erinevaid klaase, peegleid ja klaaspakette.
aga kui sa puudutad nuppu, et ennast kasvõi 1 mm liigutada kuhugi poole siis võib spray muutuda täiesti randomilt ja 3 m kauguselt on võimalik kuidagimoodi enamvähem seljataha lasta, seda ka burstiga....... ülepingutatud näide aga no peaaegu.
ma muidugi pooldan seda, et pole cod kus jooksed kasvõi kätepeal ja lased varvastega ning ikka kõik läheb ühte punkti kuid natukene tahaks ikka liikumise pealt kah lasta.
ei tea, ma pooldan seda, et liikumise pealt lasta ei saa, cssis oli koguaeg see probleem, et mehed jooksid oma p90tega peale, hoidsid nuppu all, ja lootsid killi saada, loodatevasti kaob siin selline "strateegija" ära
ei tea, ma pooldan seda, et liikumise pealt lasta ei saa, cssis oli koguaeg see probleem, et mehed jooksid oma p90tega peale, hoidsid nuppu all, ja lootsid killi saada, loodatevasti kaob siin selline "strateegija" ära
ei tea, mind see ei häirinud vaid just tegi mängu vähe põnevamaks.
Mis keelas sul m4a1-st või ak-st talle paar laksu pähe laskmast? jooksev mart kohe kõhuli oma p90-ga.
.... nina all lasin teisele terve salve ära. vastane vaatas lolli näoga otsa. tõmbas kaks matsu pähe ja valmis. vastane nagu midagi ei saanudki sisse. seega kohati sama küsimus... kuhu need kuulid lähevad
Pähe - kui vastane kahe matsuga maha lasi.
ma lasin ligitalt spray'ga vastase suunas, vastane pms pihta ei saanud kuigi olin suht nina all. kuhu kuulid läksid... vaevalt nad nüüd minu suunas tulema hakkasid, eriti pähe.
peab siis uurima mis suunitlusega erinevate relvade kuuli suund on teatud olukorras. sihiku peab ainult väiksemaks confima, see def sihik on jube suur _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
ei tea, mind see ei häirinud vaid just tegi mängu vähe põnevamaks.
Mis keelas sul m4a1-st või ak-st talle paar laksu pähe laskmast? jooksev mart kohe kõhuli oma p90-ga.
keelas see, et ta võis samamoodi oma suure rate of firega mulle 2 kuuli kohe pähe saada
noh ei oska öelda ertr2 aga ega ma ainuke pole kellele see uus süsteem pinda käib
erinevate relvade spray patterni võib selgeks õppida küll kuid jah kui liikuda tahad siis sest väga tolku pole, ma mingil määral olen nõus, et ofcoors ei peagi saama ühest mapiotsast teise DE või ak-ga lasta liikumise pealt ning selleks võiks olla snipad kuid no kamoon... 3m pealt suudaks ikka ju enam-vähem õigesse kohta lasta, mitte aga totaalselt kuhugi võssa, praeguse recoili süsteemi juures on see lausa füüsika seadustele vastuolus kuidas otse suunatud püssi torust saab kuul mingi 45 kraadise nurga all näiteks paremale lennata... müstika
noh ei oska öelda ertr2 aga ega ma ainuke pole kellele see uus süsteem pinda käib
erinevate relvade spray patterni võib selgeks õppida küll kuid jah kui liikuda tahad siis sest väga tolku pole, ma mingil määral olen nõus, et ofcoors ei peagi saama ühest mapiotsast teise DE või ak-ga lasta liikumise pealt ning selleks võiks olla snipad kuid no kamoon... 3m pealt suudaks ikka ju enam-vähem õigesse kohta lasta, mitte aga totaalselt kuhugi võssa, praeguse recoili süsteemi juures on see lausa füüsika seadustele vastuolus kuidas otse suunatud püssi torust saab kuul mingi 45 kraadise nurga all näiteks paremale lennata... müstika
Seal vahest samuti ei lähe ükski kuul pihta. Mis sest et krdi lähedal oled ja sihik suht vastase peal. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Tekkis selline küsimus, et kas ja kui, siis millal Valve kavatseb mängu hinda tõsta? Praegu saab teha pre-orderi kõigest 10€-ga. Kuna hetkel ei plaani veel CS:GO'd mängima hakata, siis võiksin ka hiljem selle osta, aga kui nad pärast reliisi kavatsevad hinda tõsta, oleks vist parem kohe osta. Tänud
Tekkis selline küsimus, et kas ja kui, siis millal Valve kavatseb mängu hinda tõsta? Praegu saab teha pre-orderi kõigest 10€-ga. Kuna hetkel ei plaani veel CS:GO'd mängima hakata, siis võiksin ka hiljem selle osta, aga kui nad pärast reliisi kavatsevad hinda tõsta, oleks vist parem kohe osta. Tänud
Kui uusi mappe ei tule, siis võib selline hind jäädagi. Ma oleks muidu olnud nõus selle mängu eest rohkemgi välja käima, aga olgem lihtsalt üliõnnelikud, et mõistlik hind on !
† Note: You already own the following items in "Counter-Strike: Global Offensive". You will not receive extra copies of these items when you complete this purchase:
Counter-Strike: Global Offensive
Selline kiri tuli üritades osta. Beta juba olemas kuigi täismängu tahaks samuti osta.
olgu flawless source engine ja kõik jutud kuid graafika on ikka meh tänapeäva kohta ja iron sights võiks ju standard olla, granaatide füüsika on ka täiesti off.. grena lendab nagu kuupeal viskaks.
tänu sellele uuele recoilile on mäng 2x vähemalt nuubisõbralikum ja kükitada pole üldse mõtet sest uued modelid/hitboxid on nii tehtud, et pea jääb keset keha st. kui kükitad siis sured raudselt headshotti.
eks selle € eest natukene funni saab ja aegajalt madistada
olgu flawless source engine ja kõik jutud kuid graafika on ikka meh tänapeäva kohta ja iron sights võiks ju standard olla, granaatide füüsika on ka täiesti off.. grena lendab nagu kuupeal viskaks.
tänu sellele uuele recoilile on mäng 2x vähemalt nuubisõbralikum ja kükitada pole üldse mõtet sest uued modelid/hitboxid on nii tehtud, et pea jääb keset keha st. kui kükitad siis sured raudselt headshotti.
eks selle € eest natukene funni saab ja aegajalt madistada
Su jutt on iseendaga vastuolus, alguses tahad iron sighti, pärast kurdad, et mäng on noobisõbralik...
CS GO ei olegi mingi iron sight'e vaja vms jura. Järgmiseks nõuab mõni juba cover süsteemi jms paska + et enne mängu sisse minekut pead 1000x lehte regamist läbi tegema jms bullshittt'i nagu tänapäeva mängudel kombeks. Ei ole vaja mingit COD'i paska sellest välja genereerida ehk siis iga asja peale mida teed tuleb achivement ja peeretatakse igast otsast mingeid lambi numbreid välja. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.